test
събота, юни 15, 2024

Премахване на брадавици – лесно и евтино с природни средства

Най-четени

Брадавици – представляват доброкачествени израстъци по кожата, които се появяват, когато HPV вирусът инфектира най-горния слой на кожата.
Съществуват над 60 щама човешки папиломни вируси, наричани още HPV вируси, които засягат кожата и лигавиците. Някои от тях допринасят за появата на брадавици по кожата. Тези вируси проникват дълбоко в кожата и приличат на драскотини, но се разрастват бързо и образуват брадавици. Обикновено те се появяват по ръцете.
В повечето случаи брадавиците имат същия цвят както цвета на кожата. Те не са опасни за здравето, но не изглеждат красиво.
Брадавиците се появяват често под мишниците, в областта на слабините, шията, под гърдите, стомаха, клепачите и при по-възрастни хора.
В двора си имам невен, но не знаех, че лекува толкова много неща: Старчески петна, брадавици- всичко заминаваПигментация на кожата, старчески петна и грапави кожни образувания могат да изчезнат, ако продължите…Apr 14 2019vijti.com

Понякога те могат да предизвикат кървене и да болят, превръщайки се в сериозен проблем за нас.
С напредване на възрастта, размерът и броят на брадавиците се увеличава. Най-подходящото време за отстраняване на брадавиците е есента, пролетта, зимата и не толкова слънчевото време.
Прилагат се няколко начина за премахване на брадавици, като електрокоагулация, лазер, радиохирургия. Също така добър ефект има приемането на антибиотици в продължение на 5 дни и отлична хигиена.

Причиняващите дискомфорт брадавици могат да се лекуват и в домашни условия. Единственият проблем при самолечението е, че понякога някои видове рак на кожата много приличат на обикновени брадавици.
Защо трябва да търпите дискомфорта причинен от брадавиците, след като можете да ги премахнете само за седмица и то с помощта единствено на един натурален продукт.
Как да използвате ябълков оцет за премахване на брадавици?

- Advertisement -

Ябълковият оцет е най-доброто естествено лекарство в борбата с брадавиците. Той успешно лекува и премахва брадавици. Той притежава киселинност, която помага за справяне с брадавиците.
Не го използвайте за третиране на брадавиците, намиращи се на клепачите и около очите ви!
Как да излекувате брадавици с помощта на ябълков оцет
. Измийте лицето си с мек сапун и вода.

. Намокрете брадавицата с вода и след 15 минути я изтъркайте с четка за зъби, след което изсушете.
. Накиснете в ябълков оцет памучен тампон и го наложете върху брадавицата. Закрепете тампона с бинт или лепенка.
. След 15 минути, изплакнете с вода.
. Повтаряйте тази процедура 3 пъти на ден в продължение на една седмица.
. Брадавицата ще промени цвета си, ще потъмнее и накрая ще падне.

. В зависимост от големината на брадавицата е възможно на мястото й да се появи белег. За да избегнете това, използвайте алое вера или крем от невен.
. Даже и ако доброкачественото образувание не е дълбоко, отново бъдете внимателни!
Източник: отбаба
Зарежете лазерите и течния азот, защото с този сок от зеленчук ще премахнете елегантно и завинаги брадавиците и мазолитеБрадавиците са невъзпалителни възлести образувания на кожата, причинявани от вируси при непосредстве…Dec 26 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации