сряда, февруари 8, 2023

Изберете бухал и послушайте какво ще ви каже

Най-четени

Този кадифен ябълков сладкиш винаги ми оправя настроението: Прави се бързо и лесно и има фантастичен вкус

Този сладкиш идва при нас от италианката Дебора, която обожава да меси и приготвя най-различни вкусотии от тесто. Това, което...

Почина голямата българска актриса Гинка Станчева

Една от най-обичаните родни актриси Гинка Станчева е починала, съобщиха от Съюза на артистите в България с пост във...

Най-сочният сладкиш в света, готов за 5 минути! Евтин, лесен и чудесен:

Този сиропиран сладкиш ще ви върне в детството. Сместа е готова за 5 минути и си заслужава направата. Приготвя се...

Оригиналната рецепта за шкембе чорба от баба на село – класика в жанра:

За шкембе чорбата мненията са само две - едните я превъзнасят като най-голямата вкусотия сред супите, а другите напълно...

Изберете бухал и послушайте какво ще ви каже

Изберете бухал, който повече привлича вниманието ви (слушайте гласа на вашата интуиция) и открийте нейните мъдри съвети, които тя е подготвила специално за вас.
Ако изберете …

Изберете чаша кафе, в която бихте пили с удоволствие и ще ви покажем нещоМного от нас са влюбени в тази вълшебна напитка. Кафето ни дава енергичност, най-често ни помага да …May 19 2020vijti.com

- Advertisement -

1. Бухал на надеждата

Тази бухал ви казва, че най-големите ви мечти са близо до това да станете реалност. Вие сте архитектът на вашия живот и вашата съдба и винаги има награда за тези, които вървят през живота със смелост, любов и преданост.
Възможно е в някои моменти от живота всичко да не върви така, както сте си представяли, но основното е никога да не губите вяра в успеха. Ако паднете, изправете се и опитайте отново, защото вярата и надеждата са ключовете за истинския успех.

2.Бухал на просперитета

Този мъдър бухал ви казва, че всяка безсънна нощ, всяка ранна сутрин и всички усилия, които полагате за постигане на вашата мечта, скоро ще дадат плод. Всичко, което направихте, всички трудности, които сте преодолели, бяха малки, но големи постижения по пътя към вашата мечта.
Вашето послание днес: Продължете да работите упорито и да изпълвате живота си с вяра в просперитет, защото вашата награда скоро ще ви намери, всичко, което сте очаквали, ще се реализира скоро.

3. Бухал на Спокойствието

Помнете, че най-мрачният момент на нощта е този, който е заменен от нова зора. Независимо от обстоятелствата, никога не се отказвайте, не губете силата на волята и желанието си да продължите напред, преодолявайки препятствия, които може да срещнете по пътя си.
Не забравяйте, че без бой няма триумф и че винаги трябва да сте упорити в това, което искате да постигнете. Може да работите усилено, но много скоро в живота ви ще настъпи спокойствие и ще можете да извлечете ползите от всичките си усилия и всеотдайност.
Продължете да живеете с вяра и спокойствие, защото най-доброто тепърва предстои.

4. Силен бухал

Тази бухал ви напомня, че сте прекрасен човек. Постигнахте много в живота си и че вашата сила и воля ще ви позволят да постигнете най-големите си желания. Понякога може да почувствате, че работите много, не забелязвате напредък в постигането на целите си. Просто трябва да запомните, че всяко ваше действие е нещо, което ще даде плод по-късно и че отнема време за всичко.
Вашето послание: Бъдете силни и щастливи. Живейте всеки ден с усмивка и опитайте всичко възможно, защото ако направите всичко възможно, животът винаги ще ви даде най-доброто от това, което има.

5. Бухал от щастие
Тази бухал, бързайки да ви напомни, че всичко, което правите с усмивка на лицето, ще бъде успешно. Не забравяйте, че слънчев ден зависи повече от вашето отношение, отколкото от слънцето, така че всяка нова сутрин потвърждава с увереност, че този ден ще бъде най-добрият ден в живота ви.

Живейте с вяра и оптимизъм и тогава това ще бъде забележимо във всичко, което правите. И ако в света има буря, не позволявайте тя да ви повлече към вас, по-добре е, зареждайте света с вашата радост и с вашия оптимизъм.
6. Бухал на мечтите

Тази бухал ви напомня, че успехът е резултат от упорит труд по пътя към вашата мечта. Животът винаги е на страната на мечтателите, така че никога не спирайте да мечтаете. Всичко, което вие живо си представяте и това, за което работите с ентусиазъм, ще се осъществи съвсем скоро в реалния ви свят. Всички ваши илюзии, всичките ви планове и това, което чакате толкова дълго, ще се сбъднат.
Изберете карта Таро и разберете какво ви е подготвила СъдбатаИзберете карта и разберете какво съдбата е подготвила за вас Всички сме загрижени за това какво ще н…May 16 2020vijti.com

ЗАЖЕНАТА

Facebook коментари

Последни новини

Почина голямата българска актриса Гинка Станчева

Една от най-обичаните родни актриси Гинка Станчева е починала, съобщиха от Съюза на артистите в България с пост във...

Оригиналната рецепта за шкембе чорба от баба на село – класика в жанра:

За шкембе чорбата мненията са само две - едните я превъзнасят като най-голямата вкусотия сред супите, а другите напълно я отричат. Ние обаче знаем,...

Най-сочният сладкиш в света, готов за 5 минути! Евтин, лесен и чудесен:

Този сиропиран сладкиш ще ви върне в детството. Сместа е готова за 5 минути и си заслужава направата. Приготвя се бързо и просто, а съставките...

Този кадифен ябълков сладкиш винаги ми оправя настроението: Прави се бързо и лесно и има фантастичен вкус

Този сладкиш идва при нас от италианката Дебора, която обожава да меси и приготвя най-различни вкусотии от тесто. Това, което отличава нейните сладкиши от останалите,...

Вечеря в кори за баница – хем засищаща, хем лесна, хем евтина! Навиваш, печеш и заливаш:

Това е вид баница с готови кори , но е много засищаща и вкусна, затова се приготвя като основно ястие или като гарнитура. У нас...

Още интересни публикации

Facebook коментари