понеделник, юни 21, 2021

Борисов за апартамента на Цветанов: Тъжно и гадно ми е. Питах го кое наложи това?

Най-четени

Казуса с апартаментите на политиците от ГЕРБ и удължаването на срока на Брекзит коментира в Брюксел премиерът Бойко Борисов.
Първо ще говоря за Брекзит, защото за това съм тук, посочи той. Хиляда дни се работи по Брекзит, но новините са лоши. Не виждам как може да се подкрепи това, което иска Великобритания. Някаква кратка отсрочка, това обещах на Тереза Мей в два разговора по телефона, иначе не виждам как ще се провеждат евроизбори, коментира от Брюксел премиерът Бойко Борисов. Много тежък разговор ще има днес, допълни той.
Ева Веселинова: Г-н Борисов, никой, продал душата си, не е свършил добреЕва Веселинова изригна срещу последното безумие на правителството! Репортерката от „Господари на ефи…Mar 15 2019vijti.com

По думите на българския премиер отсрочката трябва да бъде кратка и с много ясно време. Аз ви казвам къде са предизвикателствата. Британският парламент трябва да е добър партньор, каза още той.
На въпрос за нашумелия казус с апартаментите на политиците от ГЕРБ Цветан Цветанов, Цецка Цачева и Вежди Рашидов, Борисов коментира:
“Яд ме е. Тъжно ми е, че в ден, когато дадохме толкова средства за великденски добавки, всичко това потъва, заминава. Тъжно и гадно ми е, обяснение има. Говорих с Цветанов по телефона, той отива в Америка. Ще говоря пак с тях.”

“Не ми е приятна темата, но според всички случаи и според тях всичко е законно. Ще очаквам и прокуратурата и КОНПИ да се произнесат. Виждам и от други партии взимат за по 200 лева квадрата, посочи Борисов. Мога да ви уверя, че ГЕРБ взима правилните решения. Това, че другите са маскари, нас не ни оправдава, заяви той.
Всичко е много добре планирано. Слушах секретаря на президента преди дни. Изумих се, че ГЕРБ за “Грипен”, а те били за Ф-16. Замислих се, че правят рязък завой в посока Ф-16 и търсят обяснение. Сега Цветанов трябва да си направи изводите откъде дойде тази атака по това време.

Можеше да дойде много преди изборите, можеше след тях, каза Борисов и посочи, че вярва, че всичко около апартаментите е законно.
Мъчно ми е, че толкова добри неща направихме, отпуснахме 53 милиона за пенсионерите, и цялата гадост, която ни удря е за нещо толкова битово, елементарно, гадно и ненужно, посочи той.
“Ти вече си ял бой за два апартамента в този район и сега кое наложи да го направим това. Цветанов ми обясни, че е заменил два обзаведени за един апартамент на шпакловка и разликата е доплатил с хиляда и кусур евро”, обясни още премиерът.

Както ПИК съобщи, председателят на ПГ на ГЕРБ е закупил свръхлуксозен апартамент от над 200 квадрата, с асансьор, в сграда Летера на ул. Латинка 8 от фирма Артекс, която е продала жилището на безценица спрямо пазарните цени, а именно за около 600 евро на квадратен метър.


Източник: ПИК
Дъщерята на Бойко Борисов – Венета организира тайно празненствоДъщерята на Бойко Борисов – Венета, отбелязала 36-ия си рожден ден в семейна обстановка, научи „Ретр…Mar 6 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Двама политически лидери засечени от СРС-та в престъпна схема

Двама от подслушваните политици, за които ген. Атанас Атанасов пръв алармира преди около две седмици, са с инициали Кр.К....

Николай Витанов изчисли Индекса на Позора. И назова хората, за които е той

"От днес започвам да смятам нов индекс - индексът на позора". Това написа в мрежата математикът Николай Витанов в пост, в който направи анализ...

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Илчовски и Иван Ангелов на купон в Монако

Разследващият сайт Бивол публикува видеото на бизнесмена Светослав Илчовски от съвместното му пътуване с друг бизнесмен - Иван Ангелов, в Монако. Според твърденията кадрите...

Не били компютри, а компоти. Набеденото за бос момче осмя ГЕРБ

Иван Тодоров, младият компютърен специалист, когото ГЕРБ обърка със собственика на фирмата "Сиела Норма" и набеди, че подготвя манипулиране на вота с машини за гласуване заедно...

Чудото се случи: Орхан Мурад вече вижда СНИМКА

Певецът се разтрепери от вълнение, когато лидерът на партията го покани на сцената и му връчи очилата. Съоръжението включва миниатюрна камера, която тежи едва 22...

Още интересни публикации

Facebook коментари