понеделник, юли 4, 2022

Българка в Англия съсипа вдовицата на любовника си ВИДЕО

Най-четени

Записи от охранителни камери показват момента, в който бившата любовница на Майкъл Уинър си тръгва от къщата на вдовицата му, след като я пребила и ограбила бижута и предмети на изкуството, пише Дейли Мейл.
Личният треньор Гергана Георгиева решила, че вдовицата на г-н Уинър, Джералдин е получила несправедливо наследството му, на което тя имала право, така че нахлула в неговия апартамент в Найтсбридж и го ограбила, чу съдът.
48-годишната Георгиева имала тригодишна връзка със световноизвестния режисьор Уинър, преди той да се ожени за настоящата си съпруга през 2011 г., но българката набедила 81-годишната си съперничка за „зла вещица“.
След като Георгиева нахлула в апартамента на г-жа Уинър през 2015 г., за да вземе това, което тя наричала „обезщетение“, г-жа Уинър отишла в предаването „Криминален часовник“ на Би Би Си, за да разкаже за своя ужас.
Сузанита призна: Имам психични отклонения. Влияе зле на учениците, затова съм частна ученичкаСузанита събира десетки хиляди харесвания в интернет профила си, където пуска снимка след снимка, до…Sep 26 2019vijti.com

Програмата излъчва кадри за видеонаблюдение, на които се вижда Георгиева – прикрита в тъмна перука и голяма широкопола шапка – как влиза и излиза от имота, където тя чакала г-жа Уинър да изхвърли боклука, за да нахлуе.
Г-жа Уинър разказа в шоуто за трайното въздействие, което инцидентът е оказал върху нея.
Тя казва: „Събуждам се посред нощ и се ужасявам, че някой отново ще ме удари по главата. Сега имам нужда някой постоянно да е в съседната стая… Майкъл щеше да се обърне в гроба си.“
Георгиева призна за грабежа, но се провежда съдебно заседание, за да се прецени доколко тя е виновна в причиняването на наранявания на г-жа Уинър.

Съдът изслуша завърналата се любовница, която планирала грабежа в продължение на две години, която описа г-жа Уинър, тогава 77-годишна, като „зла вещица“, която убила режисьора със своите „вуду кукли“ и „ограбила“ дължимото й наследство от 100 000 паунда.
Г-жа Уинър казва, че била със завързани очи, ръцете и краката й са били завързани с кабел и тя е била пребита по главата с желязна щанга и чайник от Георгиева, която избягала с бижута, предмети на изкуството и пари в размер до 300 000 паунда.
Личната треньорка, 48-годишната българка, признала по-късно грабежа, но твърди, че „случайно“ е ударила пенсионерката с чайник и метален стълб, след като е отишла да се разправя с нея защо е била отрязана от завещанието на режисьора.
Малко след смъртта на г-н Уинър през 2013 г. от рак, Георгиева се свърза с вестници, твърдейки, че е била самотна майка, живееща от социални помощи, когато известният режисьор и критик на ресторанти я отвел в света на холивудския блясък.

- Advertisement -

Използвайки псевдонима Джорджина Христова, тя твърди, че се е срещала с звезди, включително Мадона, Майкъл Кейн, Силвестър Сталоун, Шърли Беси и Саймън Коуел, които дори й станал близък приятел.
Българо-британската гражданка заяви, че Род Стюарт се срещнал с нея по време на събитие и казал на Уинър: „Трябва да се държиш за нея“. Но той се оженил за Джералдин през 2011 г.
Все още не е известно каква ще е евентуалната присъда за българката. Изслушването продължава.

Източник: Марица
Тя си тръгна от живота ми, но така и не напусна сърцето миАз съм нормален семеен мъж с две малки деца, който се опитва да избяга от капана на една незабравима…Sep 25 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

7 грешки при чистенето, които само една мърлява домакиня допуска:

Имате ли себе си за добра домакиня? Оказва се, че понякога си мислим, че правим всичко правилно, но все...

Седем неща, които се случват с хората, когато се молят на Бог

Бoг чyвa нaшитe мoлитви. И тoвa e yдивитeлнo! Koгaтo ce oбpъщaмe ĸъм Heгo чpeз мoлитвa, ниe cмe cпocoбни дa пpoмeним coбcтвeния cи живoт. Bинaги...

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи Това си струва да знаете! Ракът на панкреаса заема...

Как става пенсионирането при стаж в друга страна от ЕС?

За необходимите условия и най-често допусканите пропуски вижте какво разказа пред Economy.bg Цветанка Гинева, управител на „ЕКСО Консултинг ЕООД“ Цветанка Гинева е специалист с над...

Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“

Когато е изминал половин век, откакто си на тази земя, е неизбежно да си научил някои уроци, да си осъзнал какво искаш и кой...

Още интересни публикации

Facebook коментари