четвъртък, юни 24, 2021

Обрат с мнението на Мая Манолова относно офертата на Слави

Най-четени

Омбудсманът Мая Манолова е отклонила предложението на Слави Трифонов да се кандидатира за кмет на София през есента. Това разкриха пред БЛИЦ два независими източника. Преди седмици медията разкри, че шоуменът е отправил оферта към Манолова за предстоящия местен вот.
Тогава Манолова е обещала да помисли. Но според последната информация, решаващи за бившата червена депутатка са били резултатите от европейските избори, на които БСП загуби от ГЕРБ с почти 7%.
Това е разколебало Манолова, която е очаквала силно представяне на социалистите, което да подпомогне евентуалното й явяване на кметския вот в състезание с Йорданка Фандъкова.
Омбудсманът Мая Манолова със сигурност ще се кандидатира на местните избори през есента, вече е решила кого ще конкурираОмбудсманът Мая Манолова ще бъде конкурент на Йорданка Фандъкова Мая Манолова със сигурност ще се ка…Feb 17 2019vijti.com

Като опитен политик и общественик, Манолова е преценила, че оставането й на сегашната позиция може да й осигури трамплин към още по-висок държавен пост и то в недалечно бъдеще.
Манолова е останала отворена към сътрудничество с Трифонов, тъй като е запомнила доброто му отношение и публичните жестове към нея.
По този начин, гологлавият шоумен ще трябва да търси друга силна мажоритарна фигура, която да издигне в столицата.
Вчера се възпламени истинска бомба с разкритието, че Трифонов ще предложи кандидати за градоначалници в 18 областни града. За тази цел са активирани не само сценаристите му, но и други фигури, които засега действат в сянка.

Наскоро стана ясно, че гологлавият водещ вече е провел предварителни сондажи със социолози и в близките седмици смята да предприеме обиколка в страната.
Трифонов има намерение да издигне 18 кандидата в големите областни градове и по този начин да направи генерална репетиция за следващия парламентарен вот.
За целта Дългия внимателно опипва почвата преди да застане с името си зад определени личности, които според него имат шанс да станат градоначалници.
След напускането си от bTV, Трифонов все още не беше заявил твърдото си намерение да влезе в политиката, но сега то вече е факт, независимо, че на този етап е неофициално.
Нещо повече – Дългия е активирал сценаристите си да търсят не само подходящи кандидати за местните избори, но и такива, които да оглавят негови политически офиси в централната част на България.

До този момент Трифонов проведе два кастинга за млади политици. Последният бе преди близо година, когато заедно с доктор Иван Нинов, професор Атанас Раденски и доктор Йордан Бъчваров направиха събеседване с избрани от тях българи, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система.
Източник: Марица
Човек от екипа на Слави Трифонов остана без стотинка, жена му го издържаAдeлинa Coлтapийcĸa cи взe зacлyжeнa пoчивĸa cлeд нaтoвapeнaтa cи пpoгpaмa oĸoлo нoвaтa cи мoднa лин…May 29 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Двама политически лидери засечени от СРС-та в престъпна схема

Двама от подслушваните политици, за които ген. Атанас Атанасов пръв алармира преди около две седмици, са с инициали Кр.К....

Николай Витанов изчисли Индекса на Позора. И назова хората, за които е той

"От днес започвам да смятам нов индекс - индексът на позора". Това написа в мрежата математикът Николай Витанов в пост, в който направи анализ...

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Илчовски и Иван Ангелов на купон в Монако

Разследващият сайт Бивол публикува видеото на бизнесмена Светослав Илчовски от съвместното му пътуване с друг бизнесмен - Иван Ангелов, в Монако. Според твърденията кадрите...

Не били компютри, а компоти. Набеденото за бос момче осмя ГЕРБ

Иван Тодоров, младият компютърен специалист, когото ГЕРБ обърка със собственика на фирмата "Сиела Норма" и набеди, че подготвя манипулиране на вота с машини за гласуване заедно...

Чудото се случи: Орхан Мурад вече вижда СНИМКА

Певецът се разтрепери от вълнение, когато лидерът на партията го покани на сцената и му връчи очилата. Съоръжението включва миниатюрна камера, която тежи едва 22...

Още интересни публикации

Facebook коментари