понеделник, юли 4, 2022

Г-жо Манолова, поискайте психиатрична експертиза за кандидат-кметовете и ни покажете вашата ВИДЕО

Най-четени

Психиатричен статус за всички лица в политиката, особено тези на изборни длъжности, да бъде задължително представяна публично на българското общество преди избори. Наред с всички документи за произход на пари и имоти, конфликт на интереси и прочие.
Това е една стара идея, която покрай надпреварата за кметски избори в София придобива съвсем ново звучене.
Особено днес, след поредната… ами шокираща, психосимптоматична, изява на кандидатката на БСП и сие за кмет на столицата Мая Манолова.
Психиатричното състояние на бившата червена депутатка лъсва във видео, заснето на живо в центъра на София, преди Манолова и хората от екипа й да запалят свещи в столичен храм.
Корнелия Нинова проговори за отношенията си Мая Манолова и разкри истинатаЛидерът на БСП Корнелия Нинова увери, че твърдо подкрепя номинацията на Мая Манолова за кмет на Софи…Sep 27 2019vijti.com

Поведението й на кадрите е най-меко казано силно озадачаващо и непосилно за експертиза от обикновен човек.
Тя клати и се тресе, губи речта си, запъва се и мрънка в неистови пориви…
На какво се дължи подобно поведение, биха могли да кажат единствено експерти и затова призоваваме Мая Манолова да го обяви публично пред гражданите на София, от които иска доверие на изборите.

Нека тя влезе в ролята на флагман, за каквато обича да се представя и да инициира подобна кампания за задължително представяне на психиатричен статус за изборни длъжности, с която да покаже, че няма какво да крие, а и ще даде сигнал към обществото, че наистина мисли за народа.
Чудесно би било това да се случи възможно по-скоро и да влезе в сила още на тези избори, защото тревожно е не само нейното състояние, видно от въпросния клип, но и това на редица от останалите кандидати.
Особено присъдружните й представители на „Смучи София“ и „ДеБъ“ Бонев и Игнатов, които седнаха с нея на инвалидни колички. Първият се прочу като активист на гей дружина покрай организацията на хомосексуалисти „Евролиберасти“, а вторият лъсна с доста палава приятелка – звезда в световни порно сайтове.

- Advertisement -

Самата Мая Манолова пък се отрече от всичко, което е правила досега и първо се правеше на ударена за връзките и подкрепата й към Орешарски и дупнишките мафиоти братя Галеви, а после обяви цялото си минало за грешка… За лъжите й кой я подкрепя, даже няма смисъл да се говори.
При подобна компания, драпаща за кметския стол на София, въвеждането на задължителна психиатрична експертиза от повече от наложително.
Ето и видеото на Манолова от днес, което вече е сред най-споделяните във фейсбук:

Източник: ПИК
Мая Манолова ще гради рай между София и Стара планинаНа голи поляни между няколко села да се строи Северен град с нискоетажни къщи за семейства с деца, п…Sep 23 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

7 грешки при чистенето, които само една мърлява домакиня допуска:

Имате ли себе си за добра домакиня? Оказва се, че понякога си мислим, че правим всичко правилно, но все...

Седем неща, които се случват с хората, когато се молят на Бог

Бoг чyвa нaшитe мoлитви. И тoвa e yдивитeлнo! Koгaтo ce oбpъщaмe ĸъм Heгo чpeз мoлитвa, ниe cмe cпocoбни дa пpoмeним coбcтвeния cи живoт. Bинaги...

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи Това си струва да знаете! Ракът на панкреаса заема...

Как става пенсионирането при стаж в друга страна от ЕС?

За необходимите условия и най-често допусканите пропуски вижте какво разказа пред Economy.bg Цветанка Гинева, управител на „ЕКСО Консултинг ЕООД“ Цветанка Гинева е специалист с над...

Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“

Когато е изминал половин век, откакто си на тази земя, е неизбежно да си научил някои уроци, да си осъзнал какво искаш и кой...

Още интересни публикации

Facebook коментари