неделя, декември 4, 2022

Женен ли е Миро?

Най-четени

Миро вече 6 години твърди, че е щастливо женен, но всъщност няма официални документи в България някога да е сключвал реален брак. Това твърди източник на „Уикенд“. По документи певецът все още се водел ерген, а церемонията, която направи на остров Корфу през лятото на 2016-а, била обикновено празненство без никаква законова стойност.

Жената на Миро – Ели Златанова, всъщност не е негова съпруга пред закона. Бракът им е сключен само в гръцки храм и никога не е легализиран у нас, отбелязва изданието. Това означава, че пред родните власти Мирослав Костадинов, както е цялото име на звездата, и неговата уж законна половинка Елица, нямат никакви семейни отношения.

Източникът твърде, че двамата не са били влюбени, а ги свързва много силно приятелство. Когато решили да се венчаят в гръцки храм, са се познавали вече от 11 години и са поддържали връзка от разстояние. Израсналата в Перник Ели, както е известно, е ресторантьорка в Лондон, а Миро се е възползвал от финансовата ѝ подкрепа много преди да я заведе в църквата на гръцкия остров.

- Advertisement -

Певецът измислил бутафорната сватба заради семейството си – майка си, баща си и сестра си Деана. Според изданието той не смеел да признае пред близките си, че всъщност няма никакво намерение да се жени. Семейството му било силно притеснено от слуховете, че предпочита компанията на мъжете пред тази на жените.

През годините името на звездата е свързано с много имена на популярни представители на силния пол, а родителите и сестра му били много чувствителни на тази тема. За да ги успокои, музикантът решил да вдигне сватба, която обаче не е призната от закона у нас.

Някои стигат до там в твърденията си, че не е имало дори и бутафорна сватба, а само сватбена фотосесия. Още след като показа снимките от церемонията, Миро разказа, че родителите му са се запознали с Ели в деня на сватбата. Булката закъсняла за церемонията, не било ясно дали не се е отказала.

Когато обаче все пак се появила, всички си отдъхнали, а на партито бащата на младоженеца танцувал с булката и се разплакал от вълнение.

Още тогава обаче Миро не скри, че бракът му няма стойност в България. Той призна, че е сключен само в гръцки храм, което означава, че е легален само в Гърция.

Странно е, че е избрал православна църква, след като самият той е протестант, но това не променя факта, че бракът е без стойност пред закона. За да го признаят в България, младоженците е трябвало да се разпишат в българско консулство в страната или направо да подпишат у нас.

Източник: plovdiv24

Вижте всички статии на Иван Ангелов

Facebook коментари

Последни новини

Червено вино с чесън лек за много болести!

Чесън и червено вино за здраво сърце. Колкото повече остаряваме, толкова повече болести се появяват – грип или температура, диабет,...

Домашен лек който решава проблема с косопада и чупливите нокти

Решаването на досадни проблеми е по-лесно, отколкото си мислите. И най-хубавото е, че е точно под носа ви! Особено през есенните и зимните месеци често...

Направете си орехов мед който лекува много здравословни проблеми и повишава имунитета

Ядките са източник на протеини, минерали, микроелементи и хранителни вещества, чиято сила се увеличава многократно при комбиниране с други природни продукти. Ще ви покажем как...

Солни компреси за кости, стави и много други проблеми

Този метод е много популярен сред народните лечители в продължение на много векове , а солените превръзки са подобрили живота на много хора. В миналото,...

Защо трябва да консумираме райска ябълка често през сезона

Екзотичното растение произлиза от семейство Абаносови. Пътят на оранжевото бижу започва от Япония и Китай и стига до Америка и Средиземно море през 18 век,...

Още интересни публикации

Facebook коментари