asd
понеделник, юли 15, 2024

Лили Иванова направи нещо много мило за Христо Мутафчиев СНИМКА

Най-четени

Няколко седмици преди Христо Мутафчиев да отбележи своя 50-годишен юбилей и само два дни след успешната церемония по раздаването на наградите „Икар”, с чиято организация той се занимаваше през последните месеци,
в живота на актьора се случи поредната жестока драма.
Той загуби баща си Стефан Мутафчиев, а два месеца по-рано от този свят си отиде и майка му Драга Мутафчиева.
По време на раздаването на наградите „Икар” обаче, на която присъства и примата на родната популярна музика Лили Иванова, Христо Мутафчиев е в изключително жизнерадостно настроение. Потвърждава го и снимка, на която той е в компанията на примата и кметът на София Йорданка Фандъкова.
Лили Иванова откри официалната част по раздаването на отличията „Икар“, а тоалетът й обра всички овацииИзпълнение на Лили Иванова даде начало на официалната част по раздаването на отличията „Икар“.
Дрехи…
Mar 28 2019vijti.com

Именно това е и фотоса, който успява да разведри дори и минимално Мутафчиев в този толкова труден за него момент. Актьорът го публикува в социалните мрежи в деня, в който губи майка си, сякаш за да покаже, че всеки е сам в болката си, а това, което хората виждат в него, трябва да е позитивно и с усмивка. пише show.blitz.bg.
Както вече ви информирахме до по-миналата година таткото на актьора работеше като секретар на читалище „Васил Левски” в Карлово и бе изключително обичан от местните в Карлово, както и от колегите си. Той е бил болен от година и нещо, но след смъртта на съпругата си Драга, е рухнал психически. Често споделял пред приятели, че не може да прежали Драга, която също се ползваше с голямо уважение в града. Дълги години тя работеше в община Карлово.

Припомняме, че връчването на наградите „Икар“ бе открито със специално изпълнение на Лили Иванова, а негови водещи бяха Александър Кадиев и София Бобчева.
Награда за водеща женска роля получи Ива Тодорова за „Приятно ми е, Ива!“ от Ива Тодорова, постановъчен консултант Стоян Радев, Театър 199 „Валентин Стойчев“
Награда за водеща мъжка роля взе Боян Арсов за Сехизмундо в „Животът е сън“ по Педро Калдерон де ла Барка, реж. Дина Маркова, Театър „Зонг“, Център за култура и дебат „Червената къща“.
Награда за режисура – Иван Пантелеев за „Neoдачници“ от Максим Горки, Народен театър „Иван Вазов“.
Награда за най-добър спектакъл – „Neoдачници“, Народен театър „Иван Вазов“.

- Advertisement -

Награда за дебют получи Дина Маркова за режисурата на „Животът е сън“ по Педро Калдерон де ла Барка.
За куклен спектакъл – „Филифьонката, която вярваше в бедствия“ от Туве Янсон, сценарий и режисура Петър Тодоров, Държавен куклен театър – Бургас.
Наградата за куклено изкуство – Георги Спасов за ролите му в „Нос“ по Николай Гогол от Веселка Кунчева и Ина Божидарова, реж. Веселка Кунчева, Театър 199 „Валентин Стойчев“.
Поддържаща женска роля – Весела Бабинова за Поп-фолк певица в „Поп-фолк хроники: Бели птици и куршуми“ – вербатим спектакъл, режисьор и драматург Неда Соколовска, Малък градски театър „Зад канала“

Награда за поддържаща мъжка роля – Йордан Ръсин за Глигор в „Нова Библия“, Програма „Ноев ковчег“ по Йордан Радичков, реж. Иван Добчев, Театрална работилница „Сфумато“.

Наградата за сценография получи Никола Тороманов за „Дивата патица“, приз за „Майсторско техническо осъществяване“ спечели постановката „Опит за летене“.

Награда за авторска музика – Павел Терзийски за „Дом за овце и сънища“ от Здрава Каменова, реж. Гергана Димитрова, Международна театрална мрежа „Undernational Affairs“, Център за култура и дебат „Червената къща“, Театър „Максим Горки“ (Студио „Я“) – Берлин, Театър „Ноймаркт“ – Цюрих в партньорство с ОСАИК „36 маймуни“.

Награда за цирково изкуство, излъчена от Гилдията на цирковите артисти – Стоян Митев за приноса му към цирковото изкуство в сферата на дресурата.

Награда за вариететно и атракционно изкуство, излъчени от Гилдия за атракционни и сценични изкуства и Гилдия за вариететно изкуство – Данчо Балджиев за постижения в областта на илюзионното изкуство.

Награда за изключителен принос към музиката и културата – Лили Иванова.

Награда за съвременен танц и пърформанс, излъчени от Гилдията за съвременни изпълнителски изкуства – Ива Свещарова и Вили Прагер за „Произведени за щастие“, „Брейн Стор Проджект“ и ДНК, Национален дворец на културата.

Награда за съвременна българска музика, излъчени от Гилдията на музикалните артисти – Кирил Пелтеков–Stamely за авторската композиция „Dignity ”.

Награда за дублаж, излъчени от Гилдията на актьорите, работещи в дублажа – жени – Василка Сугарева за Топси в „Мери Попинз“.

Награда за дублаж, излъчени от Гилдията на актьорите, работещи в дублажа – мъже – Здравко Методиев за Тоби в „Скорпион“.

Награда на Асоциацията на куклените театри – Рада Москова.

Награда за критически текст, излъчени от Гилдията на театроведите, критиците и драматурзите – Ромео Попилиев за „Цензурата по времето на комунизма или режимът на забраняване – позволяване“, Рива 2018.

Награда за драматургичен текст, излъчени от Гилдията на театроведите, критиците и драматурзите – „Приятно ми е, Ива!“ от Ива Тодорова.

Грамота за най-успешен театрален сезон, излъчена от Министерство на културата – Куклен театър – Стара Загора.

Грамота за постигнати високи постижения в културния мениджмънт, излъчена от Министерство на културата – Драматичен театър „Николай Масалитинов“ – Пловдив.

Награда за чест и достойнство – Михаил Мутафов.

Наградата за педагогическа дейност – проф. Елена Баева.

Награда за изключителен принос към българския театър – Стефан Цанев.
Сестрата на Лили Иванова показа лютия си нрав в съда: Каката на родната прима води дело за нанесени щети при катастрофаПо-голямата сестра на Лили Иванова се оказа по-люта и от самата нея. Каката на примата – Магда, вдиг…Mar 16 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации