събота, май 25, 2024

Поличбите, които вещаят скорошно забогатяване: 9-те най-силни магнита за пари

Най-четени

Всички ни вълнува въпросът за парите – в края на краищата живеем в свят, който се управлява от финикийските знаци. От древността хората вярват, че съществуват ритуали, които ни помагат да привлечем парите в живота си и съответно неща, които ги отблъскват от нас.
Ето кои са 9-те най-силни магнита за пари според народните вярвания:
1. Сърби ли ви лявата ръка?
Смята се, че ако ви засърби лявата ръка,
парите ще завалят върху главата ви всеки момент.
Има една билка, която привлича богатство и гони стреса – откакто я гледам, животът ми напълно се промениЛипсата на пари води до стрес. Стресът води до болести, за които са нужни още финансови средства. На…Feb 13 2019vijti.com

Всъщност, реално това може може да отнеме и няколко дни. И за всеки този период е индивидуален. На следващия ден някой ще получи постъпления, а друг ще трябва да почака малко повече. Следете себе си и следващия път, когато лявата ви ръка напомни за себе си, вижте колко време е минало преди получаването на парите.
2. Цветът на портфейла.
Един от важните предмети – в него съхраняваме парите. Червеното привлича парите. Пазете банкнотите чисти и подредени.
3. Благотворителността ще увеличи приходите.

Достатъчно е да дадете една десета от печалбата си на нуждаещите се, за да поддържате потока на изобилие. И не е необходимо да давате тази сума на църквата, можете да я дарите на сиропиталища или други добри институции. Основното нещо е, да го правите от сърце, а не с цел.
4. Стари вещи.
С течение на времето те придобиват свойството да изтеглят цялата положителна енергия.
След като се отървете от боклуците и използвате знанието на Фън Шуй, можете да активирате енергията на богатството и тогава винаги ще има богатство във вашия дом.

- Advertisement -

5. Фигурки – талисмани
Това могат да бъдат парични жаби или малки богове, които трябва да заемат почетно място там, където живеете. Изберете специален рафт за тях и ги дръжте в ръце и докосвайте възможно най-често, за да ги изпълните с желанието си и енергия.
4. Стайни растения.
Когато видите цъфтяща пъпка на цветето си, можете спокойно да разчитате на бързи финансови постъпления. Нека изобилието процъфтява и ви радва ден след ден.

5. Всякакви монети, бижута или подкова, намерени на улицата
Тези предмети също се считат за предвестници на бързата финансова печалба. Затова не бива да се пренебрегват такива знаци на Вселената и да се подминават. Вземете монетата, дори и да не е с голяма стойност, и благодарете за знака.
6. Пеперуди през прозореца
През летния сезон много хора съветват прозорците да бъдат отворени колкото е възможно по-дълго, тъй като пеперудите са един от знаците за парична печалба. Смята се, че ако една от тези красавици влети в къщата ви, то обещава богатство и просперитет. Ето защо не е необходимо незабавно да гоните такъв гост, за да позволите на изобилието да влезе здраво в живота ви.

7. Когато птица ви „маркира“

Разбира се, това не е най-приятният начин да научите за най-близката печалба, но резултатът ще надмине всичките ви очаквания. Ето защо, когато подобна ситуация се случи на улицата, не трябва да се разстройвате или ядосвате на целия свят.

8. Дългове
Ако имате дългове, хората съветват да ги върнете преди обяд. Така в бъдеще вместо дългове ще ви чакат печалби.
9. Монети под изтривалката на вратата
Смята се, че по този начин парите се привличат към къщата ви. А за да не си тръгнат, създайте благоприятна атмосфера за тях у дома.
Разбира се, трябва да се надяваме не само да видим знаците, но и да действаме активно!
Източник: lekuvai.bg
Не изхвърляйте тези неща от дома си, за да не си навлечете проблемиТова са нещата, с които е по-добре да не се разделяте. Или, ако го направите, трябва да сте много вн…Apr 24 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации