събота, октомври 1, 2022

Разберете какво ще ви се случи в близко бъдеще: Този метод предсказва какви събития ни чакат и как да реагираме най-правилно

Най-четени

Мълния уби трима души в градинка в центъра на София

Мълния удари четирима души в градинка в центъра на София, съобщи Би Ти Ви. Инцидентът е станал малко след...

Усмивката й помръкна: Нойзи разочарова Мария навръх рождения й ден (Снимка):

Водещата на новото предаване „Звездите в нас“  Мария Игнатованавърши 43 години вчера . Това бе двоен празник в семейството,...

Златимир Йочев и Марина Цекова гушнаха второ бебче – честито! Ето какво красиво име му дадоха:

Една от най-любимите ТВ-двойки (макар и от конкурентни медии) изживя най-голямото щастие. Любимката на зрителите в NOVA Марина Цекова роди...

Шопинг преди зимата: Българи носят ботуши, палта и завивки от Одрин / СНИМКИ

Българските граждани продължават да се стичат в северозападната турска провинция Одрин, за да се приготвят за настъпващата зима. Нашенците...

Сашо Диков след операцията: Не пуша, не пия, спортувам, а сърцето отказа!

„В първите дни след операцията нямах сили буквално за нищо, не съм очаквал толкова тежко възстановяване.“ Това призна пред „Галерия“ Сашо...

Годишното число се променя всяка година и то може да ви подскаже, каква ще бъде предстоящата година, като трябва да сте наясно, кое е личното ви число, което в комбинация с числото на годината може да ви даде насоки за годината.
Това число може да предскаже какви събития ни чакат и как да реагираме най-правилно. То се изчислява бързо и лесно.
Нужни са само денят и месецът ви на раждане и годината, която ви интересува.
Първо събирате цифрите от датата и месеца на раждане. Например, родени сте на 11.09: 1 1 0 9=11.
1 1= 2. След това прибавяте числото 3 за годината (2 0 1 9). Значи става 2+3=5. Вашето лично число за 2019 е 5. Можете да приложите формулата за всяка една година, която ви интересува. Важно е при всяко изчисление да се стига до едноцифрено число. А ето и тълкуванията на годишните числа:
Една от най-известните вещици в света направи предсказание за България, което ни изпълни с надеждаВ Румъния живее една от най-известните вещици в света, която се прочу с магията, която твърди, че е …Jun 11 2019vijti.com

Годишно число 1
Ако годишното ви число е 1, значи е необходимо да бъдете смели и решителни. Вие навлизате в нов деветгодишен цикъл от живота ви и в никакъв случай не бива да си позволявате бездействие. Може да ви се наложи да оставите нещо или някого в миналото си, но не се притеснявайте, за добро е. Смело правете крачки към всяка цел и не се отчайвайте, ако резултатите не идват бързо. Гледайте в бъдещето, мислете стратегически. Знаете поговорката „Каквото посееш, такова ще пожънеш“, е, за вас е период на сеитба. Бъдете организирани, последователни, но и не пропускайте новите възможности.

През май се отдайте малко на почивка, за да съберете мислите си. В началото на лятото ще бъдете на кръстопът, слушайте сърцето си!
През август и септември ви се отварят нови възможности в професионален и личен план. Ако сте обвързани, тогава е времето да възобновите тръпката във връзката ви, планирайте почивка за двама или просто прекарвайте повече време с партньора.
През декември трябва да бъдете преди всичко практични. Планирайте правилно и времето, и разходите си. В края на месеца ви чака приятна изненада, най-вероятно някаква идея ще се реализира по-рано от очакваното и че ви донесе печалба.

- Advertisement -

Годишно число 2
Вие навлизате в доста интересен период от живота си. Сега е моментът да станете отборен играч във всяко едно отношение. Трябва да се научите на дипломатичност, търпение, да споделяте повече с близките си, да се вслушвате в думите им. Всичко, което правите в партньорство ще ви върви. Понякога резултатите ще идват по-бавно, отколкото ви се иска, но и няма как да получите всичко за една нощ. И като казахме партньорство, имаме предвид и в любовта. Периодът е хубав да се обвържете сериозно, а ако вече сте го направили, допуснете половинката си още по-близо до себе си. Разкрийте й идеите си, мечтите си, най-съкровените си тайни.

Не само ще получите подкрепа, но и още повече ще се сближите.
През март в никакъв случай не бъдете самонадеяни. Допитвайте се за мнения преди да вземате важни решения.
След август ще имате много поводи за радост.
Това е щастлив период за вас, особено ако послушате съвета и сте били търпеливи и тактични.
Може би ще получите голяма сума пари или пък някакъв проблем, който ви е тормозил дълго, ще се разреши. След септември периодът е чудесен за брак или за бебе.

Годишно число 3
Ако сте с лична година 3, да знаете, че ви е време за малко егоизъм. Вие сте на преден план. Вашите желания, вашите мисли, вашата интуиция. Стига сте мислили за другите, стига сте се притеснявали с какво можете да засегнете някого. Трябва да се отдадете на активен, но и приятен живот – пътувайте, обикаляйте нощните заведения, събирайте се с приятели, правете си подаръци. Никакво пестене или затваряне вкъщи. Може и да ви звучи безотговорно, но ако действате така, ще запазите оптимизма и позитивната енергия, които пък ще привлекат към вас само хубави неща. Годината не е добра за обвързване, но пък е чудесна за интересни любовни афери и нови запознанства.До началото на есента късметът е на ваша страна, стига да правите нещата с желание. С каквото и да се захванете, ще се получава. Но след септември има опасност настроението ви да се помрачи и желанието ви за забавления да понамалее. Не им се поддавайте. Ако трябва си починете малко, но след това отново се посветете на нещата, които ви правят щастливи.

Годишно число 4
Числото 4 показва, че през тази година трябва да сте преди всичко практични. Особено в първото тримесечие. Ще ви се налага да работите професии, които не ви харесват, да правите компромиси в любовта, които не сте и помисляли, че ще ви се наложат, но няма нищо страшно. Важното е да не правите драми и трагедии, защото това е временен период, чиято цел е да ви научи на нещо. Не обръщайте гръб на материалното, през годината то дори трябва да ви е на първо място. Така че, не слушайте сърцето, а разумът си.Добра организация, мъдрост, практичност – това са нещата, към които трябва да се стремите. През март обърнете внимание на здравето си. Най-добрият месец за почивки и забавления е август. Септември ви чака с малко проблеми за разрешаване, но в края му ще получите отлична възможност за печалба или развитие. Ако послушате съветите и не се поддавате на излишни емоции, не действате безразсъдно и преглъщате гордостта си, то още в началото на октомври ще започнете да берете плодовете на своите усилия. А през декември, ще имате чувството, че животът ви тотално се е променил и някак си сте станали галеник на съдбата. Много хубави емоции, много приятни изненади, много материални придобивки ви чакат. А след това и една нова, супер успешна година.

Годишно число 5
Годишно число 5 означава, че трябва да се сбогувате с рутината. Ако до миналата година сте били в механизма на сивото ежедневие, то ключовата дума тук е „ново“. В първото тримесечие ще получите някаква отплата за усилия, които сте положили. Това ще ви донесе усещане за сигурност и удовлетворение, но не бива да се отпускате. Действайте! Разчупете или направо изхвърлете от живота си всичко досадно, всичко, което ви кара да се чувствате като робот. Дните ви не бива да са еднакви. Постоянно трябва да правите нещо ново – научете език, запишете се на готварство, посетете чужда държава, опознавайте нови неща и хора. Някъде сред всичките авантюри ще откриете интересни шансове за развитие, обещаващи предложения, истинска любов.Към средата на годината ще станете доста раздразнителни. Особено дамите. Те ще намират за ужасна всяка домакинска работа и ще им се иска да изхвърлят цялата посуда на боклука.Важно е да не драматизирате и да не мрънкате, защото това ще ви донесе проблеми.Помолете за помощ или просто си вземете 2 седмици отпуск и отидете някъде на почивка. Или пък покажете тези редове на хората вкъщи и им кажете да се включват повече в битовите ангажименти, а вие да си вършите други неща. През август ще се тревожите излишно за бъдещето, важно е да мислите позитивно. През септември ви чака някаква голяма промяна, през ноември трябва да се погрижите за здравето си, а през декември ще усетите силен прилив на енергия. Ще ви се отворят очите за много възможности и е хубаво да грабнете колкото можете повече от тях.

Годишно число 6
Ключът към успеха и щастието тази година се крие в поемането на отговорности. Сега е времето да се докажете като зрял човек, който държи на думата си и не пренебрегва задълженията си. Като човек, на когото му пука за тези, на които им пука за него. Ключовите думи за вас са: себеотрицание, справедливост, човечност, чувство за дълг. Помагайте винаги, когато можете и това освен удовлетворение, ще ви донесе и печалби след време. Като цяло плановете ви ще реализират по-бавно от очакваното, но това в никакъв случай не е проблем. Важното е, че все пак ще се случват, ако вървите по точния път. Поемете отговорност и към партньора си. Ако досега сте имали навика да му приписвате вината за вашите грешки, категорично трябва да промените това, защото ще го загубите. Научете се да уважавате личността срещу вас. Ако сте необвързани, занижете малко изискванията. Държите да получите най-доброто и ще го имате, ако просто се отнасяте топло към хората.През март ще разберете нещо важно, което ще ви накара да си направите много полезни изводи. Юни и юли са изключително благоприятни за решаване на всякакви проблеми.Така че, ако сте отлагали някоя грижа, тогава е времето да я разкарате от главата си. Но все пак, помнете – тази година трябва да се посветите на близките ви, да се грижите за тях и да им покажете, че винаги могат да разчитат на помощта ви.

Годишно число 7
Това е годината, в която трябва да отделите по-голямата част от времето си в самоусъвършенстване. Учение, придобиване на нови умения и квалификации, повишаване и развиване на интелекта. Много важно е да приемете това за сериозна мисия, защото ще научите наистина полезна за вас информация, с което занапред ще печелите пари и уважение. Другата ви мисия е да опознаете и разберете себе си. Само така и другите ще успяват да ви разбират. Има и още едно условие, трябва да избягвате ситуации, в които ще се чувствате унизени. Което ще рече, че е добре да смените работата, ако някой там ви тормози, да разкарате от живота си всяка персона, държаща се нагло с вас.През първото шестмесечие не бива да инициирате никакви важни събития. Стойте си спокойно, четете си книгите и оставете нещата сами да се случват. През август ви очаква интересно запознанство, което ще промени живота ви. Старайте се да комуникирате с високообразовани хора, пък дори и останалите да ви сметнат за превзети.

Годишно число 8
Ако годишното ви число е 8, значи ви е дошло време за изкарване на пари. Много пари!За да се случи това, обаче, трябва две неща – да не се страхувате от риска, но и да мислите задълбочено. Ще ви се откриват постоянно възможности за печалби – някои много добри, други в по-малки мащаби, вие сте тези, които преценявате коя да грабнете. Но ако нямате увереност в себе си, ако се страхувате, ще изпуснете късмета си. В любовен аспект има само един съвет към вас – да не бъдете прекалено доминиращи. Ако в работата трябва да действате като „акула“, то вкъщи трябва да сте мъркащото коте.През април ще имате малко спречквания с близките си, но до юни отношенията ви ще са повече от чудесни. Запомнете месец септември! Тогава ще ви хрумне или пък ще ви предложат много добра идея. Действайте смело, няма да съжалявате. През ноември ще се поднови нещо старо – може да се върнете на предишна работа или да започнете нова връзка със стар партньор.

Годишно число 9
Девет означава край на един цикъл. Тоест, вие излизате от дълъг етап от живота си. Но преди това, ще трябва да си приберете реколтата, а тя със сигурност е добра. Истината е, че тази година може да бъде една от най-прекрасните в живота ви. Но за да стане това, си има и условие и то е във вашето поведение, то трябва да е благородно! Ключовите думи за вас са: толерантност, състрадание и прошка. Ако ги приемете присърце, отплатата ще бъде много финансови постъпления, много любов и благодарност от страна на другите.През пролетта нещата ви се нареждат отлично – работата върви, а в любовта сте на седмото небе. През лятото, обаче, ще има период, в който ще се чувствате някак си самотни. Няма страшно, бързо ще мине, така че не му обръщайте голямо внимание. Както казахме, тази година е краят на една епоха за вас. През цялото време ще се случват събития и запознанства, които малко по малко ще ви подготвят за новото начало. Ноември или декември вече ще сте наясно какво точно ще представлява то. Но, пак повтаряме, бъдете добри, забравете лошото, не търсете сметка, камо ли отмъщение.
Източник: За Жената
Последното предсказание на „казахстанската Ванга“ е направо вледеняващо, засяга и БългарияЯсновидката Вера Лион няма сбъркана прогноза. Неслучайно носи прозвището „казахстанската Ванга“. Пос…Nov 22 2018vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Златимир Йочев и Марина Цекова гушнаха второ бебче – честито! Ето какво красиво име му дадоха:

Една от най-любимите ТВ-двойки (макар и от конкурентни медии) изживя най-голямото щастие. Любимката на зрителите в NOVA Марина Цекова роди...

Усмивката й помръкна: Нойзи разочарова Мария навръх рождения й ден (Снимка):

Водещата на новото предаване „Звездите в нас“  Мария Игнатованавърши 43 години вчера . Това бе двоен празник в семейството, защото двамата с Ивайло Цветков-Нойзи...

Шопинг преди зимата: Българи носят ботуши, палта и завивки от Одрин / СНИМКИ

Българските граждани продължават да се стичат в северозападната турска провинция Одрин, за да се приготвят за настъпващата зима. Нашенците грабят от дрехи до домакински...

Мълния уби трима души в градинка в центъра на София

Мълния удари четирима души в градинка в центъра на София, съобщи Би Ти Ви. Инцидентът е станал малко след 18 часа в градинката „Свети...

Всички си топят пържените филийки в яйце – сега ще ви кажа аз какво им слагам и стават пухкави като мекички:

Всички сме правили пържени филийки за закуска. Обикновено ги потапяме в разбито яйце или смес от яйце и малко прясно мляко, преди да ги...

Още интересни публикации

Facebook коментари