четвъртък, юни 24, 2021

Пълен обрат в аферата „Кубрат Пулев – Джени Суши“, Кобрата контраатакува

Най-четени

Пълен обрат в аферата „Кубрат Пулев – Джени Суши“
Войната между Кубрат Пулев и Джени Суши навлиза в нов етап – пише в. „Уикенд“. ВИП компаньонката, която съди Кобрата за сексуален тормоз с целувка на публично място, показа обидни съобщения от половинката на боксьора Андреа. Спортистът пък вече завежда дело срещу американката с обвинение, че дала лъжливи показания пред комисията – отбелязва изданието.
Джени Суши се ожали, че фолкфурията Андрея я подложила на убийствена атака в социалните мрежи. Това според нея било „кибертормоз“. Едно от съобщенията на певицата например гласяло: „Знае ли майка ти какъв боклук си?“
Кубрат Пулев разказа още подробности за Джени Суши, излезе с официална декларация след изслушванетоБългарският боксьор в свръхтежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев и екипът му разпрос…May 18 2019vijti.com

Американката разправя, че се почувствала много засегната от това. И дори можела да стигне до самоубийство, както правели тийнейджърите в САЩ след подобни атаки в мрежата.
Както е известно, след жалбата на Джени Суши спортната комисия на щата Калифорния отне за 6 месеца боксовия лиценз на Кубрат Пулев и го прати на курс срещу сексуално малтретиране. Кобрата в момента посещава лекциите, а на 22 юли ще трябва да представи доказателства от курса, че си е взел бележка. Предполага се, че комисията ще ги одобри, тъй като в крайна сметка Кубрат Пулев е обвиняван само в една целувка, а не в опипване или сексуално проникване.

На свой ред Кобрата също смятал да съди Джени Суши за преднамерено завеждане на съдебно дело. Американката разправя, че се почувствала омерзена след целувката. Но само час след това дошла на купона на българската група и седнала в скута на наш спортист. Адвокатите на Кубрат Пулев щели да използват този факт и да докажат, че репортерката лъже за душевното си разстройство от целувката.
Припомняме, че българският боксьор в свръхтежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев и екипът му разпространиха декларация след изслушването пред Боксовата комисия на Калифорния.
Както е известно, Кобрата получи забрана да се боксира на територията на САЩ до 22 юли, получи глоба от 2500 долара за целувката срещу журналистката Дженифър Равало и трябва да посети курс срещу сексуални посегателства.

РАЗПРОСТРАНЕНАТА ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ЕКИПА НА КУБРАТ ПУЛЕВ
На изслушването пред комисията г-н Пулев призна, че недопустимо е целунал репортерката в края на интервю след негов мач.
Заради непрофесионалното си поведение той се извинява на Комисията и на г-ца Джени Равало.
Г-н Пулев и г-ца Равало са се видели предишния ден, когато тя е взела от него интервю преди мача и веднага след проведения кантар.
Тогава двамата са се държали приятелски и са си направили общи снимки. След това г-ца Равало е видяла г-н Пулев и неговите приятели на паркинга. Попитала е за техните планове за парти след мача.
По време на боксовата гала на следващия ден, но преди своя мач, г-н Пулев разбрал, че неговите познати купонясват с г-ца Равало. Те вече са били започнали да пият и празнуват в очакване на неговата победа.

След края на мача г-н Пулев беше приветстван от стотици фенове, които искаха да го поздравят и да се снимат с него. По това време г-ца Равало поиска да направи интервю с г-н Пулев. Той се съгласи и след неговия край, когато все още беше въодушевен от победата в първия си мач в САЩ, спонтанно целуна г-ца Равало.
По-късно, по време на партито след мача, на което присъства и г-ца Равало, г-н Пулев осъзна, че целувката е неуместна. Той я помоли да изтрие записа. Г-ца Равало обеща да го направи, но тя вече е била публикувала видеото на собствения си канал в „You Tube“, откъдето е станало много популярно.

Г-н Пулев уважава женските права и доброволно се яви на курс по темата за сексуалното посегателство преди изслушването, както препоръчаха от Боксовата комисия. Той има намерение да спази напълно изискванията на Комисията, за да може да върне боксовия си лиценз възможно най-бързо.
Източник: razkritia.com

Кубрат Пулев проговори след наказанието и разказа интересни неща за изслушването

Facebook коментари

Последни новини

Двама политически лидери засечени от СРС-та в престъпна схема

Двама от подслушваните политици, за които ген. Атанас Атанасов пръв алармира преди около две седмици, са с инициали Кр.К....

Николай Витанов изчисли Индекса на Позора. И назова хората, за които е той

"От днес започвам да смятам нов индекс - индексът на позора". Това написа в мрежата математикът Николай Витанов в пост, в който направи анализ...

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Илчовски и Иван Ангелов на купон в Монако

Разследващият сайт Бивол публикува видеото на бизнесмена Светослав Илчовски от съвместното му пътуване с друг бизнесмен - Иван Ангелов, в Монако. Според твърденията кадрите...

Не били компютри, а компоти. Набеденото за бос момче осмя ГЕРБ

Иван Тодоров, младият компютърен специалист, когото ГЕРБ обърка със собственика на фирмата "Сиела Норма" и набеди, че подготвя манипулиране на вота с машини за гласуване заедно...

Чудото се случи: Орхан Мурад вече вижда СНИМКА

Певецът се разтрепери от вълнение, когато лидерът на партията го покани на сцената и му връчи очилата. Съоръжението включва миниатюрна камера, която тежи едва 22...

Още интересни публикации

Facebook коментари