събота, май 25, 2024

Вашата баба е най-голямата благословия в живота ви: Никой не прилича на нея и никой не може да я замени

Най-четени

Ако ви е провървяло да имате баба, то няма смисъл да ви казваме, че този човек е най-скъпоценният и незаменим за всеки от нас. Никой не прилича на нея и никой не може да я замени. Защо?
Бабите утешават и успокояват
Нейните обятия са най-сладките и умиротворяващи. Тя ви прегръа с такава топлина, че няма никакви съмнения – вие сте под надеждна защита.
Без значение на колко години сте: когато настъпят трудни времена, винаги можете да отидете при баба. Тя ще ви прегърне така както умее само тя в целия свят. И всичко вече ще ви се струва не толкова страшно и разрушително.
Какво се случва с бабата на Азис, която през януари обяви, че ще умре до дни: Развръзката е повече от любопитнаБабата на Азис, която в началото на януари обяви в телевизионно предаване, че дните й на земята са п…Jun 9 2019vijti.com

Тя ще ви обърне и ще каже: “Ето я светлината в края на тунела. И виж колко е ярка!”
Любовта на баба е безусловна
Бабите имат огромно любящо сърце. И в него има място само за вас. Можете да доведете приятеля си в скъсани дънки и глуповата шапка в нения дом и тя ще ви посрещне с радост, ще ви нахрани, ше ви ободри със стари, но мили шеги.
Любовта на баба е безусловна – тя ще ви обиа каквото и да направите и както и да постъпите. Уверявам ви, че ако спорите с родителите, то баба ви винаги ще е на ваша страна.

Баба ви е винаги до вас
Без значение от какво имате нужда в този момент. Баба ви, като добър вълшебник, вече е тук. Тъжно ви е и искате прегръдка? Тя вече ви е прегърнала. Чаша кафе и просто да поговорите? И тук баба ви няма да ви остави. Тя усеща настроението ви, предугажда желанията ви, тя винаги ще иска да ви помогне с каквото може.
Тя с часове ще слуша разказа ви за работата ви като програмист, който вие украсяват с непознати за нея думи и ще й бъде наистина интересно. Наистина важно. Тя ще ви подкрепя във вашите увлечения и начинания, дори ако излгжедат фантастични и абсурдни.

- Advertisement -

Най-вкусната храна, приготвена с любов
Разбира се, мама може да ви приготви любимите спагети със сос, но как мислите – откъде е научила рецептата! От баба ви, естествено!
Един от най-приятните моменти на гости на баба е дегустацията на любимите ястия, които тя е приготвила специално за вас. Това не е просто домашна кухня – това е истинско вълшебство! Да е говорим за кутиите с баница и кекс, които ви кара да вземете с вас, дори ако сто пъти се опитате да я убедите, че сте се наяли така, че не можете да дишате.

Разказите за отминали времена
Тя може да ви разкае хиляди истории за онези времена, за които само можете да четете и това не е всичко. Това са спомени за нейното детство, смешни истории-спомени за детството на вашите родители и дори за вашето. Паметта й пази истории, които се предават от поколение на поколение.
Хобито на вашата баба
Вашата баба навярно има хоби, по което се увлича отдавна. Всеки път, когато я посещавате, ще ви учи и ще споделя с вас безценен опит. И няма значение за какво увлечение става въпрос. Това може да бъде бридж или градинарство.

Но тя ще споделия с вас своята мъдрост, ще ви разкрие тайните на майсторлъка, за които никой няма да ви разкаже.
В дома й пък има куп вещи, които сте харесвали с детството си или по-късно и които тя специално пази за вашето идване.
Източник: webmiastoto
Винаги помни баба и дядо си: Тази история е точно за тебТежки дни дойдоха и не отминаха и дядо Божовия дом. Всяка вечер той слушаше новините, гледаше, как о…Dec 6 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации