петък, септември 22, 2023

Какво хубаво предстои: Кабала разбулва дали сте родени под щастлива звезда

Най-четени

Кабала е древно мистично учение, което проследява тайнствената връзка между житейското и предначертаното. С помощта на числата, Кабала предсказва бъдещето, разкрива характера на всеки отделен индивид, съветва как да постигнем успех и главозамайваща кариера.
Предоставяме ви още един начин да разберете повече за съдбата, житейския си път и истинската си същност. С помощта на кабалистичното число 142857, което носи космическа хармония, можете да разберете дали сте галеници на Съдбата. За целта напишете на един лист годината си на раждане, месеца и датата. Към тях прибавете кабалистичното число 142857.
Венета Райкова най-сетне разбра кой е убиецът ѝ в предишен живот и го показа СНИМКАВенета Райкова разбра кой е убиецът ѝ от предишния живота. Наскоро водещата на „Папараци“ видяла как…Jun 9 2019vijti.com

Например: Ако сте родени на 7 юни 1978 година, вашият сбор е: 197867 + 142857=340742. От това число премахнете нулите и цифрите, които се повтарят. Така ще получите числото 372. Отново сумирайте: 3+7+2=12. Ако получите число над 12, сумирайте отново. Извършвайте изчисленията много внимателно!
А сега вижте какво казва Кабала за Съдбата ви:
1. Ако вашето число е “1”, вие сте родени под щастлива звезда. Имате възможност да организирате живота си, както желаете, а не да се примирявате със случайността. Съдбата ви напомня, че щастието е като здравето – ако не го забелязваш, значи ти принадлежи.

2. Често страдате от противоречивия си характер. Можете да преодолейте нерешителността и колебливостта си, ако си поставите значима цел и я следвате упорито. Ще успеете само с усилен труд, но не и с хитрост и измама. Съдбата ви казва, че трябва да изградите характера си – стъпка по стъпка, за да пожънете успех.
3. Родени сте с голям късмет. Животът ви е лек и приятен, без много-много сътресения. Звездите ви закрилят, но и ви съветват да не приемате живота си като дар. Не забравяйте, че дори и розите имат бодли.
4. През целия си живот се стремите към късмета, но той ви се изплъзва. Това обаче ви прави по-решителни, борбени и упорити. Каквото и да ви се случва, вие си оставате оптимисти, което е похвално. Добрата новина за вас е, че старините ви ще бъдат покровителствени от щастлива звезда. Съдбата ви казва, че не можете да заповядате на света, но можете да заповядате на себе си.

- Advertisement -

5. Житейският ви път е борба. Успявате, но само вие знаете с цената на какво. Налага се да се борите за всяко нещо с много воля. В крайна сметка, постигате целите си. В любовта, обаче, трудно намирате щастието.
Съдбата ви прошепва да търсите голямото нещо, докато е все още малко.
6. Буйният ви и необуздан характер често спъва късмета ви. Твърде подозрителни сте, за да позволите на орисниците на Съдбата да ви закрилят. Ако овладеете бунтарската си природа, ще постигнете успех в живота. Звездите ви разкриват, че човек се лъже винаги, когато действа с хитрост.

Сега да видим втората половина от предсказанията
7. Съдбата ви дава много шансове, но не успявате да се възползвате от всички заради лекомислени грешки. Когато усетите птичето на късмета на рамото си, не го изпускайте. Въпреки грешките ви, Съдбата е щедра към вас, но ви напомня, че да знаеш да чакаш е най-сигурният път към успеха.
8. Не сте лишени от късмет, но като че ли сами бягате от него. Липсва ви самоконтрол и баланс в характера, заради което плащате висока цена. Често смятате, че сте неразбрани и изиграни. Вместо да се оплаквате, по-добре вземете живота си в ръце и действайте. Съдбата ви казва, че тези, които се оплакват от живота си, имат най-голяма причина да се оплакват само от себе си.

9. Липсва ви кураж и увереност, за да постигнете успех. Получавате възможности, но все не се решавате да се възползвате от тях. Дори да сгрешите, ще натрупате опит. Съдбата ви съветва да не падате духом, дори да не е успеете и започнете отново.
10. Поздравления! Родени сте под щастлива звезда, но и отлично знаете как да просперирате в живота. Предупреждението към вас е само да не си поставяте прекалено високи цели, тъй като големите амбиции понякога разболяват.

11. Притежавате уникалната способност да постигате набелязаните цели с малко труд. Лесно постигате комфорт. Хубаво би било само да не спирате да се развивате, дори когато смятате, че сте постигнали всичко. Когато леността се движи бавно, бедността лесно я достига!
12. Концентрирали сте се върху щастието и нуждите на другите, затова често забравяте собственото си щастие. Можете да постигнете хармония в живота си, ако преодолеете колебливата си природа. Вместо да чакате подходящия момент, по-добре сграбчете всяка възможност. Очите на страха са големи!
Надяваме се, че сте останали доволни от предсказанията на Кабала.
Източник: burgasnews.com
Тайните на червения конец: Крие изненадващо голяма сила, предпазва тези, които са най-уязвими и слабиПо ръцете на бременни и булки, на малки деца и бебета, на известни и успели личности деликатно като …Mar 27 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Почина най-богатият български лекар д-р Методи Янков

Почина най-богатият български лекар, болничен мениджър и общественик д-р Методи Янков, специалист с над 40-годишен управленски опит в здравеопазването....

Нежната водеща в bTV Виктория Готева се омъжи за Евгени Димитров – Маестрото от “Ку-Ку Бенд”

Чаровната водеща на bTV Новините Виктория Готева и емблематичният пианист и ръководител на “Ку-Ку Бенд” Евгени Димитров – Маестрото, предприеха една от най-важните стъпки...

Фалшиви шницели от тиквички – излапаха ги, без да разберат, че не са от месо!

По рецепта на Александра ще приготвим тези вкусни фалшиви шницели от тиквички , които можете да сервирате като предястие или обяд. Те са пълнени със...

Професор по медицина обясни защо жените имат целулит и защо наддават на тегло – има решение, което може да не ви хареса

Уважаваният белградски професор по медицинска физиология д-р Деян Чубрило , като гост на сутрешен блок, разкри много тайни за функционирането на нашия организъм, но...

Баща й се отказал от нея и я оставил в детски дом. След години тя се върнала там с мисия

До шестгодишна възраст  Ани расте в обикновено семейство с майка си и баща си. Но внезапно целият й живот се обърква. Един ден леля...

Още интересни публикации

Facebook коментари