събота, декември 9, 2023

Лили Иванова направи нещо много мило за Христо Мутафчиев СНИМКА

Най-четени

Няколко седмици преди Христо Мутафчиев да отбележи своя 50-годишен юбилей и само два дни след успешната церемония по раздаването на наградите „Икар”, с чиято организация той се занимаваше през последните месеци,
в живота на актьора се случи поредната жестока драма.
Той загуби баща си Стефан Мутафчиев, а два месеца по-рано от този свят си отиде и майка му Драга Мутафчиева.
По време на раздаването на наградите „Икар” обаче, на която присъства и примата на родната популярна музика Лили Иванова, Христо Мутафчиев е в изключително жизнерадостно настроение. Потвърждава го и снимка, на която той е в компанията на примата и кметът на София Йорданка Фандъкова.
Лили Иванова откри официалната част по раздаването на отличията „Икар“, а тоалетът й обра всички овацииИзпълнение на Лили Иванова даде начало на официалната част по раздаването на отличията „Икар“.
Дрехи…
Mar 28 2019vijti.com

Именно това е и фотоса, който успява да разведри дори и минимално Мутафчиев в този толкова труден за него момент. Актьорът го публикува в социалните мрежи в деня, в който губи майка си, сякаш за да покаже, че всеки е сам в болката си, а това, което хората виждат в него, трябва да е позитивно и с усмивка. пише show.blitz.bg.
Както вече ви информирахме до по-миналата година таткото на актьора работеше като секретар на читалище „Васил Левски” в Карлово и бе изключително обичан от местните в Карлово, както и от колегите си. Той е бил болен от година и нещо, но след смъртта на съпругата си Драга, е рухнал психически. Често споделял пред приятели, че не може да прежали Драга, която също се ползваше с голямо уважение в града. Дълги години тя работеше в община Карлово.

Припомняме, че връчването на наградите „Икар“ бе открито със специално изпълнение на Лили Иванова, а негови водещи бяха Александър Кадиев и София Бобчева.
Награда за водеща женска роля получи Ива Тодорова за „Приятно ми е, Ива!“ от Ива Тодорова, постановъчен консултант Стоян Радев, Театър 199 „Валентин Стойчев“
Награда за водеща мъжка роля взе Боян Арсов за Сехизмундо в „Животът е сън“ по Педро Калдерон де ла Барка, реж. Дина Маркова, Театър „Зонг“, Център за култура и дебат „Червената къща“.
Награда за режисура – Иван Пантелеев за „Neoдачници“ от Максим Горки, Народен театър „Иван Вазов“.
Награда за най-добър спектакъл – „Neoдачници“, Народен театър „Иван Вазов“.

- Advertisement -

Награда за дебют получи Дина Маркова за режисурата на „Животът е сън“ по Педро Калдерон де ла Барка.
За куклен спектакъл – „Филифьонката, която вярваше в бедствия“ от Туве Янсон, сценарий и режисура Петър Тодоров, Държавен куклен театър – Бургас.
Наградата за куклено изкуство – Георги Спасов за ролите му в „Нос“ по Николай Гогол от Веселка Кунчева и Ина Божидарова, реж. Веселка Кунчева, Театър 199 „Валентин Стойчев“.
Поддържаща женска роля – Весела Бабинова за Поп-фолк певица в „Поп-фолк хроники: Бели птици и куршуми“ – вербатим спектакъл, режисьор и драматург Неда Соколовска, Малък градски театър „Зад канала“

Награда за поддържаща мъжка роля – Йордан Ръсин за Глигор в „Нова Библия“, Програма „Ноев ковчег“ по Йордан Радичков, реж. Иван Добчев, Театрална работилница „Сфумато“.

Наградата за сценография получи Никола Тороманов за „Дивата патица“, приз за „Майсторско техническо осъществяване“ спечели постановката „Опит за летене“.

Награда за авторска музика – Павел Терзийски за „Дом за овце и сънища“ от Здрава Каменова, реж. Гергана Димитрова, Международна театрална мрежа „Undernational Affairs“, Център за култура и дебат „Червената къща“, Театър „Максим Горки“ (Студио „Я“) – Берлин, Театър „Ноймаркт“ – Цюрих в партньорство с ОСАИК „36 маймуни“.

Награда за цирково изкуство, излъчена от Гилдията на цирковите артисти – Стоян Митев за приноса му към цирковото изкуство в сферата на дресурата.

Награда за вариететно и атракционно изкуство, излъчени от Гилдия за атракционни и сценични изкуства и Гилдия за вариететно изкуство – Данчо Балджиев за постижения в областта на илюзионното изкуство.

Награда за изключителен принос към музиката и културата – Лили Иванова.

Награда за съвременен танц и пърформанс, излъчени от Гилдията за съвременни изпълнителски изкуства – Ива Свещарова и Вили Прагер за „Произведени за щастие“, „Брейн Стор Проджект“ и ДНК, Национален дворец на културата.

Награда за съвременна българска музика, излъчени от Гилдията на музикалните артисти – Кирил Пелтеков–Stamely за авторската композиция „Dignity ”.

Награда за дублаж, излъчени от Гилдията на актьорите, работещи в дублажа – жени – Василка Сугарева за Топси в „Мери Попинз“.

Награда за дублаж, излъчени от Гилдията на актьорите, работещи в дублажа – мъже – Здравко Методиев за Тоби в „Скорпион“.

Награда на Асоциацията на куклените театри – Рада Москова.

Награда за критически текст, излъчени от Гилдията на театроведите, критиците и драматурзите – Ромео Попилиев за „Цензурата по времето на комунизма или режимът на забраняване – позволяване“, Рива 2018.

Награда за драматургичен текст, излъчени от Гилдията на театроведите, критиците и драматурзите – „Приятно ми е, Ива!“ от Ива Тодорова.

Грамота за най-успешен театрален сезон, излъчена от Министерство на културата – Куклен театър – Стара Загора.

Грамота за постигнати високи постижения в културния мениджмънт, излъчена от Министерство на културата – Драматичен театър „Николай Масалитинов“ – Пловдив.

Награда за чест и достойнство – Михаил Мутафов.

Наградата за педагогическа дейност – проф. Елена Баева.

Награда за изключителен принос към българския театър – Стефан Цанев.
Сестрата на Лили Иванова показа лютия си нрав в съда: Каката на родната прима води дело за нанесени щети при катастрофаПо-голямата сестра на Лили Иванова се оказа по-люта и от самата нея. Каката на примата – Магда, вдиг…Mar 16 2019vijti.com

Последни новини

Почина най-богатият български лекар д-р Методи Янков

Почина най-богатият български лекар, болничен мениджър и общественик д-р Методи Янков, специалист с над 40-годишен управленски опит в здравеопазването....

Нежната водеща в bTV Виктория Готева се омъжи за Евгени Димитров – Маестрото от “Ку-Ку Бенд”

Чаровната водеща на bTV Новините Виктория Готева и емблематичният пианист и ръководител на “Ку-Ку Бенд” Евгени Димитров – Маестрото, предприеха една от най-важните стъпки...

Фалшиви шницели от тиквички – излапаха ги, без да разберат, че не са от месо!

По рецепта на Александра ще приготвим тези вкусни фалшиви шницели от тиквички , които можете да сервирате като предястие или обяд. Те са пълнени със...

Професор по медицина обясни защо жените имат целулит и защо наддават на тегло – има решение, което може да не ви хареса

Уважаваният белградски професор по медицинска физиология д-р Деян Чубрило , като гост на сутрешен блок, разкри много тайни за функционирането на нашия организъм, но...

Баща й се отказал от нея и я оставил в детски дом. След години тя се върнала там с мисия

До шестгодишна възраст  Ани расте в обикновено семейство с майка си и баща си. Но внезапно целият й живот се обърква. Един ден леля...

Още интересни публикации