четвъртък, юли 7, 2022

Какво бъдеще ви очаква с половинката в зависимост от датата на която сте се запознали

Най-четени

За да разберете каква ще бъде вашата – успешна или пълен провал, просто трябва да си спомните кога сте се запознали
Според специалистите освен всички останали фактори, като съвместимост на характерите, зодиите и имената, датата на първата среща също играе голяма роля за бъдещето на една връзка.
За да разберете каква ще бъде вашата – успешна или пълен провал, просто трябва да си спомните кога сте се запознали, пише една.бг.
Може да е било зима и той да ти е предложил шала си или да пиете някъде чака топло кафе.
Не правете тези неща на рождения си ден, ако искате да си спестите неприятностите през годинатаМного хора възприемат рождения си ден като поредната дата от календара, изискваща, в най-добрия случ…Sep 16 2019vijti.com

Или да е било лято и да сте се запознали на плажа.
Когато и да е, проверете какво бъдеще ви очаква в зависимост от датата, на която сте се запознали.
Какво разкрива за връзката ви датата на запознанството?
Ако първата ви среща е била в периода между 23.12-20.01., то ваш покровител е земната зодия Козирог. Ето защо не би било учудващо ако връзката ви се развива прекалено бавно и дълго време криете чувствата си. И от двете страни може да има резерви и опасения. Ако някой от вас все пак успее да събори стените, то почти сигурно е, че това ще наклони везните само в положителна посока.
Ако сте се срещнали в периода между 21.01-18.02., покровител на вашата странна и неразбрана от околните връзка е Водолей. Като цяло това ще е една спокойна и хармонична любов между двама интелигентни души, които ценят взаимната си свобода.

Но тя може да бъде и доста трудна за този, който се привърже и очаква твърде много.
Периода 19.02-20.03. Ваш водач е зодия Риби. Има опасност първите месеци на връзката ви да премине в дребни сплетни и напасване на характерите ви. Ако успеете да се справите с трудностите и преглътнете егото си, то тази връзка има шанс да прерасне в нещо много силно.
Период 21.03-20.04. Покровител – Овен. Доста коварен месец за запознанства. Грозят ви, освен любов от пръв поглед, спорове, обиди, неустойчивост на отношенията. Тези връзки често се разпадат.
Обикновено връзките започнали в периода, покровителстван от Телец (21.04-21.05.) са трайни и хармонични.
Период 22.05-21.06. Близнаците носят на вашата връзка люти спорове, съпътствани с чести изяснявания на отношенията.

- Advertisement -

Пригответе се за една дооооста бурна любов, която обаче може да изгори и вас и партньора ви твърде бързо.
Период 22.06-22.07. Най-добрият месец за запознанства, под крилото или по-точно – щипката на зодия Рак. Душите ви са допълват в интуитивно търсене и допълване на потребностите един на друг.
В периода 23.07-22.08., покровителстван от Лъв, връзките често са здрави, сплотени и прерастват в брак.
Период 23.08-23.09. Покровител е зодия Дева.
Очакват ви спорове за дребни неща, които обаче често са и причина за разпада на връзката.

Период 24.09-23.10. Покровител е зодия Везни. Връзката цели по-скоро постигането на висок социален статус, като е възможно да се води двойствен живот. Въпреки това, отношенията са много силни.
В периода между 24.10-22.11., покровителстван от Скорпион, любовта пламва бързо и е съпътствана от много страст, ревност и общо взето буря от емоции.
Период 23.11-22.12. Стрелец предвещава наличието на силни чувства и потребност от сдобиване с потомство.
Източник: Флагман
Рождената ви дата не е никак случайна: Тя носи дълбок смисъл и енергияНумерологията обяснява числата и тяхната роля в нашия живот. Те са нещо повече от дати и адреси. Вся…Sep 10 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

7 грешки при чистенето, които само една мърлява домакиня допуска:

Имате ли себе си за добра домакиня? Оказва се, че понякога си мислим, че правим всичко правилно, но все...

Седем неща, които се случват с хората, когато се молят на Бог

Бoг чyвa нaшитe мoлитви. И тoвa e yдивитeлнo! Koгaтo ce oбpъщaмe ĸъм Heгo чpeз мoлитвa, ниe cмe cпocoбни дa пpoмeним coбcтвeния cи живoт. Bинaги...

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи Това си струва да знаете! Ракът на панкреаса заема...

Как става пенсионирането при стаж в друга страна от ЕС?

За необходимите условия и най-често допусканите пропуски вижте какво разказа пред Economy.bg Цветанка Гинева, управител на „ЕКСО Консултинг ЕООД“ Цветанка Гинева е специалист с над...

Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“

Когато е изминал половин век, откакто си на тази земя, е неизбежно да си научил някои уроци, да си осъзнал какво искаш и кой...

Още интересни публикации

Facebook коментари