понеделник, юли 4, 2022

Ако случайно сте видели 11:11 на часовника, спешно направете това

Най-четени

Специалното време може да бъде забелязано съвсем случайно и ако не сте го очаквали, тогава трябва да си пожелаете нещо. Такова неочаквано съвпадение като 11:11 на часовника ще ви изпълнени всяко желание, пише jenata.blitz.
Всеки от нас мечтае за това да има повече късмет.
На циферблата за часовника само един или два пъти на ден може да видите еднакви числа. Такова време е наречено „пълно“ или „идеално“.
Това се харесва особено от хората, които имат математически начин на мислене, тъй като стрелките на часовника в този момент се приближават една към друга и се вписва пълна идилия. За да обясните значението на четирите единици на часовника, можете да използвате „теорията за синхронизма“.
5-минутен ритуал премахва негативната енергия, носи късмет и париВ следващите редове ще ви запознаем с мощен ритуал, който ще преобърне живота ви към по-добро. С нег…Sep 22 2019vijti.com

В края на краищата всеки човек обича да създава ред около себе си, така че когато вижда еднаквите цифри на часовника, той подсъзнателно се радва и си пожелава нещо в този момент.
Има дори и такива хора, които вярват, че време като 10:10, 11:11, 12:12 е създадено специално от ангели пазители, за да ни предадат нещо и да можем да отправим желания. Но се оказва, че тези цифри имат много по-голямо значение.
Числото единадесет и в нумерологията има своето значение.
На първо място, то е символ на чистотата. Затова се смята, че е по-добре да отделите това време на себе си и да анализирате действията и делата си, тоест да възстановите реда вътре в себе си. Невъзможно е да се обясни значението на тези числа и тяхното влияние върху човек, но психолозите уверяват, че този, който често вижда четири единици на часовника си, става по-организиран и че всички неща ще му дойдат в идеален ред с течение на времето.

Известно е, че вълшебното число на силата се състои от две числа, следователно числото единадесет се възприема като нещо магическо и фино, тоест деликатно, което може да доведе до талант и създаване на нещо необичайно.
Както знаете, числото единадесет също е цяло число, което означава, че включва както мъжката, така и женската част.
Някои хора се опитват да дешифрират четирите единици като код, който трябва да изисква действие. Други го дешифрират като ключ, който позволява на човек напълно истински да опознае себе си.
Но има и друго обяснение за това число – то е дух, а не физическо лице.

- Advertisement -

В историята числото единадесет е повлияло на различни събития. И така, през 1989 г., на 11.11, падна Берлинската стена. Както единайсетия ден, така и единадесетия месец 1918 г. в 11 ч. Първата световна война приключва.
Източник: Марица
Късмет според зодията: Щастливи дни, месеци, числа, цветовеЕто кои месеци, дни от седмицата, числа, цветове и камъни носят късмет в живота на всеки от зодиакал…Sep 17 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

7 грешки при чистенето, които само една мърлява домакиня допуска:

Имате ли себе си за добра домакиня? Оказва се, че понякога си мислим, че правим всичко правилно, но все...

Седем неща, които се случват с хората, когато се молят на Бог

Бoг чyвa нaшитe мoлитви. И тoвa e yдивитeлнo! Koгaтo ce oбpъщaмe ĸъм Heгo чpeз мoлитвa, ниe cмe cпocoбни дa пpoмeним coбcтвeния cи живoт. Bинaги...

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи Това си струва да знаете! Ракът на панкреаса заема...

Как става пенсионирането при стаж в друга страна от ЕС?

За необходимите условия и най-често допусканите пропуски вижте какво разказа пред Economy.bg Цветанка Гинева, управител на „ЕКСО Консултинг ЕООД“ Цветанка Гинева е специалист с над...

Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“

Когато е изминал половин век, откакто си на тази земя, е неизбежно да си научил някои уроци, да си осъзнал какво искаш и кой...

Още интересни публикации

Facebook коментари