Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
петък, септември 20, 2024

От грозно патенце до бял лебед: как изглежда жена, похарчила над 1 милион за пластични операции (СНИМКИ):

Най-четени

37-годишната Лора Алиша Съмърс  напуснала училище, когато била само на 12, след като съученици започнали да се подиграват на мечтата й да стане модел. Това повлияло толкова много на момичето и нейното самовъзприятие, че на 17-годишна възраст тя вече имала зад гърба си първата си операция на носа.

„Много ме тормозеха в училище, наричаха ме Пинокио, Дъмбо. А винаги съм искала да бъда модел на Victoria’s Secret “, казва Лора.

- Advertisement -

жена преди и след пластикиЛора Алиша Съмърс преди и след операциите

Снимка
кадър от видео

Но тя не спира дотук. След тежкия тормоз Алиша намразила абсолютно всичко в себе си. Затова ринопластиката е последвана от операции на гърдите, клепачите, лицето и цялото тяло. Смеейки се, риалити героинята (Лора участва в популярния риалити сериал On the beach) открито заявява, че няма нито едно място по тялото й, където хирургът да не е работил със скалпел.

„Просто исках да променя целия си външен вид, живот, тяло и да им докажа, че грешат. За да покажа, че мога да стана модел ”, казва Съмърс в телевизионно шоу.

жена пластична операцияЛора Алиша Съмърс

Снимка
кадър от видео

Към момента жената има вече 67 операции, 30% от които корекции на предишни. За всичко това Лора е похарчила 550 хиляди лири стерлинги (близо 1 200 000 лева), но телевизионната звезда изобщо не се притеснява от похарченото състояние.

Лора Алиша операции

Всъщност цялото й тяло е било подложено на липосукция. Премахва мазнините в седалището и бедрата си. А на коментарите, че е похарчила толкова много пари, ще ви отговори това – 110% това не са напразно похарчени пари. Възхитена съм от тялото си и сегашния си имидж“, казва Лора Алиша Съмърс.

жена пластики

Външният вид на момичето наистина се е подобрил значително и най-важното е, че Лора не е прекрачила границата, както много други пристрастени към пластичната хирургия жени.

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации