четвъртък, май 30, 2024

Много хубави неща очакват зодиите през уикенда и новата седмица: Изчерпателен седмичен хороскоп за 18 – 24 май

Най-четени

Овен 21 март – 20 април
В събота Венера е в точен съвпад с Уран, а това положение ще провокира нестандартни връзки, желания за изневери и тестове кой доколко се справя с уроците на Камасутра. Пълнолунието допълнително превъзбужда, но трудно се получава удовлетворение. Денят е благоприятен за съвместна работа в екип и взимане на колективни решения.
В неделя змеят на желанията допълнително активизира амбицията за устройване в обществото. Всяка връзка ще се използва меркантилно. Ще се правят компромиси и ще се влиза в опасни игри.
Каква жена сте според най-точния хороскоп – арабскиятНа арабската цивилизация днес дължим редица постижения в сферите на науката и културата. В далечното…Feb 6 2019vijti.com

20-и е ден на балансираната политика. Печелят тези, които дозират нещата, които ще отстъпят или напреднат в подходящия момент. Природата се стреми да запази статуквото, постарайте се и вие да запазите придобитото до момента положение. На 21-ви Слънце и Меркурий навлизат в Близнаци и към обед е точният им съвпад. Това положение ще активизира бизнес инициативите, ще даде ход на нови разпоредби и законови положения и ще обезпечи печалбите на големите. Ще има и вие за какво да почерпите. На 22-ри срещате ледени сърца и всичко върви наопаки. На 23-ти нищо сериозно да не се предприема. Върви зарибяваща програма. 24-ти ще донесе изпитания, но и възможност да се напредне в интересуващата ви област. Една по една преградите падат. Обезпечете работата и дейността си с точни и изпипани в юридическо отношение договори.

Телец 21 април – 20 май
В събота е точният съвпад на Венера с ексцентрика Уран във вашия знак, а късно вечерта е и пълнолунието в знака на сладострастника Скорпион, който ви е опозиция. Тези аспекти ще провокират сексуалния живот на много хора, ще отворят вратите на изневерите, скандалите и компроматната игра. Бъдете много внимателни с контактите през уикенда, ако не искате да си докарате семейни и професионални проблеми. Родените до 1 май с лекота излизат от рамките на установените порядки и досегашното си поведение. Но зад всеки опит да се привлече нов партньор прозират и меркантилни нотки за използване, така че дайте си сметка кой и защо иска да бъде с вас.

- Advertisement -

На 20-и делете поравно отговорности и придобивки. Добре е да се работи в екип. На 21-ви получавате вести, за които ще почерпите. Слънцето и Меркурий напускат вашия знак. Предстоят реорганизации в начина на работа, променят се изисквания и приоритети. Бързо трябва да се напаснете на новостите, за да влезете в печелившия отбор.
В сряда предстои преобразяване, маските падат, лагерите вече са оформени и лаиците остават извън играта. На 23-ти не се обвързвайте с никого на никаква цена, независимо от изгодните предложения. Неблагоприятен ден за нови запознанства и сключване на брак. На 24-ти преградите ви служат за защита. Увеличете дистанциите с непознати.

Близнаци 21 май – 21 юни
На 18-и внимавайте в любовната игра. Очертават се пикове в емоционалното ви състояние, но чувствата ще угаснат така бързо, както са пламнали. Предстоящото пълнолуние носи емоционални и любовни провокации. Зад всяко желание за връзка стоят меркантилни намерения. Венера и Уран се прегръщат в знака на златния Телец. В неделя вечер се усещате и прекратявате някои връзки. В понеделник нагазвате в тресавището на закононарушенията и водите тежки битки с хора, които не спазват правилата. Нищо важно да не се започва. Не нарушавайте статуквото. Каквото отложите за 21-ви, ще ви помогне да овладеете положението и да контролирате нещата. На 21-ви в 8 ч. по Гринуич Слънцето навлиза в Близнаци. Към 10 ч и Меркурий ще го последва и към 13 ч. двете планети ще бъдат в съвпад. В обедните часове ще се раждат гениални деца, но да не забравяме, че този съвпад се свързва с гения-глупак, който не може да извлече ползи от гениалното, което създава. Не взимайте важни решения под диктовка. Разсекретяват се важни информации в неточен момент. На 23-ти всичко, което ви предлагат и казват, с голяма вероятност може да се окаже лъжа. Лесно се влиза в мрежи за наивници. 24-ти ще премахне преградите и ще даде шанс за напредък. Планирайте пътувания, лични и делови срещи. Чака ви чудесен и успешен уикенд.

Рак 22 юни – 21 юли
В събота е добре да се работи в екип, но с хора, на които вярвате безусловно. Изградете защити срещу чернотата наоколо. Предстои пълнолуние, което ще активизира амбиции и желания. Може да се възползвате и да привлечете хората, към които отдавна се стремите, и дано чувствата ви са взаимни. В неделя лесно пламват огньовете на емоциите и страстта. Контролирайте се във всеки момент. Спазвайте диета и ще отслабнете. 20-и носи баланс в отношенията. Природата се стреми да запази хармонията, а вие се постарайте да получите някои законови и юридически защити, които да стабилизират положението ви на работното място и в обществото. Подпишете нови договори. На 21-ви важното да се свърши по най-бързия начин. С напредването на деня родените в първите дни на зодията може да очакват проблеми на работното място. Марс от вашия знак е в точна опозиция с навлизащата в Козирог Луна. Контролирайте емоциите, проверете нещата, преди да спорите и да се изказвате неподготвени. На 22-ри ще срещате хора с комплекси, но и личната ви неувереност ще попречи да постигнете замислите си. В четвъртък проблемите ще са повече за родените в третата декада. Може да ви измамят и вкарат в източваща парите и силите ви схема. Не се обвързвайте, не сключвайте нови договори. Каквото отложите за петък, ще мине много по-добре.

Лъв 22 юли – 22 август
Пет планети са в пречупващи аспекти спрямо Лъва на това пълнолуние. Може да изгубите контрол в ситуацията, ако позволите на страсти и желания да замъглят съзнанието и да отслабят волята ви. 18-и носи рискове в любовта за родените до 1 август. Трудно ще издържите на изкушенията, ще изневерите и може да ви спретнат компромат. Очертават се опити за източване на ресурсите, силите или банковата ви сметка. В неделя ще ви завладее лакомията в пряк и в преносен смисъл, а това ще ви създаде проблеми в личен и здравословен план. На 20-и ще постигнете много, ако умело балансирате между два враждуващи лагера. Играйте ролята на балансьор и помирител и ще държите и двете страни в подчинение. 21-ви носи признание, предложение и съобщение, за което ще почерпите. Уреждате важни документи, печелите предимства, намирате консултанти и адвокати. Пийте вода от първоизточника, не се доверявайте на информация, препредадена от друг ъгъл и гледна точка. На 22-ри ще се случват събития, позволяващи да разкриете кой ви лъже и работи против вас. В този ден се получава по заслуги. На 23-ти печелят тези, които владеят информационните и комуникационните потоци и канали. Лаиците ще бъдат уловени на въдицата на добрата реклама, на собствените си амбиции и страсти. В петък на всяка крачка ще срещате прегради, но ще се справите и ще постигнете целта.

Дева 23 август – 22 септември
18-и е благоприятен за срещи на екипа, за съвместна работа, за привличане на спонсори и клиенти. Не смесвайте работата с удоволствията и всичко ще е наред. В неделя се отварят огромни апетити. Пълнолунието в Скорпион засилва желанието да се раздели едно наследство и да се придобият права за ползване. Опитайте да разберете какви намерения всъщност движат хората, които декларират, че са с вас по любов. На 20-и не давайте никому предимство. Крясъците в този ден разболяват. С непремерени действия може да дистанцирате някой, който се опитва да ви помогне. На 21-ви не бързайте, благоприятните за вас промени и новини ще дойдат към обед. Навлизате в силен и градивен период. Във вторник ще разберете на кого може да се доверите и кой ви мъти водата. Нека чувството за мярка да не ви напуска. Внимавайте с алкохола и стимулантите. На 22-ри се играят двойствени игри, но решилите да ви навредят ще направят грешен ход, с което фактически ще ви направят услуга. Не се опитвайте да разберете чуждата гледна точка, а защитете своята. В четвъртък работете сами на собствен терен и със свои средства. Ще имате придобивки и ползи, ако не влизате в зависимости и съвместни инициативи. Вечерта си поръчайте сън и в петък ще се събудите с чудесна идея, която ще помогне да преодолеете препятствията по пътя.

Везни 23 септември – 22 октомври
В събота вашата управляваща планета Венера е в прегръдките на ексцентрика Уран. Аспектът ще провокира екстремни тактики в любовта и партньорските връзки. Предстоящото пълнолуние ще долее масло в огъня на страстите и ще провокира изневери и любовни игри на всички нива. Проблемът е, че от всичко това ще произлязат повече проблеми за семейните ви и делови връзки. Ще щракне компроматният капан и всяко удоволствие ще се заплати. В неделя са вероятни конфликти и провокации. Не ходете на места, където се концентрират прекалена емоция и агресия. Направете прочистващи процедури, спазвайте диета в храната и връзките. В понеделник тенденцията е към умиротворяване и балансирана политика. Ще се почувствате по-добре и ще вземете адекватно решение. 21-ви дава знаци и сигнали къде и от какво може да се спечели. Ще получите покани и информации, за които ще почерпите. Следвайте голямата си амбиция. Страстите се успокояват, но в сряда отношенията може прекалено да се вледенят и влошат. 22-ри ви носи предателства. За някои ще разберете, други ще останат в тайна, но ще окажат негативно влияние на работата ви. На 23-ти може да загубите много с едно обвързване. Тенденцията е към взаимно изнудване. Не сключвайте нови договори. В петък всичко ще тръгне по правилата, стига да се концентрирате върху най-важната цел.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Предстои възбуждащо пълнолуние във вашия знак. Сексът ще стане причина за нападки, ще се водят семейни войни и ще върви тежка компроматна игра. Венера, Уран, Слънце и Меркурий ви гледат в опозиция от златния Телец, а този аспект ще извади на повърхността стаявани страсти и чувства, за които ще се плаща с лихвите. Няма равностойност, единият със сигурност се преструва и се стреми към парите на другия. Този уикенд може да преобърне добре подредената ви вселена, да ви насочи към екстремни преживявания и чувства, които дълго няма да забравите. 20-и идва като спасение, разпределя ролите и отрезвява обстановката. До вечерта проведете разговори и срещи с евентуални спонсори. На 21-ви може да свършите много добра работа и да уредите проблем, който ви мъчи отдавна. Слънце и Меркурий вече не ви гледат в опозиция. Чакайте изгодни предложения, даващи възможност да подпишете перспективни договори. На 22-ри не се сърдете за нищо. В този ден ще получавате по заслуги това, което сте си заработили и заслужили във времето назад. Ще видите някого в истинската му светлина и стойност за вас. Коригирайте политиката и отношенията си, независимо колко болезнено ще бъде. 23-ти е денят на мрежата, капаните са навсякъде, а пороците ни водят точно към тях. Не се обвързвайте и не се женете. 24-ти идва с нови ограничения.

Стрелец 23 ноември – 21 декември
В събота е добре да се работи в екип, стига работата да не се смесва с любовта и секса. Ще прескачат искри там, където ролите и отношенията не са точно разпределени. Пълнолунието активизира неподозирани страсти и усещания. Трудно ще останете трезви в преценката и намеренията, ако посегнете към алкохола и страничните връзки. Добре е в неделя да стоите настрана от всичко, което може да ви провокира и разбалансира. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре. На 20-и бъдете балансьор в отношенията с околните. Шефовете ще го забележат и ще оценят работата ви с повишение в следващите дни. 21-ви може да ви донесе перфектния договор, към който отдавна се стремите. Тези два дни ще разчистват пътя пред кадърните, ще ви свържат със спонсори и бъдещи съюзници. 22-ри отделя плявата от житото. Маските падат, разбирате кой ви мъти водата и на кого можете да се опрете. Предстои преобразяване, смяна на посоката и приоритетите. 23-ти носи опасност от обсебване и странично въздействие, целящо използване на чуждите пари, ресурси и интелект. Не сключвайте нови договори, не се обвързвайте по никакви поводи и не давайте пълномощно никому. В петък пътят пред вас се разчиства, вече се диша леко и целта ясно се вижда. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите решението на проблемите.

Козирог 22 декември – 20 януари
Този уикенд ще събуди заспали страсти, ще активизира дори отявлените аскети, ще ви насочи към любовни връзки и изкушения, за които отдавна сте си казали, че не са за вас. Венера и Уран ви облъчват с искрящи емоции и чувства от знака на Телеца. И у най-заспалите ще се събудят желания да се опита от забранения плод, да се излезе от любовната кома и да се потърсят нови връзки. Може би срещите от този уикенд ще оженят и най-заклетите ергени. Внимавайте, ако забележите във връзките си меркантилен привкус. В тези дни всичко е за продан. 21-ви ви посреща с чудесни аспекти, дава възможност да се водят равностойни разговори и да се постигне съгласие по спорни въпроси. Навлизате в тридневен период на късмет и успехи. 22-ри ще донесе поводи за радост. Ще си отдъхнете от неприятни задължения и ще поемете други, които може да ви донесат материално благополучие и слава. Контролирайте се максимално и използвайте всяка предложена възможност. Нека чувството за мярка да не ви напуска, докато не получите това, към което се стремите. След това се радвайте и черпете. Не позволявайте на конкурентите да открият слабите ви места и личните ви комплекси. На 23-ти всички сме в мрежата, където ни доят и стрижат. Не подписвайте нови договори. В петък преградите ще паднат и целта лесно ще се постигне.

Водолей 21 януари – 19 февруари
В събота вашата управляваща планета Уран е в точен съвпад с Венера, което се случва веднъж в годината. Никак не е изключено да ви удари любовна мълния. Уран е открит с електричеството, а съвпадът му с изкусителката Венера ще наелектризира връзките ви, ще прескачат искри дори и там, където огънят на чувствата едва тлее. Бъдете внимателни и не повтаряйте старите грешки, за да не останете от два стола на земята. Предстои пълнолуние, което ще активизира допълнително всякакви апетити. Може би този, към когото се стремите, си прави сметки, за които вие не си давате сметка. В понеделник не давайте никому предимство. Делете поравно пари и отговорности, екстри и придобивки. Вечерта в живота ви може да се появи спонсор, който да уреди за 21-ви мечтани и желани от вас неща. В този ден ще имате два варианта. Не е нужно да избирате, възползвайте се от двойния шанс да си уредете и живота, и работата. 22-ри е ден на едиповите комплекси. Притеснявате се от някой, който ви е лъгал, и дано очите ви се отворят за истината. 23-ти е денят на мрежата, на паяжината от връзки, в които сме оплетени и не можем да мръднем. Ще искате едно, а ще става друго, ще чакате един, а ще дойде друг. Не се съгласявайте с неизгодни оферти. Отложеното за петък ще тръгне успешно и в събота всичко ще върви по правилата.

Риби 20 февруари – 20 март
Оглеждайте се. Съботният ден може да ви донесе не само любов, но и материални екстри към нея. Вървите към неочаквана и нестандартна среща, която може тотално да промени живота ви. И дано това пълнолуние напълни сърцето ви с радост и ръцете с придобивки. Неделният ден носи прекалявания, тенденция към скандали, конфликти и противопоставяне. Нищо да не се прави на всяка цена. Не посягайте към алкохола и към това, което сте си забранили. Апетитите са зверски, а е препоръчителна диета. Вечерта се възобновяват стари алергии, но не само спрямо храни или полени, а и спрямо някой, който отново се явява силен дразнител в живота ви. В понеделник изключете от плановете си екстремните варианти. Насочете се към спокойна работа и занимания, които не вдигат кръвното и адреналина. Ако влезете в конфликт, ще загубите важен покровител и спонсор. 21-ви отключва нови възможности и варианти. Обърнете гръб на това, което в предишните дни ви е носило неудовлетворение. Идват покани и съобщения, за които ще почерпите. 22-ри определя граници и дистанции. Маските падат, разбирате кой ви лъже и къде ви е мястото. За четвъртък не планирайте сключване на нови договори. Вероятни са измами и опити за манипулация. Отложеното за петък ще донесе победа с по-малко усилия. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.
Източник: Монитор
Месечният хороскоп за май вещае много късмет и успехиПрез май всичко около вас ще разцъфти. Не само природата, но главно междуличностните отношения, а за…May 1 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации