сряда, април 24, 2024

Ако имате буквата V на дланта си със сигурност мнозина ви завиждат

Най-четени

Съдбата на всеки човек е поставена върху дланите му. Всички хора са уникални и специални по свой собствен начин. Всеки човек, когото познавате, може да се окаже много по-специален, отколкото си мислите, ако има една определена буква на дланта си.
Отделете само минутка, за да разгледате внимателно своята длан! Виждате ли буквата V на нея? Търсете я в края на линията на сърцето!
В хиромантията линията на сърцето е една от четирите основни линии, които казват много за един човек. Тя може да предскаже много за отношенията ви с хората. Ако нямате такава линия, то вие сте много студен човек. Подобни хора не проявяват никакво съжаление, не изпитват любов и признават само себе си.
Още една причина, поради която линията на сърцето е толкова важна, е, че тя може да разкаже много за вашето минало. При някои хора тя завършва, образувайки буквата V.
Ако имате буква М на дланите си: Сигурен знак, че ви очакват много хубави нещаПогледнете внимателно дланите на двете си ръце. Виждате ли буквата М на някоя от тях, а може би и на…Jun 25 2019vijti.com

Обикновено се смята, че тази буква е показател за незавършени дела или лично развитие. Според хиромантията, хората, които имат букватаV на дланта си, са много успешни и печелят много пари. Смята се също, че са благословени с голяма съдба!
Такива хора успяват да намерят верни приятели, на които могат да разчитат както в хубави, така и в лоши моменти. Те с лекота успяват да си създадат добра репутация в обществото. В ранните си години животът им е бил изпълнен с борба. Едва след това, навършвайки 35 години, животът им се променя кардинално и става много по-хубав и лек.
И така, какво да очакват от съдбата лицата, които притежават буква V на ръката си? Тези любимци на Съдбата обаче си дават сметка за своя късмет едва в зряла възраст.

През първите години на живота си същите хора срещат много трудности. Минават през редица препятствия, започнат различни занимания, но така и не ги завършват. Въпреки проблемите обаче те Съдбата винаги има нещо наум за тях.
Ако те успеят да се поучат от грешките си и да довършат започнатото, късметът не закъснява. След като навършат 35 години, животът им започва да се променя към по-добро. Ето че всичко, което са преживели досега, започва да придобива някакъв смисъл.
Най-накрая те имат до себе си верен и любвеобилен партньор. Освен това могат да разчитат на истински приятели и сигурни доходи. Какво по-хубаво от това!
Източник: Блиц
Какво означава, ако на дланите си имате буквата XДланите на човешките ръце са белязани от линии, които наподобяват различни фигури, но могат да образ…Jul 1 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации