понеделник, юни 21, 2021

Години наред живях в мъки, докато един дядо не ми даде тази рецепта за болки в ставите

Най-четени

Аз съм на 50 години, искам да предложа на тези, които страдат от болки в краката, много проста, но ефективна рецепта за млечна суроватка.
Преди около 10 години започнах да страдам от болки в краката, които се разпростираха от върховете на пръстите ми до глезена, през стъпалото и петата.
Отидох до болницата за помощ, но употребата на препоръчаните от лекарите медикаменти не ми помогна да подобря здравето си.
Болката беше ужасна, не можех дори да се изправя и през нощта не можех да спя.
За да заспя, пиех димедрол. Един приятел, който видя мъките ми, ме посъветва редовно да поливам краката си със студена вода. Да, след 5-10 минути болката изчезваше, но след това се появяваше със същата сила.
Изпитан метод от древнокитайската народна медицина с алуминиево фолио, с който забравяте за всякакви болки в ставитеКое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и форио? Неговата из…Feb 5 2019vijti.com
След това работих в служба за самотни пенсионери и инвалиди и поех грижата за един дядо.

И така, след като научи за проблема ми, той ме посъветва да накисвам краката си през нощта в обикновена суроватка.
Следвайки съвета му, вечерта на същия ден нагрях сместа до поносима гореща температура, поставих я върху болезненото място и държах сместа, докато се охлади. После обух чорапи и си легнах.
Може и да не вярвате, но за пръв път през дългите месеци на мъчение аз заспах без проблеми и спах цяла нощ.
Повторих процедурата още 3 нощи подред и забравих за кошмара, който ме измъчваше. Сега мога да танцувам. Но най-изненадващото е, че въпреки факта, че имам разширени вени, този метод не ми навреди, а наистина ми помогна да се възстановя.

И когато, по съвет на една жена, се опитах да се отърва от напуканите пети, като биех петите си в пода, това само влоши състоянието ми.
Успях да извърша процедурата няколко пъти с огромна трудност,
а след това имаше такава болка, че ми се струваше, че ще умра…
Така че съветвам всички да използват тази суроватка, за да ги елиминират.
Този млечен продукт дори помогна на котката ми, когато лапичката ѝ беше подута.
Загрях суроватката, поставих я на лапичката и котката започна да тича, както преди.

Суроватката ми помогна да се справя с абсцес, пише „Букварче“. Нараних пръста си в тръните на розите и скоро набъбна, зачерви се и започна да се възпалява. Седмицата търпях болката, а след това си спомних за суроватката. Напарих два пъти ръката си и пръстът ми се върна към нормалното.
Млечна суроватка – най-уникалният алкален продукт в света, има всичко, което е полезно в млякото, но не съдържа никакви алергени (казеин, лактоза и др.).
Продуктът е 100% диетичен. Много полезен за жени на всякаква възраст.
Суроватката може да се получи при приготвянето на домашна извара, която също принадлежи към списъка с алкални храни.
Ето и една от простите рецепти за приготвяне на домашна извара:

Загрейте 1-2 литра ферментирало мляко (на слаб огън) на водна баня, след което го изсипете в голяма тенджера (можете да я оставите в стъклен буркан с подходящ размер).
Загрявайте, докато суроватката се раздели (жълта течност) и не получите извара с желаната консистенция. До тук този процес отнема 1-2 часа. Отделете изварата от суроватката и можете да я ядете.
Напомням ви, че в рамките на 5 часа суроватката има алкална реакция. Тя трябва да се пие без добавяне на захар. Може да се използва и за приготвяне на хляб, палачинки и всякакви други видове печива.
Източник: Брадва
Не можех да стана от леглото, заради болки в ставите, а спасението се оказа толкова лесноБолката в ставите е изключително неприятна. Не само защото ни боли, но и защото ограничава възможнос…Jan 20 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Двама политически лидери засечени от СРС-та в престъпна схема

Двама от подслушваните политици, за които ген. Атанас Атанасов пръв алармира преди около две седмици, са с инициали Кр.К....

Николай Витанов изчисли Индекса на Позора. И назова хората, за които е той

"От днес започвам да смятам нов индекс - индексът на позора". Това написа в мрежата математикът Николай Витанов в пост, в който направи анализ...

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Илчовски и Иван Ангелов на купон в Монако

Разследващият сайт Бивол публикува видеото на бизнесмена Светослав Илчовски от съвместното му пътуване с друг бизнесмен - Иван Ангелов, в Монако. Според твърденията кадрите...

Не били компютри, а компоти. Набеденото за бос момче осмя ГЕРБ

Иван Тодоров, младият компютърен специалист, когото ГЕРБ обърка със собственика на фирмата "Сиела Норма" и набеди, че подготвя манипулиране на вота с машини за гласуване заедно...

Чудото се случи: Орхан Мурад вече вижда СНИМКА

Певецът се разтрепери от вълнение, когато лидерът на партията го покани на сцената и му връчи очилата. Съоръжението включва миниатюрна камера, която тежи едва 22...

Още интересни публикации

Facebook коментари