вторник, май 21, 2024

Ако намерите някое от тези неща на улицата: Подминете ги, иначе рискувате животът ви да се превърне в кошмар

Най-четени

Както се оказа, не бива дори да се докосват няколко неща ..
Ще ви кажем какви предмети изгубени на улицата не могат да бъдат взимани, за да не допуснете болест и мизерия, да влязат в живота ви.
Странни неща
Не е тайна, че нещата са способни да поглъщат енергията на своя господар, което означава само едно нещо: с придобиването на нещо ново рискувате да получите като подарък нещастие, проблеми и дори заболявания на предишния собственик. И не забравяйте, че повечето от тези неща са оставени на улицата не е случайно, а за да се отърве някой от същите тези болести, несгоди и материални затруднения. За да запазите вашето енергийно поле непокътнато и безопасно, заслужава да прегледате тези 10 находки
Ванга никога не греши: Съветите на пророчицата с които ще привлечете пари, богатство и късметАко искате да не преминава лош човек през прага ви и злото да не влиза в дома ви, а късметът да стан…Jun 11 2019vijti.com

Метални пари
Всеки от нас поне веднъж взимал монета на улицата. Както се оказа, това е абсолютно невъзможно! Желязната монета е в състояние да абсорбира всякаква енергия – както положителна, така и отрицателна. Монетата, заредена с положителна енергия, се превръща в талисман, а такава монета е малко вероятно да остане на улицата. Но от една отрицателно заредена монета най-вероятно ще е искал някой да се отърве, хвърлят такива под краката ви. Между другото, вероятно сте забелязали повече от веднъж, че след като сте намерили малка сума пари на улицата, скоро можете да загубите много повече . Видите ли монета, продължете без угризения!

Кръстче-медальон
Кръстчето – Най-мощният талисман срещу всички болести. Кръстът, поставен върху детето в момента на кръщението, е тясно свързан със съдбата му. Оказва се, че опитвайки се върху някой друг кръст, вие „обличате“ съдбата на някой друг . И всичките човешки действия, греховете му стават ваши.
Ако все пак искате да запазите православното кръстче, на първо място се препоръчва да го осветите в църквата, и едва след това да реши какво да прави с него. Осветен кръст, можете да оставите и да се носите или да дадете на човек, които не разполага с кръст, но който искрено вярва в Господ.

- Advertisement -

Ключове
Във всички възможни конспирации и ритуали ключът е от голямо значение, защото може да „затвори“ нещастието . Човек, който намери такъв ключ, ще „отключи“ нещастно и ще го вземе за себе си. Особено опасни са ключовете, хвърлени в езеро, или друга вода.
Ако все още мислите, че ключът е изгубен от невнимателно дете, просто казано, ако се намира на видно място, собственикът със сигурност ще го оставил.
Златна бижутерия
Орнаментите, изработени от благородни метали, се използват широко в различни заклинания, като свалянето на злото и развалянето. Ценният метал лесно се поддава на магически ефекти и е способен да абсорбира най-разнообразната енергия на своя собственик.

С помощта на сватбени пръстени, например, ги оставяте, за да се сбогувате с проблеми на личния фронт. Опитът на намереното съкровище може да доведе до най-негативните последствия, дори ако собственикът го е загубил не конкретно.
Носенето на бижута на някой друг променя енергийното поле на новия собственик, възпрепятства изпълнението на плановете и въвежда значителни неудобства в различните сфери на живота. Носете намиран или подарен пръстен, само ако не ви причинява отрицателни емоции. В края на краищата, както знаете, мислите могат да се материализират.

Часовник
Отдавна се приписват магически свойства на часовника, тъй като този аксесоар като символ на неумолимото течение на времето и неговата преходност. Народните поверия казват, че човек, който постави часовника на някой друг, се опитва да поживее живота на другия човек.
След като вземете подобна находка, рискувате да върнете болестите и безпокойствата на предишния собственик. Ако вярвате в такъв знак, помислете два пъти, преди да вземете сами намереното.

Игли, кърфици, безопасни игли
Такива предмети лесно се зареждат с енергия, защото често се използват като амулет. Ако срещнете игла или щифт на улицата, най-вероятно бившият собственик го е изхвърлил. Такъв обект е наситен с отрицателна енергия, защото отнема всички енергийни удари върху себе си. По-добре да не взимате такова нещо. Защо се предишният им собственик, толкова лесно се е разделил с тях.

Домашни неща
Всички видове кукли, фигурки и меки играчки, намерени на улицата, вероятно са изпълнени с отрицателна енергия. Най-често тези неща се изхвърлят на улицата, за да се отървете от зло око или разваляне на магия.
Е, ако откриете подобно нещо на място, отдалечено от човешко жилище или на кръстопът, вероятно е “плавателен съд”, който води до болести, неприязън и материални бедствия в къщата.

Гривни, изработени от конци, върви
Гривна от конци, връвчици, често се използват като накити. Тези гривни не се губят случайно и не изхвърлят специално. Те се разкъсват и падат от ръката по време на преливане на отрицателната, когато тяхната консервираща функция е изчерпана . Като вземете такова нещо, можете да се изложите на силно отрицателно въздействие.

Огледала
Отдавна огледалата са считани за мистични предмети. Повърхността на огледалото има памет, способна е да поглъща енергията на хората и събитията, които се случват преди това пред огледалото. Това енергийно огледало може да се отрази върху хората, които го гледат. Така че, ако се натъкнете на огледало на улицата, не го вдигайте.

Четки за коса
Малко вероятно е някой да вземе чужда четка за коса от улицата. Това е просто нехигиенично, въпреки че онези, които го правят ги има наоколо.
Както е известно, гребенът непрекъснато взаимодейства с биофилтъра на собственика, поглъща мислите му и си спомня действията му.
С взимане на гребен на някой друг, рискувате да бъдете обладани от отрицателна енергия, защото само Бог знае какво е било на предишния собственик. В допълнение, гребените често ги използват в заклинания. Така че подминавайте такова нещо!
Вярвате или не, но кой знае. Бъдете внимателни към осиротелите неща, защото негативната енергия на някой друг просто не ви трябва!
Споделете тази информация с вашите приятели, те определено ще имат нужда от тази информация. Грижете се за себе си!
Източник: За Жената
Голям късмет те чака, ако намериш някои от тези 5 неща на улицата, не го пропускайКазват, че всеки предмет попива енергията на хората, до които има досег. Затова и не бива да се взем…Jun 10 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации