сряда, март 3, 2021

Първото животно, което видите на снимката, ще разкрие същността на вашата личност – 100 % точност!

Най-четени

Чудото се случи: Орхан Мурад вече вижда СНИМКА

Певецът се разтрепери от вълнение, когато лидерът на партията го покани на сцената и му връчи очилата. Съоръжението включва миниатюрна...

Как да си гледаме на боб у дома

Нумерология, математика, но основно дарба, която се предава от поколение на поколение – това представлява в общи линии гледането...

Който иска, да вярва: Как се живееше с 2 лева по времето на Тодор Живков

Днес 1 лев не ни стига дори да си купим билетче за автобуса. С „демокрацията“ цените станаха баснословни и дори...

Най-старата рецепта за бухти с кисело мляко

Необходими продукти:яйца - 2 бр. кисело мляко - половин кофичка сода - 1/2 ч.л. захар - 1 ч.л. брашно - 1.5 ч.ч. Начин на...

Това всъщност сте вие!
Преди да започнете да четете, погледнете и определете кое животно сте видяли първо.
Нашите инстинкти имат най-пряката връзка с нашата личност, така че това, което се появява пред очите ви на първо място, може да каже много за това кой сте в действителност.

Жираф
Ако първото животно, което видяхте, беше жираф, тогава това означава, че сте от типа хора, „които живеят просто, но мислят на високо“. Стоиш здраво на земята, водиш смирен живот, но все още се отличаваш с висок полет на мисълта.
Поставяте си високи цели и знаете, че можете да постигнете големи висоти, да постигнете страхотни неща и да станете най-успешните в своята среда.
Стоите далеч от малките хора и клюките. Мъдро избирете вашите битки и изпъквате срещу други хора, като действате с особено достойнство и лекота.

Красива история: Късмет е да имаш дъщеря! Дъщерята е дар от Бога за родителите .Тази история е посветена на всички вас щастливци, които имате дъщеря! Дъщерята е дар от Бога за роди…Feb 22 2020vijti.com

2 Лъв
Ако образът на Лъв беше първият, който привлече вниманието ви, то вие сте човек, който може да бъде наречен „цар на дивата природа“. Вие сте този, който има смело сърце, който е в състояние упорито да се противопостави на несгоди, който никога няма да се отклони от предизвикателството на живота.
Източникът на вашата сила е не само вашето физическо или материално положение, но и дълбоката ви вяра, че винаги можете да разчитате на себе си. Личността ви може да плаши другите, но тези, които ви обичат, знаят, че имате меко сърце. Кара те наистина да се грижиш за своите близки.
С една дума, в сърцето ви живее лъв – див, силен и благороден!

3 Камила
Ако  първотот, който видя камила, значи вие сте човекът, който не се отказва, независимо какво се случва с него. Камила оцелява в най-тежките условия и го прави смело, спокойно, като същевременно демонстрира голяма трудолюбие.
Вие сте в състояние да излезете от всички житейски неприятности с усмивка на лицето си, защото вътре във вас има увереност, че сте по-силни от всякакви неприятности. Животът може да свали най-страшните бури върху вас, но когато прахта се утаи, се оказва, че именно вие сте победител.
Да, винаги сте готови да изминете допълнителната миля, за да помогнете на друг човек, но ако установите, че някой ви използва в ваша полза, тогава лесно изхвърлете такъв ездач от гърбицата му.

4 Слон
Ако сте обърнали внимание на силуета на слон, това означава, че имате наистина дълбока личност. Вие сте човек, който е удобен в собствената си кожа и който е уверен във вътрешната си сила. Не сте от онези, които се разсейват от малките неща, защото се фокусирате върху по-широка перспектива и непрекъснато се придвижвате към вашата цел.
Ако някой се опита да ви пречи, той определено няма да бъде достатъчно добър. Прощаваш, но не забравяш. Въпреки факта, че вашата личност вдъхва страх у много хора наоколо, в компанията на хора, на които имате доверие, вие се проявявате като чувствителен и весел човек.

5 Прасето
Ако сте видели прасето първо, тогава можете да бъдете описан като човек, който се отличава с мощен интелект и остър ум. Тези животни често са подценявани, но те са едно от най-находчивите същества, които също имат упорит характер.
Природата те е възнаградила със силна воля и способност да оцелееш при различни обстоятелства. Разбира се, понякога се съмнявате в собствените си способности, но никога не позволявайте на никого да ви убеждава, че няма да можете да направите нещо.
Няма да губите времето, за да се впишете в социалните норми, както сте свикнали да създавате свои собствени правила. Единственото нещо, което просто не можеш да понесеш, е лицемерието.

6 Кон
Ако първо сте видели коня, значи вие сте човекът, който е роден, за да бъде свободен. Имате дух, който се стреми да лети, и страст към живота, която ви насърчава да разширите границите си.
Не можете да бъдете опитомени, защото цените независимостта най-вече. Но колкото и да обичате свободата си, вие оставате верен човек, който е много отдаден на близките си.
Личността ви е толкова красива, колкото животното, което привлече вниманието ви. Но тези, които решат да спорят с вас, ще се уверят, че когато става дума за отстояване на  ценности, вие ще се превърнете в неконтролируем и необуздан див кон.

7 Мечка
Ако първо мечка се появи пред очите ви, това означава, че сте силен, волеви човек, което ви позволява да се отличите в много области. Можете да се похвалите с невероятна харизма и сила. Но в същото време имате топлина и спонтанност, които малко хора осъзнават.
Вие сте този, с когото очевидно не трябва да се шегуват, защото сте в състояние да превърнете живота на врага в истински ад. Вие сте мощен и красив елемент на природата.
В една връзка сте последователни и стабилни и не харесвате когато започват да играят или  драматизират ситуацията.

8 Куче
Ако първото нещо, което видяхте, беше куче, то това означава, че сте топъл и любящ човек, който цени най-много лоялността. Ти си този, който безусловно дава всичко от себе си във връзка, не иска нищо в замяна, освен доверие.
Готови сте да направите буквално всичко за любимите си хора и именно това качество ви прави невероятния човек, който сте. Единственото нещо, което не можете да простите и забравите, е предателството. Вие сте толкова страховити, колкото и отдадени.
На практика не обръщате внимание на всякакви повърхностни неща, а успехът за вас е щастието и удовлетворението, които изпитвате в хармонични отношения.

104-годишен варненец: Няма рецепта за дълголетие, всичко е късмет104-годишният Димитър Спасов от Варна, който наскоро празнува 4-тия си рождения ден след столетието,…Jan 28 2020vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Чудото се случи: Орхан Мурад вече вижда СНИМКА

Певецът се разтрепери от вълнение, когато лидерът на партията го покани на сцената и му връчи очилата. Съоръжението включва миниатюрна...

Най-старата рецепта за бухти с кисело мляко

Необходими продукти:яйца - 2 бр. кисело мляко - половин кофичка сода - 1/2 ч.л. захар - 1 ч.л. брашно - 1.5 ч.ч. Начин на приготвяне: В дълбока купа разбиваме яйцата....

Как да си гледаме на боб у дома

Нумерология, математика, но основно дарба, която се предава от поколение на поколение – това представлява в общи линии гледането на боб. То е древна...

Който иска, да вярва: Как се живееше с 2 лева по времето на Тодор Живков

Днес 1 лев не ни стига дори да си купим билетче за автобуса. С „демокрацията“ цените станаха баснословни и дори не можеш да пратиш детето...

Обявиха завещанието на Ламбо: Забранил е продажба на апартамента в „Лозенец“

Апартаментът на Стефан Данаилов в столичния квартал „Лозенец“ пустее вече повече от година след смъртта на именития актьор. Жилището е под ключ и е оставено във...

Още интересни публикации

Facebook коментари