четвъртък, юли 7, 2022

Лили Иванова ще се скърши от слабост: Изненадващо е колко тежи примата

Най-четени

Примата слаба като вейка, кове кантара на 43 кг
Лили Иванова е невероятен перфекционист не само на сцената, но във всяко едно отношение. Легендарната певица в последно време ще се супи от слабост. Но тя винаги е искала да изглежда елегантна и крехка.
Режима на хранене на изпълнителката на „Щурче” никога не е бил тайна за почитателите й. Тя не крие, че предпочита само определен храни. Като определя точния грамаж и така се поддържа във форма.
Лили ежедневно следяла теглото си. Близки до примата твърдят, че кантарът показвал точно 43 кила. Но, че е доста слаба се вижда с просто око на нейните концерти.
Лили Иванова се подложи на поредица разкрасителни операции, свали 40 години от ЕГН-то СНИМКИЛили Иванова е неразпознаваема! Примата се опъна след серия разкрасителни операции, благодарение на …Sep 21 2019vijti.com

Певицата никога не е прибягвала до услугите на фотошопа. Както правят много нейни колежки, особено ония от поп фолка. Тя залага на лечебния глад и с него се вталява.
Естрадната изпълнителка признава, че хапва всичко, но по малко. Нейният личен избор е да е доста слаба и за нея не са проблем килограмите, а грамовете.
Лили Иванова, която се тегли всеки ден споделя, че ако наддаде само с 300 грама веднага взема мерки и на другия ден отново е 43 кг. Тегло, което поддържа с години.
Освен спартанския си режим на хранене тя задължително прекарва в сън по 12-13 часа. Преди всеки концерт неостаряващата певица не слага залък в устата си. Така се поддържа в кондиция, може да си позволи само по един или два белтъка, предават от Блиц.

- Advertisement -

Припомняме, че примата се опъна след серия разкрасителни операции, благодарение на които е свалила поне 40 лета от своите 80 според официалното й ЕГН, издаде пред Lupa.bg близък познат на естрадната звезда. Новата визия вечната Лили показа на концерта си в Пловдив на 17 септември.
„Лили сякаш е друг човек, не можеш да я познаеш, ефектът от играта на скалпела е поразителен.
Вижте нейна снимка отпреди два месеца и ще откриете разликите”, обясни нашият информатор.
На 24 април примата отпразнува своя пореден рожден ден. Според годината на раждането ѝ, която официално е посочена като 1939 г., тя стана на 80. Лили Иванова е родена в град Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна и по-късно започва работа като медицинска сестра.
Източник: razkritia.com
Рачков и Милко Калайджиев се подиграха грубо с Лили ИвановаДимитър Рачков и поп фолк певеца Милко Калайджиев се подиграха с Лили Иванова. Актьорът покани близк…Sep 17 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

7 грешки при чистенето, които само една мърлява домакиня допуска:

Имате ли себе си за добра домакиня? Оказва се, че понякога си мислим, че правим всичко правилно, но все...

Седем неща, които се случват с хората, когато се молят на Бог

Бoг чyвa нaшитe мoлитви. И тoвa e yдивитeлнo! Koгaтo ce oбpъщaмe ĸъм Heгo чpeз мoлитвa, ниe cмe cпocoбни дa пpoмeним coбcтвeния cи живoт. Bинaги...

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи Това си струва да знаете! Ракът на панкреаса заема...

Как става пенсионирането при стаж в друга страна от ЕС?

За необходимите условия и най-често допусканите пропуски вижте какво разказа пред Economy.bg Цветанка Гинева, управител на „ЕКСО Консултинг ЕООД“ Цветанка Гинева е специалист с над...

Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“

Когато е изминал половин век, откакто си на тази земя, е неизбежно да си научил някои уроци, да си осъзнал какво искаш и кой...

Още интересни публикации

Facebook коментари