неделя, декември 4, 2022

Ернестина Шинова се оплака: Крадат името ми

Най-четени

Съпругата на евродепутата Слабаков и известна актриса Ернестина Шинова разкри, че използват името й за интервюта, които никога не е давала.
„Много пъти името ми е било използвано за реклами и промоции на продукти които никога не съм използвала и не познавам.
Обикновенно не обръщам внимание, защото знам, че това са кухи сайтове, които дори и да осъдя няма да променя нищо. Но, когато става дума за лекарства и терапии, свързани със здравето на хората, няма как да не реагирам.
Никога и не съм давала интервю и каквито и да било съвети на „Лекува. ком “ и всичко свързно с мен и публикувано от тях е абсолютна лъжа и измама! Моля не се доверявайте!“, заяви Шинова.
Ернестина Шинова за евродепутата Слабаков: Спечели, защото е почтен, а ще успее, защото е проклетЕрнестина Шинова, съпругата на новоизбрания евродепутат от листата на ВМРО Андрей Слабаков, сподели …Jun 26 2019vijti.com

Наскоро Ернестина Шинова сподели как ще се промени от тук нататък животът на артистичното им семейство след като съпругът й вече е евродепутат.
Тя разкри как са приели в гилдията новината за политическата кариера на съпруга ѝ и какви са неговите амбиции в Европарламента.
Ернестина е една от звездите в най-гледания български тв сериал „Откраднат живот”, затрупана е с театрални ангажименти и признава, че рядко ще може да посещава мъжа си в Брюксел.
– Ернестина, как се чувствате като евродепутатша?
– Точно както и преди да съм евродепутатша. Само дето имам малко повече работи за вършене, а сега започнах и да гладя ризи, което е много неприятно.

– Слабаков май има проблем с ризите, съпротивлява ли им се?
– Няма никакъв проблем с ризите. Но аз имам. Той вратовръзка никога няма да сложи, но ризи си е носил и преди. Просто не ги е носил с такава интензивност.
– Усещате ли промяна в отношението на колегите ви от гилдията, чувствате ли полъха на завистта?
– Не. От хората от гилдията не. Поне не от тези, които са около мен, с които работя и общувам активно. Нито в „Откраднат живот”, нито в театъра, никъде. Напротив – много се радват. Защото Андрей си е наш човек. Говоря вече не като негова жена, а като човек от гилдията. Моите колеги са адски готини, ние сме много свързани, това са хора, които са ме обичали преди и не мога да си представя че няма да ме обичат сега.

- Advertisement -

– Слабаков какво реално може да направи за артистичната гилдия?
– Зависи в коя комисия ще влезе. Доколкото знам, той няма сериозна конкуренция за комисията, която се занимава с култура и образование. Там си е експерт и капацитет. Неговите амбиции са да влезе и в комисията за околна среда или земеделие. Работата на евродепутата е да бъде проводник между желанието на хората, които са го избрали, и европейските директиви, които биха могли да променят нещо в тяхната съдба, в тяхната реализация. Не е нужно да разбираш кога се сади рапица. Не е това работата на евродепутатите. Тяхната работа е да се преборят за решенията, които касаят българското земеделие. А експертите, които ще бъдат в екипа на Андрей, са всъщност хората, които разбират от това. Той е човекът, който трябва да проведе техните политики и да ги превърне в реалност. И дано да успее. Аз вярвам, че ще успее, защото той е проклет.

– Вярвали ли сте, че Андрей ще стане политик?
– Не мисля, че Андрей е станал политик в истинския смисъл на думата. Какво е политик и къде се учи това? Политиците са нормални хора, те не са от Марс. Пряката работа в Европарламента е като в нашия парламент. Аз те избирам, защото искам да се пребориш за нещо, което мен ме интересува. И ако ти се пребориш за него, ти си успешен политик.
– Защо според вас Слабаков пожъна такъв успех на евроизборите?

– Не съм изненадана. Андрей е особено явление в нашия политически живот, ако мога така да кажа. Той е човек, който от 20-30 години е пред очите на хората и говори едно и също. Никога не е бил на някаква партийна хранилка, не е имал възможност да се облагодетелства от проекти и пр. Мисля, че това, което хората харесват у него, е, че е почтен човек. Той никога не е лъгал за нищо. Казва винаги каквото мисли и ако има хора, които мислят по същия начин, логично е да се припознаят в него. Може би изказът му е много директен, прям и това дразни някои, но пък да ми говорят 20 минути, без да ми кажат нищо, на мен лично не ми е интересно. Не че той не го може, но никога не е искал да го прави.
Източник: Petel
Ернестина Шинова с тежки думи за заминаването на Андрей Слабаков: Актрисата все още не може да се примири със злобата у хоратаАктрисата Ернестина Шинова изрече доста тежки думи по повод заминаването на половинката й Андрей Сла…Jun 14 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Червено вино с чесън лек за много болести!

Чесън и червено вино за здраво сърце. Колкото повече остаряваме, толкова повече болести се появяват – грип или температура, диабет,...

Домашен лек който решава проблема с косопада и чупливите нокти

Решаването на досадни проблеми е по-лесно, отколкото си мислите. И най-хубавото е, че е точно под носа ви! Особено през есенните и зимните месеци често...

Направете си орехов мед който лекува много здравословни проблеми и повишава имунитета

Ядките са източник на протеини, минерали, микроелементи и хранителни вещества, чиято сила се увеличава многократно при комбиниране с други природни продукти. Ще ви покажем как...

Солни компреси за кости, стави и много други проблеми

Този метод е много популярен сред народните лечители в продължение на много векове , а солените превръзки са подобрили живота на много хора. В миналото,...

Защо трябва да консумираме райска ябълка често през сезона

Екзотичното растение произлиза от семейство Абаносови. Пътят на оранжевото бижу започва от Япония и Китай и стига до Америка и Средиземно море през 18 век,...

Още интересни публикации

Facebook коментари