понеделник, юни 14, 2021

Вашата баба е най-голямата благословия в живота ви: Никой не прилича на нея и никой не може да я замени

Най-четени

Ако ви е провървяло да имате баба, то няма смисъл да ви казваме, че този човек е най-скъпоценният и незаменим за всеки от нас. Никой не прилича на нея и никой не може да я замени. Защо?
Бабите утешават и успокояват
Нейните обятия са най-сладките и умиротворяващи. Тя ви прегръа с такава топлина, че няма никакви съмнения – вие сте под надеждна защита.
Без значение на колко години сте: когато настъпят трудни времена, винаги можете да отидете при баба. Тя ще ви прегърне така както умее само тя в целия свят. И всичко вече ще ви се струва не толкова страшно и разрушително.
Какво се случва с бабата на Азис, която през януари обяви, че ще умре до дни: Развръзката е повече от любопитнаБабата на Азис, която в началото на януари обяви в телевизионно предаване, че дните й на земята са п…Jun 9 2019vijti.com

Тя ще ви обърне и ще каже: “Ето я светлината в края на тунела. И виж колко е ярка!”
Любовта на баба е безусловна
Бабите имат огромно любящо сърце. И в него има място само за вас. Можете да доведете приятеля си в скъсани дънки и глуповата шапка в нения дом и тя ще ви посрещне с радост, ще ви нахрани, ше ви ободри със стари, но мили шеги.
Любовта на баба е безусловна – тя ще ви обиа каквото и да направите и както и да постъпите. Уверявам ви, че ако спорите с родителите, то баба ви винаги ще е на ваша страна.

Баба ви е винаги до вас
Без значение от какво имате нужда в този момент. Баба ви, като добър вълшебник, вече е тук. Тъжно ви е и искате прегръдка? Тя вече ви е прегърнала. Чаша кафе и просто да поговорите? И тук баба ви няма да ви остави. Тя усеща настроението ви, предугажда желанията ви, тя винаги ще иска да ви помогне с каквото може.
Тя с часове ще слуша разказа ви за работата ви като програмист, който вие украсяват с непознати за нея думи и ще й бъде наистина интересно. Наистина важно. Тя ще ви подкрепя във вашите увлечения и начинания, дори ако излгжедат фантастични и абсурдни.

Най-вкусната храна, приготвена с любов
Разбира се, мама може да ви приготви любимите спагети със сос, но как мислите – откъде е научила рецептата! От баба ви, естествено!
Един от най-приятните моменти на гости на баба е дегустацията на любимите ястия, които тя е приготвила специално за вас. Това не е просто домашна кухня – това е истинско вълшебство! Да е говорим за кутиите с баница и кекс, които ви кара да вземете с вас, дори ако сто пъти се опитате да я убедите, че сте се наяли така, че не можете да дишате.

Разказите за отминали времена
Тя може да ви разкае хиляди истории за онези времена, за които само можете да четете и това не е всичко. Това са спомени за нейното детство, смешни истории-спомени за детството на вашите родители и дори за вашето. Паметта й пази истории, които се предават от поколение на поколение.
Хобито на вашата баба
Вашата баба навярно има хоби, по което се увлича отдавна. Всеки път, когато я посещавате, ще ви учи и ще споделя с вас безценен опит. И няма значение за какво увлечение става въпрос. Това може да бъде бридж или градинарство.

Но тя ще споделия с вас своята мъдрост, ще ви разкрие тайните на майсторлъка, за които никой няма да ви разкаже.
В дома й пък има куп вещи, които сте харесвали с детството си или по-късно и които тя специално пази за вашето идване.
Източник: webmiastoto
Винаги помни баба и дядо си: Тази история е точно за тебТежки дни дойдоха и не отминаха и дядо Божовия дом. Всяка вечер той слушаше новините, гледаше, как о…Dec 6 2018vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Двама политически лидери засечени от СРС-та в престъпна схема

Двама от подслушваните политици, за които ген. Атанас Атанасов пръв алармира преди около две седмици, са с инициали Кр.К....

Николай Витанов изчисли Индекса на Позора. И назова хората, за които е той

"От днес започвам да смятам нов индекс - индексът на позора". Това написа в мрежата математикът Николай Витанов в пост, в който направи анализ...

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Илчовски и Иван Ангелов на купон в Монако

Разследващият сайт Бивол публикува видеото на бизнесмена Светослав Илчовски от съвместното му пътуване с друг бизнесмен - Иван Ангелов, в Монако. Според твърденията кадрите...

Не били компютри, а компоти. Набеденото за бос момче осмя ГЕРБ

Иван Тодоров, младият компютърен специалист, когото ГЕРБ обърка със собственика на фирмата "Сиела Норма" и набеди, че подготвя манипулиране на вота с машини за гласуване заедно...

Чудото се случи: Орхан Мурад вече вижда СНИМКА

Певецът се разтрепери от вълнение, когато лидерът на партията го покани на сцената и му връчи очилата. Съоръжението включва миниатюрна камера, която тежи едва 22...

Още интересни публикации

Facebook коментари