събота, декември 9, 2023

Не изхвърляйте тези неща от дома си, за да не си навлечете проблеми

Най-четени

Това са нещата, с които е по-добре да не се разделяте. Или, ако го направите, трябва да сте много внимателни!
Коса и нокти
Косата и ноктите не трябва да се изхвърлят просто така, защото ако попаднат в ръцете на недоброжелатели, те могат да ви направят магия, с която да откраднат късмета, здравето ви или нещо друго.
Разбира се, че няма как да пазите вечно тези неща в дома си, не е и нужно. Просто трябва да се постараете да се освободите от тях така, че никой да не може да ги намери, например да ги опаковате много внимателно в хартия или да ги смелите старателно.
Тези вещи незабавно трябва да бъдат изхвърлени от дома ви, носят безпаричие и злиниИзправени пред неприятности, често се сещаме за грешките си или пък просто обвиняваме обстоятелстват…Mar 17 2019vijti.com

Часовници
Часовникът е време, а да пръскате времето е забранено! Той се смята за магически предмет, който се свързва с човека и мястото, в което той живее. Часовникът поглъщат всичко добро, както и най-лошото. Точно поради тази причина не е добре да се дава на друг човек.
Смята се, че когато изхвърляте часовник, нарушавате връзката с най-близките си хора.
Това може да доведе до разваляне на отношенията и сериозни скандали. Най-добре е да ремонтирате стария си часовник. Да се избавите от него е препоръчително, само когато вече не става за нищо!

Хляб
В много култури хлябът е смятан за свещена храна. Той символизира богатството и семейното щастие. Хлябът не трябва да се хвърля в боклука. Ако вече не става за ядене, можете да го надробите и да го дадете на птиците.
Споделяйте хляба си, не го изхвърляйте.
Експертите като цяло не препоръчват да изхвърляте храна. Същото важи и за солта. Не се изкушавайте да я давате на заем. Ако нарушите това правило, можете да навлечете проблеми както на себе си, така и на цялото си семейство!

- Advertisement -

Портмоне
Портфейлът е място за съхранение на пари, което го прави финансов талисман. Той може да е износен и неизползваем, но това не означава, че трябва незабавно да го изпратите в кошчето. Вземете си нов портфейл и носете парите си в него, но заедно с него опитайте да носите няколко дни със себе си и стария, а след това го оставете за една седмица в дома си. Така новото ви портмоне ще може да „свикне“ с вас, а старото – да прекъсне тази връзка по най-безболезнения начин.

Когато спрете да ползвате старото, докато продължавате да го носите заедно с новото, нека в него да има една банкнота. А когато окончателно се разделите с него, преместете банкнотата в новото.
Снимки
Можете да хвърляте снимки на които са хора, които не са ви роднини и нямат никаква връзка със семейството ви. Ако на фотографията е някой много скъп за вас човек, най-добре е да си я запазите за спомен.
Дори вече да не комуникирате с него, връзката между вас няма да се прекъсне.

Смело можете да изхвърлите снимка, на която е някой от враговете ви. В живота често с течение на времето хора, които са били наши приятели, се превръщат в най-големите ни и заклети врагове, с които се налага да живеем. Снимките на тези хора трябва да се изхвърлят. Ако и вие присъствате на снимката, в никакъв случай не трябва да я унищожавате, независимо кой стои до вас. Това води до сериозни последствия.
Ако случайно вече сте изхвърлили някое от изброените неща, не трябва да изпадате в паника! Можете да се възползвате от специалните ритуали за привличане на късмет. Дори и във Фън Шуй има няколко начина за привличане на късмет, които ще ви помогнат да неутрализирате негативните последици от необмисления акт. Успех!
Източник: Марица
8 психологически проблема, които безпорядъкът и разхвърляният дом разкриваМного пъти сме чели, че безпорядъкът е признак на буден и креативен ум, но невинаги нещата са толков…Apr 23 2019vijti.com

Последни новини

Почина най-богатият български лекар д-р Методи Янков

Почина най-богатият български лекар, болничен мениджър и общественик д-р Методи Янков, специалист с над 40-годишен управленски опит в здравеопазването....

Нежната водеща в bTV Виктория Готева се омъжи за Евгени Димитров – Маестрото от “Ку-Ку Бенд”

Чаровната водеща на bTV Новините Виктория Готева и емблематичният пианист и ръководител на “Ку-Ку Бенд” Евгени Димитров – Маестрото, предприеха една от най-важните стъпки...

Фалшиви шницели от тиквички – излапаха ги, без да разберат, че не са от месо!

По рецепта на Александра ще приготвим тези вкусни фалшиви шницели от тиквички , които можете да сервирате като предястие или обяд. Те са пълнени със...

Професор по медицина обясни защо жените имат целулит и защо наддават на тегло – има решение, което може да не ви хареса

Уважаваният белградски професор по медицинска физиология д-р Деян Чубрило , като гост на сутрешен блок, разкри много тайни за функционирането на нашия организъм, но...

Баща й се отказал от нея и я оставил в детски дом. След години тя се върнала там с мисия

До шестгодишна възраст  Ани расте в обикновено семейство с майка си и баща си. Но внезапно целият й живот се обърква. Един ден леля...

Още интересни публикации