test
четвъртък, юни 20, 2024

Голямата Йорданка Христова: Няма смисъл да страдате за невърната обич

Най-четени

Попитахме една от примите на българската естрада какви са нещата, които й носят наслада от живота? Ето какво ни отговори тя.
Отговорно заявявам, че съм влюбена в живота. През всички изминали години съм се опитвала да се отдавам на 100% на положителните емоции. Опитвала съм се да не пропускам нещо, което в момента ми се е струвало значимо. Човек трябва да прави така, защото нищо не се повтаря, нищо не е същото.
Трябва да се остави на интуицията и на сърцето си, защото те са водещи. Според всички нови открития и изследвания всеки човек има известна интуиция и ако я слуша, няма да сбърка. Вярвам в преражданията и в това, че във всеки има заложено нещо, което трябва да се отключи – талант, реализация, възможности.Подаръкът, който Фидел Кастро завещал на Йорданка Христова, е доста необичаенЙорданка Христова е една от примите на българската естрада. Тя притежава завиден певчески талант, ко…Jan 31 2019vijti.com

Не е необходимо да знае какво е то, но ако вярва малко повече в себе си, ще има успех. Важно е да обичаме себе си, а не непрекъснато да се критикуваме и да се съмняваме. Ние, българите, сме най-големите критикари към нас самите и сме недоволни от всичко.
Важно е и да подбираме приятелите си. За да имаш приятно изживяване, добре е по някакъв начин да попадаш и да си намираш подходяща компания, сродни души, които да имат еднакви интереси с твоите, да се допълвате, да си носите радост дори само от това, че се виждате.

Нека търсим положителните емоции във всяко отношение – във веселията, в чувството за хумор, в танците, в откриването на нови светове, в пътешествията и запознанствата. Ако продължавам да пея, то е, защото искам да пътувам и го правя непрекъснато.
Що се отнася до храната, от 13 години, откакто практикувам хата йога, преминах на полувегетарианство. Обичам да ям плодове и зеленчуци, страшно много салати и не мога без морски дарове. Харесвам и тестените домашни ястия. Но една салата с по-интересен дресинг, който да й добави особен вкус, може да ме разтопи от удоволствие.

- Advertisement -

Харесва ми да обръщам внимание на дребните неща – на вкуса на храната, на природния изглед, на един жест, на едно обаждане, на виц по никое време, който да освежи следобеда.

Обичам хубавите филми, да гледам спорт. Много се радвам на успехите на Гришо, а и не само на неговите. Съпричастна съм с постиженията на другите.

Прави ме щастлива един залез на брега на морето. И неслучайно най-много снимам облаци и залези. Обожавам залеза в Куба и в други екзотични държави. Отдавам се на мига и тази красота ме зарежда. Слънцето ми дава толкова настроение и живот на секундата, че не е необходимо някой да ме гъделичка и да ме разсмива.

Прави ме щастлива безрезервната любов и затова ще си позволя да дам съвет, че ако обичате безрезервно, ще ви отвърнат със същото, само че не чакайте. Ако сте обичали и не са ви отвърнали с обич, значи това не е сродната ви душа и не бива да страдате толкова.

Животът, който живеем, е един и трябва да го живеем пълноценно, без да губим време. За младите хора той върви, но за нас препуска.Йорданка Христова е много обидена, любимата българска изпълнителка се чувства унизена заради париВ края на миналата година голямата българска певица Йорданка Христова направи своя прощален концерт …Jan 15 2019vijti.com

Източник: Мила

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации