неделя, юли 25, 2021

ТАРО прогноза за седмицата от 27 януари до 02 февруари: ТЕЛЕЦ, арканата разкрива нови възможности. СТРЕЛЕЦ, изпълнение на желанията.

Най-четени

Овен – аркана Двойка мечове
Поддържането на постигнатото и укрепването на заетите позиции е по-важно от достигането на нови висоти през този период Това е подходящ момент релакс. Картата Двойка мечове напомня, че трябва да се вслушваме в интуицията си в някои ситуации.

Съдбовни промени преобръщат живота на 3 зодии през февруари

Особено, ако нямаме нужните ясни доводи, за да действаме. Необходимо е да се обърне внимание на душата , на подсъзнанието , вашите мечти , чувства и предчувствия. Можете да споделите нещата, които ви вълнуват с лицето , на което сте свикнали да доверявате тайните си: приятелка , близка роднина. За да оживее нещо ново, има смисъл да пуснете старото.

Телец – аркана Седмица жезли

Тази седмица за Телец е чудесен тест за способността да се наслаждавате на живота. Дъждът на улицата е прекрасна възможност да седнете у дома или да отидете на разходка из локвите. Ако плановете изведнъж се провалят, след известно време само ще се радвате на това. Тази карта говори за нови възможности, които се отварят неочаквано при загубата на старите. Телец трябва да се научи да не губи самообладание в най-неочаквани ситуации. Телецът ще привлече вниманието. Опитайте се да получите не само удоволствие от новите възможности, но и полза.

Близнаци – аркана Шестица жезли

Тази седмица, Близнаци е важно да разбере, че те не са сами. Те имат семейство или екип , или хора, които са добри за тях. Близнаците ще искат да споделят някое, най-вероятно , благоприятно събитие с приятели. Не се отказвайте от това удоволствие. Може да има предложение да работите в голяма компания , да се присъедините към голяма компания или да се присъедините към значителна общност. Има смисъл да се възползваме от тази възможност.

Рак –  аркана Четворка пентакли

Рак тази седмица се препоръчва да спестят – сили, ресурси, време. Добре е да изчислите бюджета и да планирате големи покупки. Планирането на големи разходи, пътуването, съставянето на планове за изплащане на дългове тази седмица, ще подхранва вашите парични потоци за цялата година. В същото време несериозното харчене и придобиването на ненужни, но сладки неща може да има обратен ефект. Тази седмица е добре Раците да се обърнат към своята история, към корените си, например да разговарят с по-възрастни роднини, да обърнат внимание на децата. Призивът към семейните ценности ще направи седмицата възможно най-успешна за Рака.

Лъв – аркана Крал жезли

Основното нещо за Лъв в следващите дни е да отидете направо към целта си и да не се разсеете от каквото и да било. Дори и никога да не сте правили това, си вземете и планирайте график за седмицата. Ако до края на седмицата поне половината от списъка ви е попълнен, тогава с право можете да го считате за успешен. Кралят жезли ще сподели своята невероятна производителност с Лъв. Ако вече шест месеца не можете да завършите проект , да нарисувате картина или да смените кран в кухнята , тогава тази седмица е вашето златно време: направете го , и всичко ще се окаже възможно най-ефективно и бързо. В бизнеса времето е подходящо за преговори. Арканата Крал жезли знае как да убеди като никой друг. Логиката му е безупречна , аргументите са тежки , а той е много приятен събеседник.

Дева – карта Тройка чаши

Дева чака добър разговор с приятелски настроени хора. Въпреки това си струва да внимавате със собствените си думи. Никой не знае как ще се тълкува в разговора ви с трети страни. Ще намерите подкрепа , ако имате нужда от нея  в почти всяка общност . С други думи, ще имате приятно прекарване в добър екип. Но не забравяйте, че не на всички от присъстващите може да се вярва напълно. Не се забърквайте в хазартни и съмнителни предприятия. Карта Тройка чаши описва ситуацията , когато порасналите хората понякога си позволяват да бъдат малки деца.

Везни – карта Кралица мечове

Везни има много благоприятна седмица в работата си , което не може да се каже за личния й живот. Опитайте се да бъдете учтив и бъдете по-толерантни към човешките слабости , всеки ги има, нали? Ако искате да поддържате връзка , бъдете внимателни с думите, Но ако искате да приключите , по-добро време , отколкото през тази седмица , няма да се намери. Арканата Кралица мечовете е красива , интелигентна , иронична и изключително независима – щедро ще споделя тези качества с Везни.

Скорпион – Асо мечове

Доста продуктивна седмица. Възможността за значително подобряване на качеството на живот поради неочаквани предложения за работа е много голяма. За умните Скорпиони това е шанс да спечелят пари бързо и сравнително лесно. Но трябва да действате бързо, късметът няма да търпи много мисъл. Опитайте се да направите всичко много внимателно и обърнете особено внимание на безопасността. Добри дни за леки операции , стоматология , превантивни пътувания до лекаря. Хората с хронични заболявания може да са в състояние да се възстановят.

Стрелец – карта Десетка пентакли

Добро време за домакински дела. Благоприятно поддържане на комфорта в къщата. Купуването на къща, апартамент, парцел, удобен стол, книги в домашната библиотека или различни предмети от домакинството ще бъде много успешно. Отпуснете се и се забавлявайте. Ти го заслужаваш. Арканата Десетка пентакли обещават на Стрелец завидно здраве и изпълнение на желанията. Това може да бъде покупка на кола, раждането на дете, както и придобиването на нов имот. Може би , скоро ще бъде едно малко пътуване или екскурзия за семейството. Добро време за семеен бизнес. Когато става въпрос за любов, ви чака взаимност на чувствата и приятна романтична среща.

Козирог – Петица мечове

Идва ви да натиснете всички с лакти! Всъщност Козирозите са доста задълбочени и е малко вероятно да го направят. Но тази седмица наистина може да искате да направите това. Много добре да отидете на сауна, фитнес зала, за обучението на емоционалното здраве, да излее натрупаната агресия. Все пак трябва и да работите с тези хора, а причината за раздразнението не е първата и не последната , а просто кипи. Запасете се с валериан, яжте правилно , ограничете кафето и алкохола.  Всичко минава, и тази седмица също.

Водолей – Тройка пентакли

“ А , не е трудно да ме измамиш ; аз самият се радвам, че съм измамен.“ Водолеят ще иска приказки , но той може да бъде излъган при най-добри очаквания. Вярвай, но и провери! Настроението през седмицата е много романтично. А работата просто не е много.  В края на седмицата е полезно да се направи  малко пътуване – да посетите новия район , отидете на обиколка, но определено да се върнете до понеделник. Тази седмица Водолеят е въплътеният дух на лутането. Той иска нещо ново, непознато. В резултат на това ще бъде много трудно да изпълни обещанието и да завършим започнатото дело. Обещайте си добър уикенд. Работната седмица ще бъде натоварена.

Риби – аркана Шестица пентакли

Тази седмица за Риби се провежда под мотото: „Опитайте необичайното!“ За да бъдете удовлетворени , опитайте се да се отдалечите от обичайните правила. Например , да ходите на работа през друг маршрут, да пазарувате там, където никога не сте били. Опитайте се да бъдете в ролята на даряващия тази седмица. За сравнение на приходите с разходите, може би ще трябва да вземат заем или да поискат кредит. Рибите, които обичат да стават рано и да спазват мярката в харченето, ги очаква особено успешна седмица.

Източник: ЗаЖената

Астрологът Василиса Володина съобщава на 4 зодии: очаква ви голяма сума пари и шеметен успех от 10 до 19 януариМоже би никой не се съмнява във факта, че материалното благополучие е важен компонент на щастливия, …Jan 10 2020vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Двама политически лидери засечени от СРС-та в престъпна схема

Двама от подслушваните политици, за които ген. Атанас Атанасов пръв алармира преди около две седмици, са с инициали Кр.К....

Николай Витанов изчисли Индекса на Позора. И назова хората, за които е той

"От днес започвам да смятам нов индекс - индексът на позора". Това написа в мрежата математикът Николай Витанов в пост, в който направи анализ...

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Илчовски и Иван Ангелов на купон в Монако

Разследващият сайт Бивол публикува видеото на бизнесмена Светослав Илчовски от съвместното му пътуване с друг бизнесмен - Иван Ангелов, в Монако. Според твърденията кадрите...

Не били компютри, а компоти. Набеденото за бос момче осмя ГЕРБ

Иван Тодоров, младият компютърен специалист, когото ГЕРБ обърка със собственика на фирмата "Сиела Норма" и набеди, че подготвя манипулиране на вота с машини за гласуване заедно...

Чудото се случи: Орхан Мурад вече вижда СНИМКА

Певецът се разтрепери от вълнение, когато лидерът на партията го покани на сцената и му връчи очилата. Съоръжението включва миниатюрна камера, която тежи едва 22...

Още интересни публикации

Facebook коментари