test
четвъртък, юни 20, 2024

Изумително точен тибетски хороскоп, на който всички се доверяват. Той разкрива всичко по годината на раждане

Най-четени

Казват, че тибетският хороскоп е съставен от монаси. Следователно никой не трябва да има каквото и да е съмнение в точността му.
За да разберете какво точно се отнася за вас и какъв е вашият символ, просто трябва да намерите годината си на раждане по-надолу. Убедени сме, че ще останете слисани от това колко е точен този хороскоп.
Въздушен змей
Година на раждане: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 200022 неоспорими истини за характера на зодия СкорпионCĸopпиoнитe ca личнocти cъc cилнa вoля, миcтичнa пpиpoдa и бeз ocoбeни ycилия yмeят дa пpивличaт вни…Oct 18 2018vijti.com

Хората, родени през тези години, са наистина ярки и често успяват да заредят всички около себе си с много положителна енергия. С тях винаги е интересно и весело. Въпреки това представителите на този знак често са доста непостоянни и се движат натам, накъдето духа вятърът. Могат да променят думите и нагласите си от почти всичко. Важно е да научат да са по-уверени в себе си и да отстояват мнението си. Понякога те намират човек, който им помага да контролират ситуацията.
Кобра
Години на раждане: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

На изток много народи считат Кобрата за кралицата на Земята. Тя е почитана от много от тях. Хората, родени под патронажа на това животно, още от раждането си имат философски възгледи за живота. Сякаш знаят, че са родени с определена мисия на тази Земя и съответно целите им са наистина високи. Представителите на този знак обичат да дават съвети и указания на другите и да помагат на всички около тях. Важно е обаче като давате положителна енергия на останалите да не забравяте за себе си.

- Advertisement -

Пазител на огъня

Години на раждане: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002

Нищо чудно, че хората казват, че човек може да гледа огъня завинаги – той загрява, успокоява и елиминира негативните мисли. Точно по същия начин и родените под този знак могат да обезвредят всичко лошо в живота си. Те могат да ви утешат прекрасно и наистина разбират околните и проблемите им. Тези хора са много почтени и честни. Понякога обаче са твърде интровертни.

Чиста вода

Години на раждане: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003

Хората просто не могат да оцелеят на Земята без вода и без… представител на този знак от тибетския хороскоп в живота си. Родените през горепосочените години се отличават с богата духовна култура, доброта и щедрост. На колкото и години да са, те успяват да запазят в себе си детската спонтанност и способността да се радват на всичко, което ги заобикаля. Те имат страхотна интуиция, в която е добре да се вслушват все по-често. Важно е да се заобиколите с правилните хора и да се пазите от конфликти.

Нефритена колона

Години на раждане: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

Хората родени през тези години се отличават със своята хладнокръвност, висока обща култура и аристократични маниери. Няма значение в какво семейство са родени и какво образование са получили. Изглежда, че сякаш по рождение те са царе и царици. Обикновено представителите на този знак избират професии, свързани с умствена дейност и честичко заемат високи позиции. Недостатъкът при тях е това, че рядко са готови да направят компромис.

Метален гонг

Години на раждане: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Родените през тези години имат различни рицарски качества. За тях е наистина важно да постигнат целите си, но през това време да останат верни и честни към себе си и другите. От огромно значение за тях е и това да правят благородни дела. Колкото и да не им личи, в сърцата си тези хора са много чувствителни и уязвими. Те често крият истинските си емоции зад маската на оптимизма и безстрашието. Те трябва да се научат да се отпускат и да не поемат твърде много отговорности.

Езерна костенурка

Години на раждане: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Хората, родени под този знак, се отличават с практичност, честност и най-вече с мъдрост. От тях винаги може да поискате съвет. Винаги ще намерят правилните думи, за да ви помогнат и обикновено имат страхотен и обективен поглед върху ситуацията. Те могат да ви изглеждат доста бавни и нерешителни, но това определено не е вярно. Тези хора наистина са много разумни и често мерят много пъти, преди да режат. Обичат да претеглят предимствата и недостатъците преди да се решат на крачка. Според тибетския хороскоп те не трябва да бързат, а да продължават да внимават да не объркат нещата.

Кожена гривна

Години на раждане: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Представителите на този знак често се интересуват от мистицизма и езотеричните тайни на този свят. В същото време те не издържат да са самотни и много рядко нямат връзка. Обичат да намират много приятели и да са заобиколени от положителни хора. Оказва се, че от една страна представителите на този знак могат да бъдат наистина вглъбени в себе си, но от друга, да станат безкрайно общителни. За тях е важно да се отбележи, че не обичат да влизат в конфликти. Понякога не се справят да защитят достатъчно добре собственото си мнение и да се аргументират правилно.

Черен бивол

Години на раждане: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Тези хора са наистина ярки и силни личности, които знаят точно какво искат от живота. Те обикновено имат дълги връзки. Представителите на този знак не обичат да шикалкавят, а казват всичко директно и право в очите. Те имат уязвима и добродушна природа. Те буквално успяват да хипнотизират противоположния пол с чара си.

Нова луна

Години на раждане: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997

Астролозите вярват, че циклите на Луната влияят върху нашето настроение, поведение и дори здраве. Точно заради това не е учудващо, че хората, родени под този знак, често са много непостоянни. Техните емоции и чувства могат да се променят по няколко пъти на ден, могат да бъдат нежни и любезни и след минута груби и арогантни.

Горещо слънце

Години на раждане: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998

Точно както слънцето ни зарежда с положителна енергия, точно по този начин и родените под този знак винаги са в приятно настроение. Те са оптимисти по природа, верни приятели и партньори. Обичат да обгрижват половинките си. Представителите на този знак приемат всеки провал като ценен урок и не се обезсърчават. Близо до тях винаги е удобно, уютно и топло. Те нямат врагове. Единственият недостатък на родените през горепосочените години е прекомерната любов към свободата. За тях е трудно да се ограничат в една конкретна рамка и да зависят от друг човек.

Монах, придружен от маймуна

Години на раждане: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999

Хората, родени под знака на монахът, придружен от маймуна, се отличават с богато въображение, творчески способности, весело настроение и много щедрост. За тях е много важно да се грижат за някого. Много отдадени са на семейството си. Представителите на този знак са искрени и обичат да говорят по всяка тема. Често имат много точни аргументи и им е трудно да приемат тезата на другия. Понякога им се струва, че само те знаят правилните отговори на всички въпроси.Ето какви са били последните думи на голямата незабравима Катя Паскалева, написани с големи буквиПоследните й думи, написани с големи букви, били „Мокро, дъжд…“ – малко преди да поеме дъх за посл…Sep 19 2018vijti.com

Източник: Жената

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации