петък, октомври 22, 2021

Астрологът Василиса Володина съобщава на 4 зодии: очаква ви голяма сума пари и шеметен успех от 10 до 19 януари

Най-четени

Може би никой не се съмнява във факта, че материалното благополучие е важен компонент на щастливия, спокоен живот. Следователно желанието на хората да увеличат благосъстоянието си е разбираемо и естествено.
Според астролозите някои периоди са особено благоприятни за постигане на тези цели. Така според прогнозата на Василиса Володина, непредвиден финансов ръст очаква представители на петте знака от 10 до 19 януари.

Кои зодии имат най-висока сексуална съвместимост според хороскопаВ астрологията всяка зодия има свое горещо съвпадение. Дали вашата е пара, получена между Огъня и Во…Dec 4 2019vijti.com

Водолеите в посочените дни ги чака приток на финанси от неочакван ъгъл. Възможно е да получите застраховка или да получите върнат дългогодишен дълг, за който вече са забравили.

- Advertisement -

Той може да бъде и подарък от някой близък, под формата на голяма сума пари. Основното нещо за представителите на знака е правилното разпореждане с парите, които така внезапно падат на главите им.

Ако имат достатъчно сили да устоят на изкушението, за да похарчат веднага всичко за приятни малки неща и всякакви забавления, тогава те имат всички шансове да увеличат богатството си. В наши дни под егидата на звездите Водолеят може да прави печеливши инвестиции, които ще донесат значителни печалби в бъдеще.

В периода от 10 до 19 януари финансовият успех ще доведе до завършване на дългосрочни проекти. За дълъг период от време те инвестираха в работа, която не обещаваше голяма печалба.

Тяхната постоянство и решителност ще бъдат щедро възнаградени. Резултатите ще направят огромно впечатление на ръководството.

И в близко бъдеще представителите на зодията могат да очакват повишение и съответно увеличение на доходите.

За Близнаците седмицата от 10-19 януари ще бъде време на фантастичен късмет. През този период всяка задача, за която се заемат, ще успее просто блестящо.

Характерният им навик да се справят с няколко неща наведнъж, което обикновено им носи толкова много проблеми, тези дни ще бъдат най-добре дошли.

Представителите на знака ще почувстват толкова невероятен енергиен тласък и прилив на енергия, че лесно могат да се справят с няколко задачи едновременно.

Те ще могат бързо да разберат същността на задачата и да намерят оптимални решения дори и на най-сложните проблеми. Разбира се, такива продуктивни дейности ще дадат плод под формата на значително увеличение на доходите.

За Везните периодът от 10 до 19 януари ще бъде белязан от решение на всичките им финансови проблеми. Неочакваните парични постъпления ще им помогнат да изплащат стари дългове и да изплащат заеми.

Парите могат да идват на представителите на знака по различни начини. Това може да е печалба от предишни инвестиции или получаване на държавни плащания и компенсации.

И, може би, любим човек ще им даде щедър подарък. Най-добрият вариант за използване на получените средства е изплащането на съществуващите дългове.

Това ще помогне на Везните да избегнат сериозни проблеми в бъдеще. Важно е също да не възникват нови дългове, без значение колко голямо е изкушението.

В периода 10-19 януари звездите обещават на Телеца да получи изгодни оферти, които им обещават голям финансов успех. Това може да е началото на работата по нов обещаващ проект, който ще донесе голяма печалба в близко бъдеще.

Също така, представителите на знака могат да им предложат добра странична работа, която не изисква значителни времеви разходи, но ще се превърне в източник на постоянен допълнителен доход.

Тези дни пред Телец ще се отворят атрактивни перспективи. Може би е време да помислите за стартиране на собствен бизнес.

Във всеки случай през този период звездите ще благоприятстват изпълнението на най-амбициозните планове.

Източник: ЗаЖената

Павел Глоба-Какво очаква всички зодии през 2020 г.-Скорпион-късметът ви обича,Стрелец ще намерите любовПредстоящата година на Плъха обещава да бъде динамична и събитийна, според астролога. Тя ще реши мно…Nov 20 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Двама политически лидери засечени от СРС-та в престъпна схема

Двама от подслушваните политици, за които ген. Атанас Атанасов пръв алармира преди около две седмици, са с инициали Кр.К....

Николай Витанов изчисли Индекса на Позора. И назова хората, за които е той

"От днес започвам да смятам нов индекс - индексът на позора". Това написа в мрежата математикът Николай Витанов в пост, в който направи анализ...

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Илчовски и Иван Ангелов на купон в Монако

Разследващият сайт Бивол публикува видеото на бизнесмена Светослав Илчовски от съвместното му пътуване с друг бизнесмен - Иван Ангелов, в Монако. Според твърденията кадрите...

Не били компютри, а компоти. Набеденото за бос момче осмя ГЕРБ

Иван Тодоров, младият компютърен специалист, когото ГЕРБ обърка със собственика на фирмата "Сиела Норма" и набеди, че подготвя манипулиране на вота с машини за гласуване заедно...

Чудото се случи: Орхан Мурад вече вижда СНИМКА

Певецът се разтрепери от вълнение, когато лидерът на партията го покани на сцената и му връчи очилата. Съоръжението включва миниатюрна камера, която тежи едва 22...

Още интересни публикации

Facebook коментари