понеделник, юли 4, 2022

Рокаджията Димитър Ковачев–Фънки направи неочаквано и много лично признание

Най-четени

Рокаджията промоутър Димитър Ковачев–Фънки направи неочаквано признание. В името на семейния мир и блаженство, двамата със съпругата му Антония спят в отделни стаи, научи HotArena.
Двойката още преди години се споразумяла да не дели едно легло. Вместо това спят в различни стаи, а това се отразява чудесно на отношенията им.
Причината за това са различните им навици, както и начин на живот. Докато Антония предпочита по нормалните часове за сън и спи дълбоко, Фънки често се прибира в малките часове, будува до късно нощем и играе на любимите си видео игри.
И за да не смущава спокойствието на съпругата си спи в друга стая.
Кичка Бодурова подгони Слабаков и Фънки: Единият се къпе веднъж в седмицата, другият е клоун„Няма как да не ме питат всички за този Андрей Слабаков. Да, той не може да владее себе си, слабости…Jul 2 2019vijti.com

„Връщам се от среща с приятели, а ми се е случвало и да воня на бъчва–как да легна до жена ми. Освен това се оригвам, хъркам като локомотив, въртя се”, разказва за нощните си преживявания колоритния екс участник в „Биг Брадър”.
Това обаче не е единственият им проблем. Двамата имат и други разногласия. Антония е по-зиморничава и държи да спи с повече завивки, докато на Фънки постоянно му е горещо.
„Някой път като легна до нея, имам чувството, че тялото й е с температура от 50 градуса. Като печка е! Не мога!”, смее се той.
Затова, в името на семейния мир двамата имат отделни стаи. Също толкова свободно се отнасят и към изневерите и моногамността.
Нито за Фънки, нито за жена му верността е от голямо значение, но всеки от тях е категоричен, че е важно да не нараниш половинката си с една такава стъпка.

Въпреки това двойката има едно от най-стабилните семейства в шоубизнеса. А по ирония на съдбата, въпреки свободното си отношение към брака двамата са луди един по друг.
Фънки се запознава със съпругата си в култовото заведение „Кравай” преди повече от 30 години. Антония е чехкиня и пълното й име е Антония Каролина Ладислав Холечек–Ковачева. Двамата ходят заедно цели 8 години преди той да й предложи брак.
При това съвсем не романтично.
„Абе, знаеш кво, сега да вземем да си скочим сериозно. Няма какво да се мотаме повече. И без това се мъкнеме заедно вече осем години, ще вземем да си омръзнем”, казал й Фънки.
Така двамата се женят през зимата в младежкия дом „Лиляна Димитрова”. В семейството нещата са строго разпределени–Антония се занимава с цялото домакинство и децата, а Фънки с всичко останало.
Въпреки нестандартния си брак, двамата имат една от най-стабилните връзки в шоубизнеса–нещо, с което малцина могат да се похвалят.
Източник: Хотарена
Вече е ясно защо Димитър Ковачев – Фънки нито веднъж не критикува звездата на българската естрада Петя БуюклиеваДимитър Ковачев – Фънки нито веднъж не критикува звездата на българската естрада Петя Буюклиева и ча…May 31 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

7 грешки при чистенето, които само една мърлява домакиня допуска:

Имате ли себе си за добра домакиня? Оказва се, че понякога си мислим, че правим всичко правилно, но все...

Седем неща, които се случват с хората, когато се молят на Бог

Бoг чyвa нaшитe мoлитви. И тoвa e yдивитeлнo! Koгaтo ce oбpъщaмe ĸъм Heгo чpeз мoлитвa, ниe cмe cпocoбни дa пpoмeним coбcтвeния cи живoт. Bинaги...

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи Това си струва да знаете! Ракът на панкреаса заема...

Как става пенсионирането при стаж в друга страна от ЕС?

За необходимите условия и най-често допусканите пропуски вижте какво разказа пред Economy.bg Цветанка Гинева, управител на „ЕКСО Консултинг ЕООД“ Цветанка Гинева е специалист с над...

Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“

Когато е изминал половин век, откакто си на тази земя, е неизбежно да си научил някои уроци, да си осъзнал какво искаш и кой...

Още интересни публикации

Facebook коментари