събота, декември 9, 2023

Наум Шопов-младши стяга тежка сватба: Събира звездите от „Откраднат живот“

Най-четени

Тежка сватба стягат Наум Шопов-младши и годеницата му Теа Минкова. Най-вероятно тържеството ще се състои на морето. Красивата младоженка иска церемонията да е възможно най-скоро, за да изглежда перфектно в булчинската рокля.
Шопов пък ще покани всичките си колеги от „Откраднат живот“. Той е в отлични отношения с целия екип и често купонясва с Юлиан Вергов.
Наскоро Наум и Теа лично съобщиха, че очакват първата си рожба. Бъдещата майка е бременна в петия месец и затова двойката бърза да се бракува, преди бебето да се появи на бял свят.
Разбра се как д-р Василев от „Откраднат живот” омаял жена си: Любовта между Алек Алексиев и Яна Титова била само виртуалнаЛюбовта между Алек Алексиев и Яна Титова започнала с дълъг разговор пред служебния вход на Народния …Aug 20 2019vijti.com

И Наум, и Теа са възпитани, че едно дете трябва да израсне в законно семейство.
Минкова, която също като д-р Тасев от „Откраднат живот“ е луда по фитнеса и здравословния начин на живот, продължава да се труди в залата върху фигурата си. Брюнетката сподели в социалните мрежи, че се храни по 5 пъти на ден и затова изглежда перфектно, дори и с наедряло коремче. За пет месеца Теа е качила едва 5 килца, видя ПИК.
За най-запалените фенове припомняме едно много любопитно интервю с Наум Шопов – младши:
Харесвам България и смятам, че ако си изиграеш нещата по подходящ начин, тук можеш да живееш много добре, убеден е актьорът от „Откраднат живот”
Наум Шопов-младши – внук на големия филмов и театрален актьор Наум Шопов и син на не по-малко талантливия актьор Христо Шопов, е едно от свежите лица от малкия екран. Той стана популярен с участието си в хитовия сериал „Откраднат живот“, който се излъчва в ефира на NOVA.

– Науме, как се чувстваш като част от екипа на сериала „Откраднат живот”?
– Чудесно. Успях сравнително бързо да се впиша в колектива. Разбирам се много с колегите. С някои повече, с други по-малко (смее се). Като цяло съм доволен от работата ми и от хората, с които работя. В началото много ме беше страх дали ще мога да се справя, защото все пак не съм се занимавал с това професионално. Имам някакъв малък опит, но не съм учил за актьор. Далеч не бях убеден дали ще мога да смогна на темпото на колегите. С времето нещата се стиковаха и снимките в сериала станаха част от моето ежедневие. Притеснението вече го няма. Но трябва да призная, че ако сериалът не беше на медицинска тематика, нямаше да се включа в него, защото просто нямаше какво да ми хване окото.

- Advertisement -

– Ти реши да прекъснеш семейната традиция и да не се занимаваш с актьорската професия.
– Да, така е. Усетих, че актьорското майсторство не е нещото, на което искам да си отдам цялото съществуване. А пък медицината представлява голям интерес за мен и по-конкретно хирургията.
– Какво те провокира да се насочиш към медицината?
– В интерес на истината, в девети клас изпаднах в кофти ситуация – щях да остана на поправка по биология, ако не седна да уча. Наложи се сериозно да залегна над учебника и в един момент се оказа, че биологията е изключително интересен предмет. Спасих се от поправка и така се роди любовта ми към медицината. Родителите ми бяха много щастливи. От малък растях с идеята, че ще се занимавам с актьорско майсторство, докато те никога не са били особено щастливи от този факт. И когато им казах, че желанието ми се е променило, те много се зарадваха.

– Как те разпознават хората по улиците – като Наум или като Боби?
– Като Боби, разбира се. Гледат ме в тази роля и така се обръщат към мен, когато ме срещат. Обикновено ме заговарят, искат да се снимат с мен, разпитват ме да издам нещо от сериала. Досега за щастие не съм срещал негативно отношение.
– На снимачната площадка имаш ли гафове или интересни случки?
– Историите са много и са супер забавни, защото с някои от колегите чисто като характери много си допаднахме и си позволяваме да се лигавим, но за съжаление няма как да ви ги споделя. Те са си само за нас.

– Баща ти гледа ли те, дава ли съвети?
– Гледал е всяка серия от сезона, в който участвах досега. Доволен е като цяло, въпреки че в началото тръгнахме всички много несигурно. Най-много се притеснявахме дали ще успея да се справя с времето, защото тогава ми престояха сесии и беше доста тежко. Случвало се е да ми даде бележки за някои неща, но всичко е било градивно.
– Ако дядо ти беше жив, сигурно щеше да е много щастлив да те види на екран. Какви спомени си запазил от него?
– Често отивахме с братовчед ми у дядо и той ни разказваше интересни истории от пътуванията му из Европа и света. Това са ми най-топлите спомени.

– Тези истории не те ли поблазниха да отидеш в чужбина и там да търсиш реализация?
– Аз съм обиколил доста голяма част от Европа, но много харесвам България и смятам, че ако си изиграеш нещата по подходящ начин, не актьорски разбира се, тук можеш да си живееш много добре.
– Какъв беше ти като малък?
– Много лъжех и не учех. Лъжата за мен си беше като спорт, нямаше конкретна причина, просто за идеята. До навлизането ми в пубертета бях много пълен, зверски мързелив, нормалните неща за децата. Докато сега вече не ме сдържа на едно място, постоянно съм ангажиран с нещо. Иначе не са ме наказвали, само ми се караха.
– Участието ти в „Откраднат живот” промени ли те по някакъв начин? Имаш ли повече приятели сега?
– Не мисля, че сериалът ме е променил, но е факт, че много хора се опитват да се домогнат до мен, да са ми приятели. Аз обаче много трудно допускам непознати хора до себе си. Не съм лесен за общуване, не обичам излишните приказки.

Тв водещият Ники Николов:
Звездите ни не знаят какво да правят
Проблемът на повечето популярни личности у нас е, че добиват бърза известност, а след това никой не си спомня за тях, твърди пиар експертът, който пише наръчник как да очароваме
– Ники, кога беше първото ти качване на сцената на „Пирин фолк“ като водещ и какво си спомняш за този момент?
– През 2005 година бившият зам. министър на културата Иван Токаджиев, който беше директор на MSAT, ми предложи да водя фестивала. Преди това работех като водещ на новини в телевизията и заедно с екипа на режисьора по това време Стефан Милов започнахме съвместната си работа по фестивала. Бях много притеснен, защото трябваше да науча много текст наизуст – това са три вечери по над два часа и половина живо предаване, което се гледа от много зрители. Бях притеснен, но когато излязох на сцената, когато чух аплодисментите и одобрението на публиката, нещата си дойдоха намясто.

– През годините се смениха много екипи, които правеха фестивала „Пирин фолк“, но ето че тази година ти отново „изгря“ на сцената. Какви са ти впечатленията?
– Благодаря за поканата на новите организатори Ненчо Касъмов и Виктор Касъмов, за това, че ми дадоха възможността отново да изпитам емоцията „Пирин фолк“. Хареса ми дисциплината зад кулисите, спокойствието, с което ефирът течеше, благодаря за избора на партньорка на сцената – Дани Колева. Тя е една топла и очарователна личност, позитивна и много интелигентна. Всички мнения са, че много си паснахме с нея и влязохме в едно и също темпо на работа и забавление. Хареса ми тази година стартът на първия „Детски Пирин фолк“, защото има много талантливи деца, които пеят фолклор и след няколко години те ще бъдат новите звезди на двете основни конкурсни вечери.

Радвам се, че на това юбилейно издание публиката и зрителите видяха едни от най-любимите си изпълнители, които са стартирали от сцената в Сандански. Прекрасни моменти от срещите ми с Румяна Попова, Севдалина и Валентин Спасови, Васко Лазаров, Георги Гоцев, Илия Луков, Лия, Цветелина и много други. Не бива да забравяме, че през всичките тези години „Пирин фолк“ е останал един от малкото „живи“ фестивали, благодарение на многото автори, текстописци, аранжори, на директорите и режисьорите, които са поддържали интереса, както и на ръководството на община Сандански за финансирането, и медийните партньорства. Този фестивал е с голяма история. Имах възможността през годините да връча специалните награди на Лили Иванова, Глория, Николина Чакърдъкова, Иван Дяков и много други.

– Ти беше първият мъж-водещ на новините на новия канал БНТ2 преди четири години, когато стартира програмата. Какво е мнението ти сега за новия генерален директор на националната телевизия и очакваните промени?
– Надявам се, че всички нововъведения, които г-н Каменаров ще направи, ще бъдат много адекватни и очаквани, защото обществената телевизия има нужда от промяна. Има необходимия ресурс, професионалисти и креативни хора, на които да се даде възможност да покажат ново лице, нови идеи и да привлекат отново активната част от зрителите. Няма как БНТ да се съревновава с търговските телевизи, но със сигурност има нужда от промяна в програмната схема, защото изискванията и нагласите на аудиторията са се променили в последните години и тя трябва да предложи адекватна програмна схема с добрите и качествени предавания и новини, които прави. Аз бях поканен от Екатерина Генова за водещ на новините, бяхме екип от млади хора с интересни идеи и хъс за работа. Прекрасно работехме с екипите на БНТ от цялата страна. Но идеята за БНТ2 да бъде регионален канал мисля, че не е подходяща, защото зрителите по региони си гледат местните кабелни телевизии.
Източник: ПИК
Владо Карамазов напуска „Откраднат живот“: Актьорът доста закъса със здраветоТежки болежки са извадили Владо Карамазов от осмия сезон на „Откраднат живот”, който се снима в моме…Aug 5 2019vijti.com

Последни новини

Почина най-богатият български лекар д-р Методи Янков

Почина най-богатият български лекар, болничен мениджър и общественик д-р Методи Янков, специалист с над 40-годишен управленски опит в здравеопазването....

Нежната водеща в bTV Виктория Готева се омъжи за Евгени Димитров – Маестрото от “Ку-Ку Бенд”

Чаровната водеща на bTV Новините Виктория Готева и емблематичният пианист и ръководител на “Ку-Ку Бенд” Евгени Димитров – Маестрото, предприеха една от най-важните стъпки...

Фалшиви шницели от тиквички – излапаха ги, без да разберат, че не са от месо!

По рецепта на Александра ще приготвим тези вкусни фалшиви шницели от тиквички , които можете да сервирате като предястие или обяд. Те са пълнени със...

Професор по медицина обясни защо жените имат целулит и защо наддават на тегло – има решение, което може да не ви хареса

Уважаваният белградски професор по медицинска физиология д-р Деян Чубрило , като гост на сутрешен блок, разкри много тайни за функционирането на нашия организъм, но...

Баща й се отказал от нея и я оставил в детски дом. След години тя се върнала там с мисия

До шестгодишна възраст  Ани расте в обикновено семейство с майка си и баща си. Но внезапно целият й живот се обърква. Един ден леля...

Още интересни публикации