вторник, май 21, 2024

Законите на кармата, които имат силата да променят коренно живота ви

Най-четени

В превод от санскрит думата „карма“ означава действие. Създаваме я, когато си взаимодействаме с околната среда.
Законите на кармата управляват всичко, което се случва в нашия свят. Трябва да ги познаваме много добре, за да можем да живеем в хармония със себе си и околните, да реализираме своя потенциал и да постигаме успехи. Те ни помагат да преминаваме през живота не слепешката, а да вървим право към целта.
Човек не може да избяга от последиците от своите действия, но ще страда само когато сам създаде необходимите условия за това.
Кармата може да бъде или лоша, или добра. Всичко зависи от нашите мисли, чувства, емоции и постъпки.
Всеки има карма, според деня, в който е роден: родените на 1, 10, 19, 28 ги влекат новостите и бизнесаСпоред нумерологията датата на раждане е пряко свързана с характера на човека, с неговата индивидуал…Dec 7 2018vijti.com

Кармата е еквивалентна на закона на Нютон, че всяко действие си има противодействие.
Когато мислим, говорим или действаме, ние инициираме сила, която ще реагира по съответния начин. Тази връщаща се сила може да бъде модифицирана, променена или преустановена, но повечето хора не успяват да се избавят от действието й. Този закон за причината и следствието съществува не като наказание, а изцяло в името на образованието или обучението.
Законът за причината и следствието е много прост. Трябва да помните, че получавате това, което давате. Ако сте изпълнени с радост и спокойствие, споделете чувствата си с околните. Позитивите веднага ще се върнат при вас!

Създаване
Не чакайте нещо добро да се случи в живота ви. Опитайте се да го създавате ден след ден. Така ще забележите, че сте започнали да привличате положителни неща и събития.
Приемане
Хубавите събития в живота ви могат да лесно да бъдат заменени с лоши. Ако искате първите да бъдат повече, трябва само да следвате един прост принцип.

- Advertisement -

Приемайте с благодарност всички житейски уроци, които ви изпраща провидението. Тяхната задача е да ви научат на нещо важно. Не се спирайте на лошото, а мислете за доброто.
Растеж
Допускате огромна грешка, когато се опитвате да контролирате хората около вас и да променяте света, който ви заобикаля. Запомнете нещо много важно: можете да промените само себе си! Само вие решавате какво да пуснете в душата и сърцето си. Изберете пътя на прогреса и се опитайте да не се отклонявате от него. Всеки ден се стремете да станете по-добри от вчера. Променяйте в себе си това, което искате да промените.

Отговорност
Вие сте отговорни за всичко, което се случва в живота ви. Няма нужда да обвинявате света и хората около вас, когато нещо се обърка.(
Ако ви се случват лоши неща, не бива да губите време в търсене на виновници. Вие сам сте привлекли тези събития. Контролирайте живота си, вместо да прехвърляте отговорността върху другите. Само по този начин ще постигнете това, за което мечтаете!
Свързаност
В нашия свят всичко е свързано. Законът на кармата казва, че незначителни неща не съществуват. Трябва да завършвате всичко, с което се захващате. Трябва да отдавате значение на всяка минута, час, ден и година. Всички те влияят на това, което ще се случи с вас в бъдеще.

Концентрация
Способността да се съсредоточите върху едно нещо е най-краткият път към духовната хармония. Всеки път, когато опитвате да се справите наведнъж с куп задачи, изпитвате безпокойство.
С тези прости трикчета ще привлечете късмета и парите в живота си
Научете се да се фокусирате върху едно нещо и животът ви ще бъде много по-прост и приятен.

Тук и сега
Когато отчаяно сте се вкопчили в миналото, се лишавате от настояще и бъдеще. Оставете навика да съжалявате за това, което някога сте правили или не сте направили, зад гърба си. Кажете си, че миналото вече го няма и тръгнете смело напред. Само тогава ще поемете по пътя на личностното израстване!
Уроците на живота
Ако не можете да се поучите от грешките си, неизбежно ги повтаряте отново и отново.

Когато взимате важни решения, не се притеснявайте да се доверявате на опита си. Той ще ви подскаже до какво ще доведе избора ви.
Търпение и награда
Не се стремете да получите всичко наведнъж. Успехът и просперитетът идват само при тези, които могат да чакат. Не се съмнявайте, че когато подходящото време настъпи, заслужената награда ще ви намери.
Източник: jenata.blitz.bg
Начини да преобърнем живота си към по-добро: 12 закона на кармата, които не всички знаятКарма – перфектните човешки действия и техните последици, които определят съдбата ни. Тя ни помага д…Sep 19 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации