понеделник, юни 14, 2021

Слави Трифонов се разори, шоуто понесе колосални загуби

Най-четени

В края на юли шоуто на Слави спира излъчването си
С близо 600 бона загуби за 2018 година се е отчело „Шоуто на Слави”. Проверка показва, че загубата е натрупана от фирмата на Дългия „Седем Осми”, която създаде и продуцира едноименното шоу на Трифонов.
Колосалният минус е оповестен от Дългия преди две седмици, тогава на общото събрание на фирмата, става ясно, че приходите са намалели с близо половин милион лева.
За цялата година Дългия е прибрал над 6 милиона от излъчването на шоуто, а намалението е с близо 200 бона. Отделно, с още толкова намаляват и парите от концерти и други изяви извън шоуто.
Неочакван обрат в отношенията между Слави Трифонов и бТВ: Медията му отправи ново предложениеВ последвалите преговори се е появило предложение Шоуто на Слави да бъде наследено от ново забавно п…Jun 17 2019vijti.com

Разходите пък се увеличили с около 17 000 лв и фирмата на Дългия отчита загуби от 596 хиляди лева.
Загубите ще бъдат попълнени от сметките на фирмата, където през минали години са натрупани печалби за около 5,5 милиона лева.
Добрите новини обаче продължават. Въпреки че в края на юли шоуто на Слави спира, дори без да отбележи 20-годишния си юбилей, шоуменът не смята да приключи с телевизията, а още по-малко с тв предаванията. Той и екипът му ще продължат да работят по различни проекти, които да се излъчват в ефир.
Слави ще си докарва още допълнителни приходи и от реклама. Те трябва да дойдат и от участия на целия екип на шоуто, както и от индивидуални изяви. Шоуменът е и продуцент на повечето си музиканти и като такъв получава и процент от участията им–обичайна практика, прилага от всички в шоубизнеса.

Отделно, Годжи, Гъмзата и останалите музиканти ще трябва да уредят въпроса с авторските права върху песните. Фирмата на Слави държи правата на над 320 парчета, както и на песни, за които дори не се предполага, че са негова собственост.
Сред тях са официалният химн на ЦСКА „Сърца червени” и любимият на беловласите членове на БСП „Една българска роза”, пише „България днес”.
Слави е уредил окончателно и въпросите около собствеността на фирмата. Преди години, зад шоуто застана офшорката „Фулмър ентъртейнмънт”, която се появи през 2008 година и предизвика доста скандали.

Още тогава депутати от „Атака” твърдяха, че компанията има за цел да укрие данъци и чрез сложна схема се увеличават разходите, за да се занижат приходите.
Фирмата дори бе регистрирана на адреса, където са и сикаджиите Братя Маргини. Проверката в Народното събрание и НАП обаче не установи нищо. След няколко преобразувания на капитала и намаление на активите, от миналата година акциите на офшорките в „Седем Осми” се озовават в ръцете на Слави Трифонов. Покрай тях с една се сдобива и неговата дясна ръка, съдружник и продуцент на шоуто Диана Младенова.
Източник: Марица
Най-сетне се изясни: Слави Трифонов напуснал БиТиВи заради специфична клауза в новия договор, която никак не му се понравилаВ новия договор, който телевизията предложила на шоумена, имало условие, което той не харесал Близо …Jun 5 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Двама политически лидери засечени от СРС-та в престъпна схема

Двама от подслушваните политици, за които ген. Атанас Атанасов пръв алармира преди около две седмици, са с инициали Кр.К....

Николай Витанов изчисли Индекса на Позора. И назова хората, за които е той

"От днес започвам да смятам нов индекс - индексът на позора". Това написа в мрежата математикът Николай Витанов в пост, в който направи анализ...

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Илчовски и Иван Ангелов на купон в Монако

Разследващият сайт Бивол публикува видеото на бизнесмена Светослав Илчовски от съвместното му пътуване с друг бизнесмен - Иван Ангелов, в Монако. Според твърденията кадрите...

Не били компютри, а компоти. Набеденото за бос момче осмя ГЕРБ

Иван Тодоров, младият компютърен специалист, когото ГЕРБ обърка със собственика на фирмата "Сиела Норма" и набеди, че подготвя манипулиране на вота с машини за гласуване заедно...

Чудото се случи: Орхан Мурад вече вижда СНИМКА

Певецът се разтрепери от вълнение, когато лидерът на партията го покани на сцената и му връчи очилата. Съоръжението включва миниатюрна камера, която тежи едва 22...

Още интересни публикации

Facebook коментари