неделя, октомври 2, 2022

Какви скрити способности имат котките и как влияят на хората

Най-четени

Шопинг преди зимата: Българи носят ботуши, палта и завивки от Одрин / СНИМКИ

Българските граждани продължават да се стичат в северозападната турска провинция Одрин, за да се приготвят за настъпващата зима. Нашенците...

Мълния уби трима души в градинка в центъра на София

Мълния удари четирима души в градинка в центъра на София, съобщи Би Ти Ви. Инцидентът е станал малко след...

Усмивката й помръкна: Нойзи разочарова Мария навръх рождения й ден (Снимка):

Водещата на новото предаване „Звездите в нас“  Мария Игнатованавърши 43 години вчера . Това бе двоен празник в семейството,...

Златимир Йочев и Марина Цекова гушнаха второ бебче – честито! Ето какво красиво име му дадоха:

Една от най-любимите ТВ-двойки (макар и от конкурентни медии) изживя най-голямото щастие. Любимката на зрителите в NOVA Марина Цекова роди...

Котките са най-вълшебните животни на Земята. Те притежават много силна аура, която се разпространява не само върху членовете на семейството, но и над жилището, което обитават.
Неслучайно е прието котките да са първото същество, което прекрачва прага на новия дом, пише jenata.blitz.bg.
Когато това пухкаво създание се отърка в краката ви, то не само иска храна и любов, но споделя и енергията си с вас. Ако в този момент я прогоните, ще изгоните и положителната енергия, която животното ви дава.
Защо хората пускат котка в спалнята на нов дом преди да се нанесат в негоВ Световния ден на котката – 8 август, който се отбелязва от 2002 г. насам, трябва да си спомним, че…Aug 8 2019vijti.com

Котката не само защитава дома ви от „нежелани“ гости от паралелния свят, но и от отрицателната енергия, натрупана в нея.
Когато котка усети някаква необяснима сила, тя първо започва да я следва, опитвайки се с всички сили да изгони неканения гост от къщата.
Обърнете внимание на вашия домашен любимец. Ако непрекъснато ходи на едно и същото място, стои в напрегната поза и гледа в нищото, определено се опитва да ви предпази от някаква негативна енергия.
За да помогнете на животното да се отърве от нея, прочетете молитва, запалете бяла свещ или прикадете дома си с хвойна, за да го прочистите от отрицателната енергия.

Между другото, енергията на котките е толкова силна, че и без ваша помощ могат да се справят толкова бързо, че дори няма да забележите, че в дома ви се е появило нещо. Ето защо хората, които могат да общуват с духове, държат котките далеч от тези помещения.
Ако разговаряте с някой, който има лоши намерения, просто погалете котката си или я хванете за опашката с дясната си ръка. По този начин ще осъществите контакт с домашния си любимец и ще се предпазите от негативната енергия на събеседника си.
Котките са носители на добрата енергия, а също така символизират семейното щастие и благополучие. Те обичат да стоят близо до силната енергия, често лягат там, където са ръцете, краката и корема ви.

- Advertisement -

Не е лошо, когато се нанасяте в ново жилище, да пуснете котката си да влезе първа. Ако къщата е стара, животното ще се погрижи за нежеланата енергия, останала от предишните собственици.Ако жилището е ново,тя ще стане негов охранител.
Котката лекува
Тази гальовна животинка е в състояние да излекува собствениците си. Един от най-добрите начини за лечение с котешка енергия е да просто да я погалите. По този начин ще успеете да се освободите от психологическия стрес и да подобрите цялостното си благополучие.
Въпреки някои вярвания, черните котки имат най-голяма сила да ви предпазват от негативна енергия в дома ви. Тези животни са надарени с мъдрост и интуиция.
Кафявите котки пък са в състояние да ви дарят с отлична концентрация.

Сивите или опушени котки ще донесат в дома ви щастие, късмет, стабилност и мир. Белите са надарени с изключително лечебни сили. Те отнемат стреса, лекуват и възстановяват енергията и даряват хората с щастие.
Котките, чиято козина съчетава три цвята – черно, бяла и рижо, ще ви защитят от всякакви негативи. Освен това носят късмет, щастие и просперитет.
Двуцветните котки пък са най-добрите ловци на мишки и изключително дружелюбни същества. Те са символи на зрялост, разбиране и здрав разум.
Многоцветните котки са специалисти по лечение и са надарени с отличната способност да виждат призраци.

Котките със златист косъм са носители на огромна мъдрост и даряват със слънчева енергия своите собственици и дома, в който живеят.
Котките на райета са много игриви, създават положителна и весела атмосфера и помагат на собствениците си да гледат нещата от по-положителната им страна.
Източник: петел
Кучето, което броди само из Рила и е пръв приятел на планинарите (СНИМКИ)Здравейте, искрено се надявам следната история ви докосне право в сърцето… Тя е за едно куче, което …Feb 12 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Златимир Йочев и Марина Цекова гушнаха второ бебче – честито! Ето какво красиво име му дадоха:

Една от най-любимите ТВ-двойки (макар и от конкурентни медии) изживя най-голямото щастие. Любимката на зрителите в NOVA Марина Цекова роди...

Усмивката й помръкна: Нойзи разочарова Мария навръх рождения й ден (Снимка):

Водещата на новото предаване „Звездите в нас“  Мария Игнатованавърши 43 години вчера . Това бе двоен празник в семейството, защото двамата с Ивайло Цветков-Нойзи...

Шопинг преди зимата: Българи носят ботуши, палта и завивки от Одрин / СНИМКИ

Българските граждани продължават да се стичат в северозападната турска провинция Одрин, за да се приготвят за настъпващата зима. Нашенците грабят от дрехи до домакински...

Мълния уби трима души в градинка в центъра на София

Мълния удари четирима души в градинка в центъра на София, съобщи Би Ти Ви. Инцидентът е станал малко след 18 часа в градинката „Свети...

Всички си топят пържените филийки в яйце – сега ще ви кажа аз какво им слагам и стават пухкави като мекички:

Всички сме правили пържени филийки за закуска. Обикновено ги потапяме в разбито яйце или смес от яйце и малко прясно мляко, преди да ги...

Още интересни публикации

Facebook коментари