test
събота, юни 15, 2024

Даниел Петканов: Отказах работа в 2 телевизии, за да съм до Алекс

Най-четени

Даниел Петканов доби популярност като репортер от „Часът на Милен Цветков”. От това предаване тръгна и прякорът му – Лудия репортер. Преди 5 години се залюби с моделката Александра Богданска, като взаимоотношенията им преминаха през доста перипети – от силна любов до скандална раздяла. През 2017-а те възобновиха връзката си във „ВИП Брадър 2017″, където дори сключиха брак по време на престоя си в шоуто. В началото на 2018-а семейството им се увеличи с наследник – Габриел. Седмица след появата си бебето имаше над 50 000 последователи в инстаграм, към днешна дата те са почти 90 000. Пред „Уикенд“ Дани разказва за ролята си на баща, за любовта, щастието и как с Александра успяха да се справят с всички изпитания, през които преминаха.
Алекс Петканова бързо възвърна форма, захвана се за работа и изкарва луди париАлекс Петканова вади парите вкъщи, прибира по 60 бона на месец! Алекс Петканова се втурна да изкарва…Mar 20 2019vijti.com

– Даниел, как всъщност се запознахте с Алекс?
– По време на един мой репортаж. Бях в Студентски град и тя излизаше от УНСС заедно със свой колега. Спрях я ѝ зададох въпроса, който бе в анкетата, а след това казах да си затвори очите, че аз ще й разкажа нещо, което трябва да си представи. Тя каза „добре“ и в момента, в който си ги затвори, започнах да говоря едни глупости и я целунах директно по устата. След това нейният колега ни направи обща снимка и я качи в социалните мрежи. После намерихме и започнахме да си пишем. Това беше през декември 2014-а, преди почти 5 години. След това всичко се разви бързо. Хубавото и лошото бързо стават…

– Смяташ ли, че „Биг Брадър” промени живота ви?
– Да, сигурен съм. Без „Биг Брадър” не вярвам, че щяхме да стигнем дотук. Дори и някога да си оправехме отношенията, никога нямаше да бъдем женени. Преди години, когато бяхме заедно, сме си говорили за деца, семейство и двамата бяхме съгласни, че трябва да се продължава поколението и хората да имат деца, но бяхме против брака. Смятахме го за нещо ненужно и обременяващо. Към днешна дата мога да кажа, че това да се оженим бе едно от най-правилните решения в живота ми.

- Advertisement -

– Защо?
– Много по-различно и по-силно е. Емоцията е по-силна. Повече мислиш преди да направиш нещо лекомислено. Имам предвид нещо, което би го решил много по-лесно, ако само имате връзка без брак. Халката и подписът имат огромно значение. Бракът има тежест, бих посъветвал хората да го правят. Хора, женете се! Това скрепява връзката, дава сили, въобще ако смятате, че сте намерили правилния човек, женете се. Бракът много усилва емоцията.

– Ти си сред малкото, които твърдят, че подписът променя към по-добро…
– Наистина променя към по-добро. Клише е, но те прави по-отговорен. Бракът създава нещо като спойка, бетон между вас двамата. Той те кара да се чувстваш по-силен, защото 1+1 винаги е по-голямо от 1. Когато си заедно с някого, ти пак си 1+1, но не с такава сила, както при брака. Той дава невероятна сила, която е необходима. Да, много ще кажат – аз съм мъж, не ми трябва сила, но не е така. И на най-големите мачовци им трябва една нежна половинка, която да ги допълни. И когато намериш подходящия човек, силите и качествата, които имаш, те само се засилват, защото ако това е точният човек, той ще ти помогне да се усъвършенстваш. Заради това призовавам хората да се женят, защото правилният човек ще ви помогне да се усъвършенствате, а и вие ще му помогнете да стане по-добър и стойностен.

– Да, но все повече бракове завършват с развод…
– Това е така, защото има много бракове по сметка. Ако се жениш за някого, защото има пари, хубава кола, защото имате дете, защото ти е време или родителите те притискат, тогава няма как да не завърши с развод. Много е грешно хората да се женят, защото близките им казват – ти вече си мома или момък за семейство, време ти е. Или пък защото са в някаква дълга връзка и всички очакват да завърши с Менделсон. Това е невероятна грешка, и то с последствия. След това се развеждаш, идва депресията, отчаянието или следва нова по-голяма грешка от бързане.
Бързаш, защото приятелите ти те коментират, че още нямаш семейство, деца, никога няма да си намериш никого и ще си умреш сам. Да, родителите се притесняват, но по-добре да бъдеш сам, отколкото с някой, който не те прави щастлив. Когато си с точния човек, го усещаш и летиш от щастие. Не си заслужава да си съсипваш живота с неправилен избор. Щастието има много измерения, няма точна дефиниция, но когато намериш точния човек, това само може да те направи по-щастлив.

– Каква е твоята дефиниция за щастие?
– Първо да съм здрав, аз и моите близки. След това е спокойствието. Когато имаш човек, които не те напряга, не те натоварва, можеш да разчиташ на него. Да може да те изслушва, да те провокира. Много е важно човекът до теб да ти бъде подкрепа и коректив. Не просто да се съгласява с теб за всичко, а и да те провокира, но и подкрепя, когато е необходимо.

– Как с Алекс успяхте да загърбите всичко с изневерите и обидите?
– Милен Цветков, когото много уважавам, ми каза, че всеки човек има правото да търси своето собствено щастие, навсякъде и по всяко време. Винаги може някой някъде там да те прави по-щастлив и ти имаш право да пробваш. Преживях този момент тежко, но го разбрах. Тя е имала правото да търси щастието си, както и аз, разбира се. Просто може би не сме ценели какво имаме до себе си. Когато загубиш нещо и след като го оцениш, често няма връщане назад, но за нас имаше връщане и това беше „ВИП Брадър”. Имаше спекулации, че преди това сме се наговаряли, че са ни платили, за да играем в шоуто. Не беше вярно.

– Имаше и публикации, че сте били на едно и също място през лятото на 2017 г. Истина ли е?
– Нищо такова няма. Реално погледнато и двамата сме били на о. Закинтос, но не заедно. Това е популярна туристическа дестинация. Все едно да отидеш на Слънчев бряг и задължително да си заедно с всички, които са били там на почивка. Не сме били заедно, не сме се наговаряли, не сме получавали пари за да се оженим във „ВИП Брадър”. Един съвет от мен, когато приключиш една връзка, отдалечи се от бившата си половинка на максимална дистанция, защо това носи само носталгия, няма смисъл от това. В момента чувствам Александра като правилния човек до мен. Всичко, което се случи, е забравено. Ние негласно сме се разбрали, че не се връщаме назад, няма смисъл.

– А коментирате ли тази тема?
– Не, няма смисъл. Това е все едно тежка обица на ухото, която се усеща. Ние сме махнали тази тежка обица – раздяла, изневери, но дупката остава. Знаем, че там е имало нещо, но не гледаме в огледалото и не се съсредоточаваме върху тази дупчица.

– Самото махане костваше ли много усилия?
– Много, защото първо се сблъскваш с егото си, всеки човек малко или много се пита какво ще си кажат неговите близки и приятели. Защо след като си плюл някъде, ти забравяш или се опитваш да забравиш. Аз успях да забравя успешно за цялата случка. Това, което се случи, е един от най-ценните ми уроци. Тази негативна случка ми дава урок, че ние, ако тогава не се бяхме оценили, сега вече знаем какво ще загубим. И отсега нататък, ако някой от нас поиска нещо настрани, вече знаем какво сме преживели. Аз лично нямам никакви намерения да изневерявам.

– Алекс скоро каза, че вече е готова за второ дете…
– Знаете, че има термин „средродилна депресия“. При много жени на мои приятели, които виждам как изпадат в тази депресия. При Александра няма такова нещо и явно е готова за второ. Това може само да ме радва, защото аз също искам да имаме второ, дори и трето. Стремим се да прекарваме максимално време с малкия. Това, че не работя в момента, ми дава много свобода. Нямам работно време и това ми позволява да съм до сина си. Отхвърлих две предложения за работа от големи телевизии, защото искам да съм до Александра и Габриел.

– Имате ли жена, която се грижи за детето?
– Не, нямаме. Сами си го гледаме, а когато имаме ангажимент, го оставяме на моята майка, която съчетава работата си с помощта за малкия. Случихме на дете. Между нас има хармония и самото дете е много спокойно. Ние много добре се разбираме кой кога да го гледа. Много хора се чудят как може нашият младеж да е толкова спокоен, но когато има любов, разбирателство и спокойствие, детето е спокойно. Вярвам, че има една сила, която е по-силна от всичко, по-силна е от омразата, от изневерите, лошите спомени, негативната енергия и негативните коментари.

– Ревнувате ли се?
– Не. След всичко, което минахме, знаем какво бихме загубили, ако си позволим да се отпуснем и да забравим какво притежаваме до себе си. За мен Александра е стожер на доброто ми настроение, смятам, че и аз съм същото за нея. Не искам да губя този стожер. Пълно е с много красиви жени и мъже, изкушението дебне навсякъде, това е ясно, но ти трябва да си знаеш приоритетите. Не бих рискувал да загубя Александра, защото ще загубя повече, отколкото ще получа.
Източник: Хотарена
Синът на Александра Петканова и Даниел печели пари от малъкАлександра Петканова и Даниел събират пари за образованието на сина си Синът на Александра Петканова…May 8 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации