неделя, декември 4, 2022

Магии и заклинания ни дебнат там, където най-малко очакваме: Жертвите имат бели петна в паметта и вземат неосъзнати решения

Най-четени

Снимките, които качваме в социалната мрежа, са достатъчни, за да се въздейства върху съдбата ни.
Именно хората, които допускаме като приятели, най-често искат да навредят, разказват запознати
Черни магии и заклинания ни застигат чрез социалните мрежи, предупредиха посветени в тайните на зловещите практики пред „Зодиак“. Информацията, която споделяме в социалните мрежи, се оказва напълно достатъчна, за да станем жертва на недоброжелатели. Самото правене на магии се оказва по-лесно отвсякога, защото всеки може лесно да открие наша снимка или лични данни, които да бъдат използвани с нечисти намерения.
Най-сините магии се правят на Еньовден: Никой не може да устои на мома, която си е измила лицето с такава отвараМагическата сила на билките е най-голяма рано сутрин на Еньовден. Вярванията са, че на празника, кой…Jun 22 2019vijti.com

„От практична гледна точка на един магьосник или оператор в енергийната сфера му е необходима лична информация, за да може да адресира магията или проклятието, което прави. Материални носители могат да бъдат както коса, нокти или кожа, така и снимки. Всъщност на съвременния магьосник му е много по-лесно да работи именно по снимките, независимо дали са стари или нови, цветни или черно-бели, защото те дават много повече и по-цялостна информация за човек“, обясни пред „Зодиак“ сензитивът Надя Христова.
Тя предупреди още, че за най-страшните арабски магии е необходимо само малкото име на човек и това на майка му, което лесно може да бъде намерено в социалните мрежи.
„Аз съм чувала за много такива неща, виждала съм факти, това е тема, по която научавам много от потърпевши или събирам като анализатор. От години, когато приемам клиенти, никой вече не ми носи снимки на хартия, всеки ми казва име във фейсбук и ми показва човека там.

Цялата информация, която ми е нужна, за да проверя статуса на един определен човек или неговото семейство, я има във фейсбук и никой не си прави труда да я крие“, каза Христова.
Тя е категорична, че в социалните мрежи по никакъв начин не се засягат моралните ценности – кое е правилно и кое не е правилно. „Фейсбук е среда, в която няма морални прегради и те не се поощряват. Тази свобода, която ни е предоставена, се обръща срещу нас и трябва да сме внимателни към нея в това отношение“, предупреди Надя Христова.
Тя обясни, че дори да ограничим кръга на приятелите си, пак сме в постоянна опасност, защото практиката показва, че точно най-близките или доскоро близки хора са тези, които искат да ни навредят заради злоба или завист.
„Ние лековато качваме свои снимки и не пазим информацията си, като смятаме, че малкият кръг от приятели, които сме допуснали, не биха могли да го направят.

- Advertisement -

Това обаче не е така и статистиката го доказва. Най-често профилите ни се следят от бивши гаджета или съпрузи. Именно те са най-заинтересовани да ни влияят или навредят след раздяла, изневяра или скандал“, категоричен е сензитивът.
Заклинания от цял свят на клик разстояние
Освен че правенето на магии става все по-лесно отвсякога заради личната информация, която споделяме, все по-лесен се оказва и контактът с различни магове и ходжи, разказват запознати.
Така само на един клик разстояние се оказват най-зловещите практики, които могат да бъдат направени и по скайп или друга онлайн програма.

„По-лесно отвсякога става намирането на оператори с магии, зли сили и влияния, сензитиви. Те са от различни народности, от различни школи, от различни краища на света“, обясни Надя Христова. Факт е, че все повече хора се интересуват как по този начин могат да управляват отношенията си и личния си живот, каза още сензитивът.
Бялата магия за любов е най-поръчвана
Жертвите имат бели петна в паметта и вземат неосъзнати решения.
Запознати с мистичните практики разказват, че най-често поръчвани са така наречените бели магии за любов, които целят да накарат обекта на нечии чувства да отвърне със същото. Те обаче са не по-малко опасни от черните магии и също вредят, като докарват нещастия, катастрофи и дори смърт.

„Това са най-търсените бели магии. В тях няма нищо бяло. Бялата магия е посегателство, насилие върху волята на човека и неговия живот. Тя може да замъгли съзнанието, като директно влияе върху психиката. Може някой да мине ей така на червен светофар просто защото е бил повлиян от такова въздействие или внушение. Той не осъзнава какво се случва. Ние си мислим, че сами влияем на чувствата и решенията си, но това не е вярно – можем да бъдем уязвени, и то все по-лесно“, категорична е Христова.
Тя поясни, че хората, които са били захранени с така наречената бяла или любовна магия, след това имат частична амнезия, те почти не си спомнят какво ги е накарало да направят или решат нещо, имат бели петна в преживяванията си.

Сензитивът обясни още, че тези, които поръчват прочистване на лошата енергия за някого, като използват профила му в социалната мрежа, след това задължително трябва да го уведомят.
„Човекът трябва да знае, че е бил потърпевш от подобни влияния, но на един следващ етап, в който той е чист и може да си подреди причинно-следствените връзки на събитията, които му се случват.
Източник: trud.bg
Киприяновата молитва може да разваля магии: Молитвата е подходяща при семейни проблеми и конфликтиСвети Киприян се слави като магьосник, който в бъдеще се е покаял и се е посветил на Бога. В молитви…Nov 13 2018vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Червено вино с чесън лек за много болести!

Чесън и червено вино за здраво сърце. Колкото повече остаряваме, толкова повече болести се появяват – грип или температура, диабет,...

Домашен лек който решава проблема с косопада и чупливите нокти

Решаването на досадни проблеми е по-лесно, отколкото си мислите. И най-хубавото е, че е точно под носа ви! Особено през есенните и зимните месеци често...

Направете си орехов мед който лекува много здравословни проблеми и повишава имунитета

Ядките са източник на протеини, минерали, микроелементи и хранителни вещества, чиято сила се увеличава многократно при комбиниране с други природни продукти. Ще ви покажем как...

Солни компреси за кости, стави и много други проблеми

Този метод е много популярен сред народните лечители в продължение на много векове , а солените превръзки са подобрили живота на много хора. В миналото,...

Защо трябва да консумираме райска ябълка често през сезона

Екзотичното растение произлиза от семейство Абаносови. Пътят на оранжевото бижу започва от Япония и Китай и стига до Америка и Средиземно море през 18 век,...

Още интересни публикации

Facebook коментари