четвъртък, юли 7, 2022

Мъжът на Славена Вътова не я поглежда: Юлиян Цолов отегчен от половинката си, дори не говори с нея

Най-четени

Мъжът на Славена Вътова не я поглежда, издадоха пред HotArena познати на семейството.
Милионерът Юлиян Цолов изглеждал отегчен до смърт от своята красива половинка. Вместо да се занимава с нея, той често търсел други неща, с които да разнообразява сивото си ежедневие.
Съседи на все още младото семейство Цолови разказаха, че било истинска рядкост да видиш Мис България да разговаря със своя мъж. Двамата обикновено ходели по улиците мълчаливо, като най-често той вървял няколко крачки встрани или пред Славена, без дори да се оглежда дали тя е наблизо.
Пътят към успеха на Славена Вътова минал през рецепция в заведение, болница в Испания и складове в МиланоСлавена Вътова, която се изявява в журито на шоуто „България търси талант” по Би Ти Ви, е стартирала…Sep 22 2019vijti.com

Вътова или се занимавала с двете им дъщери, ако момичетата са излезли с тях, или говорела по телефона, или се оглеждала безцелно във витрините на магазините и заведенията, край които минавали. Рядко ги виждат да се прегръщат или целуват на публично място, освен ако не ги снимат, макар че са женени едва от 4 години.
„Той не ѝ обръща никакво внимание. Все едно не е с нея”, коментират познати на семейството. Според тях единственото нещо, което Цолов цени в своята съпруга, е че му е родила две деца. „Ако не беше забременяла, той сигурно никога няма да се ожени за Славена”, смятат съседите. И припомнят, че бракът е сключен при напреднала бременност на булката.
Макар да не обгрижва своята половинка, както подобава на младоженец, Юлиян все пак продължавал да ѝ бъде верен, твърдят познати на бившия топброкер, арестуван преди години в САЩ по обвинение за извършване на измами при продажба на ценни книжа.

Той е осъден на 4 години затвор, година и половина от които са заради бягство в Марбея, докато е бил пуснат под гаранция. 46-годишният Юлиян бил отегчен от изкусителките, готови да спят с него само заради парите му, и предпочитал да е верен на съпругата си. Всъщност свалките никога не са били негова слабост, смятат познати на бизнесмена.
Това, което истински го вълнувало още от най-ранната му младост, било печеленето на пари и успехите в бизнеса. Именно затова се решил да се задоми чак на 42 години и то за жена, която вече била бременна от него.
Говори се, че Цолов гледал на Славена повече като на своя подопечна, за която трябва да се грижи, отколкото като на пълноправен партньор в живота си.

- Advertisement -

Да задоволява прищевките ѝ за него било почти същото като да купува играчки за двете си дъщери. Именно затова ѝ подарил вилата в Майорка, за която „Уикенд” писа, а откакто са женени, Вътова внезапно започна да се радва на всевъзможни телевизионни изяви, с които се чувства звезда. Последното ѝ завоевание в това отношение е съдийското място в шоуто на Би Ти Ви „България търси талант”, за което едва ли има човек в държавата, който смята, че е достойна. Говори се, че всички тези предложения се дължали на влиянието на Цолов. Той правел подобни жестове към жена си основно за да задоволи личното си его и да докаже влиянието си сам пред себе си.
На всички прави впечатление, че пред разговорите с 30-годишната миска милионерът предпочита да общува с хора на своята възраст, със сходно положение и интелектуално ниво. С тях най-често обсъжда световната икономика и политика и деловите въпроси, от които зависят личният му бизнес.
Източник: Хотарена
Мъжът на Славена Вътова лежал в затвора: Брокерът Юлиян Цолов бил 4 години зад решеткитеЕдва ли предполагате, но съпругът на журиращата в „България търси талант“ Славена Вътова има тлъсто …Sep 22 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

7 грешки при чистенето, които само една мърлява домакиня допуска:

Имате ли себе си за добра домакиня? Оказва се, че понякога си мислим, че правим всичко правилно, но все...

Седем неща, които се случват с хората, когато се молят на Бог

Бoг чyвa нaшитe мoлитви. И тoвa e yдивитeлнo! Koгaтo ce oбpъщaмe ĸъм Heгo чpeз мoлитвa, ниe cмe cпocoбни дa пpoмeним coбcтвeния cи живoт. Bинaги...

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи Това си струва да знаете! Ракът на панкреаса заема...

Как става пенсионирането при стаж в друга страна от ЕС?

За необходимите условия и най-често допусканите пропуски вижте какво разказа пред Economy.bg Цветанка Гинева, управител на „ЕКСО Консултинг ЕООД“ Цветанка Гинева е специалист с над...

Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“

Когато е изминал половин век, откакто си на тази земя, е неизбежно да си научил някои уроци, да си осъзнал какво искаш и кой...

Още интересни публикации

Facebook коментари