четвъртък, август 5, 2021

Камен Донев просълзи всички с думите за коронавируса

Най-четени

Камен Донев, един от най-обичаните напоследък български артисти чийто представления събират десетки хиляди почитатели, написа изключителен коментар за коронавируса и случващото се в България.
„Тази битка не е срещу врага, наречен коронавирус… Тази битка е срещу нас. Нека надмогнем балканската стихия на напънатия смелчага, който просто е на „въпреки”, защото му е в кръвта!“, призовава Донев.

Лекари в Италия вдихнаха на крак целия свят: Имаме лекарство, което се справя с коронавирус! Неаполска клиника изпитва лекарство срещу артрит в борбата срещу коронавируса. Доктор Пауло Асчиер…Mar 16 2020vijti.com

Ето какво още написа той:

„Към НАС
Обръщение от Камен Донев
Братя и сестри, българи!
Обръщам се към всички ви, с открито сърце, надежда и съкровена молба.
Изправени сме пред голяма битка.

Такава, каквато не сме водили до сега. Тази битка не е срещу врага, наречен коронавирус… Тази битка е срещу нас. Срещу нашите навици, манталитет, житейска философия и социална ангажираност.

Тази битка започва с едно самопризнание. Много важно и навременно. Самопризнание, в което няма нищо срамно и осъдително.

А именно – че трябва да спрем да мислим за себе си, за собственото си спасение, сигурност и комфорт. Трябва да мислим и действаме за НАС!

Всеки да се грижи и за другия. За този, който не му е роднина и приятел. За този, който случайно е наблизо и който може би няма да срещнем скоро в живота си.
Ние сме заедно. Заедно дишаме, работим, пеем, танцуваме, спортуваме, градим живота си. Никой от нас не може без другия, всеки от нас рано или късно среща някого, заради нещо. Ние се разделяме и събираме, обичаме и избягваме. Ние ежедневно правим какво ли не със себе си и другите, водени от своите цели и намерения.

Но сега това трябва да спре! Трябва да проумеем, че сега идва време да се опазим един друг, за да сме заедно после! Простете моята патетика, но тя е искрена и неизбежна.
Ще се радвам колеги и граждани с изграден авторитет и позиция в обществото да ме подкрепят. Призовавам ви!

Нека спрем излишните дейности! Нека намалим случайното общуване. Нека оставим веселбите и неуместния хумор за по-нататък.

Нека вярваме и се доверим на хората, които разбират и контролират ситуацията!

Нека надмогнем балканската стихия на напънатия смелчага, който просто е на „въпреки”, защото му е в кръвта!

Нека се смирим и помислим за възрастните хора и за всичко, което ги очаква, ако се разболеят! Нека се бием, както са го правили нашите герои!

Да, войната е на друг фронт, но е война и всички сме войници в нея! Нека се бием сърцато и до крайна победа!
Братя и сестри, истината е, че се изисква толкова малко… Просто да надмогнем ненужното, да приемем всичко сериозно и да се подчиним на онези, които командват.
Обичам ви и ви прегръщам!
Ваш Камен Донев“.Обръщението е публикувано в interview.to. Препубликуваме го поради неговата обществена значимост.

Китай си отдъхва: Почти 83% са оздравели от коронавирусаБроят на пациентите с новия тип коронавирус в Китай намалява с всеки изминал ден, като 82,7% от всич…Mar 16 2020vijti.com


Източник:зажената

Facebook коментари

Последни новини

Двама политически лидери засечени от СРС-та в престъпна схема

Двама от подслушваните политици, за които ген. Атанас Атанасов пръв алармира преди около две седмици, са с инициали Кр.К....

Николай Витанов изчисли Индекса на Позора. И назова хората, за които е той

"От днес започвам да смятам нов индекс - индексът на позора". Това написа в мрежата математикът Николай Витанов в пост, в който направи анализ...

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Илчовски и Иван Ангелов на купон в Монако

Разследващият сайт Бивол публикува видеото на бизнесмена Светослав Илчовски от съвместното му пътуване с друг бизнесмен - Иван Ангелов, в Монако. Според твърденията кадрите...

Не били компютри, а компоти. Набеденото за бос момче осмя ГЕРБ

Иван Тодоров, младият компютърен специалист, когото ГЕРБ обърка със собственика на фирмата "Сиела Норма" и набеди, че подготвя манипулиране на вота с машини за гласуване заедно...

Чудото се случи: Орхан Мурад вече вижда СНИМКА

Певецът се разтрепери от вълнение, когато лидерът на партията го покани на сцената и му връчи очилата. Съоръжението включва миниатюрна камера, която тежи едва 22...

Още интересни публикации

Facebook коментари