четвъртък, юли 7, 2022

Родители превърнаха дъщеря си в жива кукла

Най-четени

Родители изваяха от щерка си пълно копие на Барби. За разлика от другите живи двойнички на легендарната кукла обаче Анжелика твърди, че не е прибягвала до пластически операции и сериозни козметични процедури. 27-годишната руска Барби е родом от град Курган. Анжелика Кенова за първи път видяла куклата на мечтите си, когато била едва на пет и веднага съзряла сходството си със синеоката красавица.
От своя страна родителите поощрявали интереса на момиченцето към образа на кокетната кукла, като редовно ѝ купували всички нови корекционни Барби, правили ѝ същите прически и ѝ я обличани на подобие на любимата ѝ играчка.
Тя си тръгна от живота ми, но така и не напусна сърцето миАз съм нормален семеен мъж с две малки деца, който се опитва да избяга от капана на една незабравима…Sep 25 2019vijti.com

„Милиони девойки по целия свят мечтаят да приличат на Барби, а аз успях да въплътя тази мечта“, признава Анжелика в социалните мрежи.
За да съхрани кукленската си красота, Кенова редовно посещава процедури по разкрасяване, води здравословен начин ни живот, пет пъти седмично тренира с личен инструктор по фитнес и тича сутрин. Руската Барби щателно избягва срещите и общуването си с журналисти и по тази причина за личния й живот се знае малко.
Според запознати, Анжелика все още живее с родителите си и много се влияе от тяхното мнение. Освен това младата жена не излизала навън без личния си телохранител. Ако се вярва на слухове, ръката и сърцето на красавицата са все още свободни. По образование тя е детски психолог, но изкарва прехраната си като фотомодел.
В това ѝ качество кариерата на живата кукла процъфтява.

Страницата на Кенова в Instagram се радва на невиждана популярност – в социалната мрежа девойката има повече от 200 000 последователи, като много от постовете й са с открит рекламен характер.
Почитатели на Анжелика отбелязват, че в последно време публикациите й в интернет стават все по-откровени и разкрепостени. Последователите на руската Барби в Instagram са убедени, че еротическият привкус на фотосите й целят привличане на по-широка публика.
И в това няма нищо необичайно, защото да си инфлуенсър днес е много доходоносно. Какво е инфлуенсър? Това наименование идва от глагола influence, който означава оказвам влияние. Инфлуенсърите са хора, които имат силно влияние в социалните мрежи.

- Advertisement -

Те имат голям брой последователи, които взимат под внимание поведението, мнението, навиците и изобщо начина им на живот.
Инфлуенсъри могат да бъдат всякакви хора: журналисти, писатели, актьори, блогъри, спортисти.
Източник: Марица
Сузанита призна: Имам психични отклонения. Влияе зле на учениците, затова съм частна ученичкаСузанита събира десетки хиляди харесвания в интернет профила си, където пуска снимка след снимка, до…Sep 26 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

7 грешки при чистенето, които само една мърлява домакиня допуска:

Имате ли себе си за добра домакиня? Оказва се, че понякога си мислим, че правим всичко правилно, но все...

Седем неща, които се случват с хората, когато се молят на Бог

Бoг чyвa нaшитe мoлитви. И тoвa e yдивитeлнo! Koгaтo ce oбpъщaмe ĸъм Heгo чpeз мoлитвa, ниe cмe cпocoбни дa пpoмeним coбcтвeния cи живoт. Bинaги...

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи Това си струва да знаете! Ракът на панкреаса заема...

Как става пенсионирането при стаж в друга страна от ЕС?

За необходимите условия и най-често допусканите пропуски вижте какво разказа пред Economy.bg Цветанка Гинева, управител на „ЕКСО Консултинг ЕООД“ Цветанка Гинева е специалист с над...

Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“

Когато е изминал половин век, откакто си на тази земя, е неизбежно да си научил някои уроци, да си осъзнал какво искаш и кой...

Още интересни публикации

Facebook коментари