понеделник, юли 4, 2022

Маринела Арабаджиева вече е под домашен арест: Специализираният съд я пусна заради влошено здравословно състояние

Най-четени

Милионерката Маринела Арабаджиева, която заедно със съпруга си Ветко и малкия си син Вълчо са обвинени за участие в престъпна група, се прибира в Пловдив. Специализираният съд я пусна под домашен арест, който хотелиерката трябва да изтърпява на домашния си адрес в под тепетата заради влошено здравословно състояние.
От екстрадирането й от Барселона до момента съпругата на Ветко Арабаджиев през цялото време била в болницата към затвора заради проблеми с кръвното налягане. Съдът обяви в определението си, че имало дни, в които тя е била с кръвно 70 на 40, като например 28 август, и също така други дни, в които кръвното й стигало до 190 на 100.
Заради това колабирала. Лекарите в затворническата болница казали, че престоят й в ареста е опасен за живота й и тя не трябва да бъде в килията.
Цветанка Ризова с ВИП обслужване в скъпарско заведение на Ветко и Маринела АрабаджиевиЦветанка Ризова се оказа сред най-редовните клиенти на един от ресторантите на издирваните от Интерп…Mar 15 2019vijti.com

По делото при закрити врата беше изслушана съдебно-медицинска експертиза на трима лекари. Съдът посочи в определението си, че обоснованото предположение, че тя е извършила престъплението, за което е обвинена, не е разколебано и може да повлияе на свидетели, излизайки от ареста. В същото време обаче проблемите й със здравето били изключително сериозни, поради което наложи домашен арест.
На делото присъстваха децата на Маринела Арабаджиева и нейни близки. Определението може да бъде обжалвано пред Апелативния спецсъд. Наблюдаващият прокурор Кирил Пейчинов съобщи, че ще протестира определението.

Припомняме, че доскоро хотелиерите Ветко и Маринела Арабаджиеви тънеха в невиждан лукс. Семейството живеело като арабски шейхове в тузарското си имение в Бояна. Палатът и дворът им се оценява на зашеметяващата сума в размер на 10 милиона лева.
Въпреки че двойката и две от децата им духнаха за Испания, животът в имението продължава по стария тертип.
За кралският палат и градината към него се грижат петнадесет души обслужващ персонал. Според съседи на тузарското семейство градинар, камериерки и прислуга продължавали съвестно да си изпълняват задълженията.
В имотът на милионерите досега не е стъпвал чужд крак. В него влизали само отбрани гости, сред които и бившите сватове на семейство Арабаджиеви.
Припомняме, че дъщеря им Александра бе омъжена за кратко за наследника на арестувания алкохолен бос Миньо Стайков-Стайко.
Източник: Лупа
Банев стана пръв приятел с Камен Куката в затвора: Плевенският гангстер вече е бодигард на олигарха зад решеткитеОлигархът Николай Банев, разследван за тежки икономически престъпления, е станал много близък в затв…Aug 30 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

7 грешки при чистенето, които само една мърлява домакиня допуска:

Имате ли себе си за добра домакиня? Оказва се, че понякога си мислим, че правим всичко правилно, но все...

Седем неща, които се случват с хората, когато се молят на Бог

Бoг чyвa нaшитe мoлитви. И тoвa e yдивитeлнo! Koгaтo ce oбpъщaмe ĸъм Heгo чpeз мoлитвa, ниe cмe cпocoбни дa пpoмeним coбcтвeния cи живoт. Bинaги...

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи Това си струва да знаете! Ракът на панкреаса заема...

Как става пенсионирането при стаж в друга страна от ЕС?

За необходимите условия и най-често допусканите пропуски вижте какво разказа пред Economy.bg Цветанка Гинева, управител на „ЕКСО Консултинг ЕООД“ Цветанка Гинева е специалист с над...

Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“

Когато е изминал половин век, откакто си на тази земя, е неизбежно да си научил някои уроци, да си осъзнал какво искаш и кой...

Още интересни публикации

Facebook коментари