test
събота, юни 15, 2024

На 61 реших, че не съм длъжна да гледам внуците! Децата се сърдят, но аз продадох всичко и започнах нов живот“ (СНИМКИ)

Най-четени

61-годишната баба Йосефа „изостави“ внуците си и реши да прекара остатъка от живота си като пенсионерка в пътешествия и хедонизъм.

Решението й не беше одобрено от децата, които очакваха бабата да е до внуците си. Преди да замине за „по-добър живот“, Йозефа напомни на децата, че е изпълнила мисията си и че ги е възпитала добре.

баба Йозефа

- Advertisement -

Историята на Йозефа Фейтоса, или накратко Йо, е историята на една баба, която не е доволна от живота у дома. След десетилетия работа в бразилската затворническа система, тя се пенсионира и не иска да поеме отговорността да отглежда повече деца.

Тя продаде цялото си имущество, включително къщата, мебелите и дрехите си, за да сбъдне мечтата си.

възрастна жена пътешествие

Йо започва пътуването си, изследвайки различни региони около Бразилия, по-късно излиза отвъд границите и пътува по света. Дъщеря й Лилт беше разстроена, защото вярваше, че децата трябва да са тези, които трябва да изследват, а възрастните да им се радват. Но с течение на времето тя осъзна, че майка й не е като другите майки и че иска да преживее това страхотно приключение.

баба на плажа

Йосефа заяви в интервю за „G1“, че е всеотдайна и горда майка, но смята, че бабите не са длъжни да се грижат за внуците си. Тя казва, че вратата на дома на баба й не трябва винаги да е отворена за децата и внуците й, защото тя също заслужава уединение.

баба пътешественик

Поради тази причина Йо изследва света и преживява нови приключения, които не могат да бъдат изпитани в родната й Бразилия. В Instagram тя споделя всичките си приключения с желанието да вдъхнови възрастни хора, които имат страх от пътуване. Често носи раница, без излишни чанти и куфари, но намира стойност във всяко преживяване, което има.

възрастна жена адреналин

баба адреналин

Йо работи дълги години и отгледа семейството си с много любов, а сега иска да се наслади на старините си сама и да изживее нови неща.

баба приключенка

Вие приемате ли нейното отношение към живота или считате, че трябва да посветим старостта на децата и внуците си? Споделете с нас в коментарите!

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации