събота, декември 9, 2023

Находка в Антарктида изненада световните учени

Най-четени

При изучаване на снимки от Антарктида от различни спътници, са били забелязани загадъчни обекти. Ледените пустини на Антарктида крият обекти с неизвестен произход, пише Блиц.
Удивителното е, че 22 еднакви обекти са подредени в редица. Установено е, че дължината на всеки обект е 100 м, ширината – 10 м.
Това наистина е невероятна находка, като е доста трудно да се обясни нейният произход. Възможно ли е природата да създаде идеално гладки форми на релефа? Според много потребители на мрежата подобни обекти не са били формирани от природни сили. Предложени са много различни теории. Някои смятат, че някъде в ледените пустини на Антарктида има база от представители на извънземна цивилизация, които създават такива мистериозни обекти.
Свещеното място в България, където чудесата се сбъдват. Няма дете проговори, неизлечимо болна жена оздравяНямо дете проговори, след като пи лековитата вода на аязмото в Кръстова гора. Това се е случило в на…Dec 4 2018vijti.com

Други смятат, че дадените обекти са били скрити под лед за дълго време и са били построени от представители на древна и високоразвита цивилизация. Дали наистина това е така?
Дори учените все още не могат да отговорят на този въпрос. Може би допълнителни изследвания и изучаване на тези еднакви по формата си обекти ще позволят да се разбере процесът на тяхното формиране, но засега те се явяват необяснима загадка на Антарктида.

- Advertisement -

Ето и още някои интересни факти за ледения континент.
Защо не допускат никой на Антарктида?
Не всеки може наистина да види Антарктида, пише novotopoznanie.com. Това е по напълно различни и далеч не толкова мистични причини.
„Никой не стига до Антарктика, с изключение на специално обучени войници и хора. Това е специална област, в която с нормативни актове са забранени посещения.

Туристите са допускани на много малка площ, която е в близост до Южна Америка, за да видят пингвините.
Но в самия център на Антарктида не допускат никой.“ казва Павел Свиридов, председател на Фондацията за времеви изследвания, анализи и прогнози, кандидат за технически и правни науки.

Световната конспирация обръща внимание и на теорията за „плоската земя“, но тя има и много противници.

Теорията за правителствената конспирация е в основата на идеята за плоска земя. По мнението на „плоските“, заоблените форми на планетата в снимките са фотомонтаж.

Полети до луната и излизане до открито пространство се заснемат в павилионите на студиата. А някои от основните участници в конспирацията са и астронавти от САЩ.

Руският космонавт Сергей Волков лети три пъти в космоса, за общо 550 дни той наблюдава фантастични гледки от илюминатора.

„Въпреки че най-фантастичните неща, твърди Волков, са създадени най-вече на Земята – в умовете на някои хора.“

Друга причина, за да не се разрешава да стъпите на забранения континент е експедицията на адмирал Бърд.

На 19 февруари 1947 г. Адмирал Ричрд Бърд осъществява полет над северния полюс и попада в отвор,който води до вътрешната земя.

Той успешно се завръща и донася послание от срещата си с много напреднала цивилизация от вътрешността на земята.

Адмиралът бил подложен на всевъзможни медицински прегледи и военни разпити и след като не се доказало, че е луд или болен, бил накаран да положи военна клетва (относно)и така неговата история остава засекретена.

Не се знае точно коя година, но около края на миналия век, се открива неговия дневник и бива издаден в САЩ.

Какво пише в него:

По време на полета 1700 мили отвъд северния полюс, Бърд докладва по радио връзката, че под него вече няма ледове, а зелени планини, езера, реки и даже, че вижда някакво странно животно наподобяващо мамут.

През 1956 същият адмирал повежда втора експедиция, този път в Антарктида, 2300 мили отвъд южния полюс. В дневника му е записано – “тази експедиция откри една огромна нова страна”.

Някои подробности от първата експедиция до северния полюс: Бърд бива посрещнат от човешка раса с много по-висок ръст, наричащи себе си Ариани (Арийци) и технология далеч надминаваща нашата.

Старейшините на Агарта (вътрешната Земя), обясняват, че той е бил нарочно допуснат с цел да отнесе послание до хората на повърхността.

През 1956г. Адмирал Бърд води експедиция до Южния Полюс, където той и екипажът му стигнали малко над 3700 километра надолу в земята.

Той предположил, че северния и южния полюс са само два от много отвори към вътрешната земя, той също така пише в дневниците си от онова време, че е видял вътрешното слънце.

Така или иначе конспирацията продължава да владее умовете на хората, а да стигнете до сърцето на континента не е позволено.

Проф. Лъчезар Филипов: Очакваме от извънземни създания да ни спасят, срещата наближава„Очакваме от извънземни създания да ни спасят от пътя на катастрофата и самоунищожението, по който в…Oct 30 2018vijti.com

Последни новини

Почина най-богатият български лекар д-р Методи Янков

Почина най-богатият български лекар, болничен мениджър и общественик д-р Методи Янков, специалист с над 40-годишен управленски опит в здравеопазването....

Нежната водеща в bTV Виктория Готева се омъжи за Евгени Димитров – Маестрото от “Ку-Ку Бенд”

Чаровната водеща на bTV Новините Виктория Готева и емблематичният пианист и ръководител на “Ку-Ку Бенд” Евгени Димитров – Маестрото, предприеха една от най-важните стъпки...

Фалшиви шницели от тиквички – излапаха ги, без да разберат, че не са от месо!

По рецепта на Александра ще приготвим тези вкусни фалшиви шницели от тиквички , които можете да сервирате като предястие или обяд. Те са пълнени със...

Професор по медицина обясни защо жените имат целулит и защо наддават на тегло – има решение, което може да не ви хареса

Уважаваният белградски професор по медицинска физиология д-р Деян Чубрило , като гост на сутрешен блок, разкри много тайни за функционирането на нашия организъм, но...

Баща й се отказал от нея и я оставил в детски дом. След години тя се върнала там с мисия

До шестгодишна възраст  Ани расте в обикновено семейство с майка си и баща си. Но внезапно целият й живот се обърква. Един ден леля...

Още интересни публикации